yanma, kaşıntı, sadece idrar sonrası vajinamda ağrı var. sizce idrar yolları mıdır yoksa kadın doğumla mı alakalıdır?resmen oyun oynuyor benle sanki koştura koştura tuvalete gidiyorum bişey yok
kızlar aynı sorun bende de var kostura kostura tuvalete gıdıyorum benın de bı kaç damla sonra yanma sızlama var acaba neden kaynaklanıyokı?
ilişkiden sonra oluyorsa ve yeni evliyseniz bir süre sonra geçer, yeni evli değilseniz muhtemelen enfenksiyondan dolayı sistit olmuşsunuzdur.
ewet canıım yenı ewlıyım ve ilk defa geldı başima aksam acıle gıttık sistik dedıler
antibiyotik felan verdıler suan ıyıım
peşini bırakmayın pek kolay geçmiyor Allah korusun bebek olunca falan erken doğuma kadar gidiyor ilaç bitince gidin bi idrar kültürü veya tahlili yaptırın geçtiğinden emin olun.
canım doktora gıttım ilaç verdı ama ben iki gün kullandım ilaçları ve geçmıstı acısı dahada kullanmadım çümkü bebek duşündüyüm için açıkçası korktum kullanmaktan olurda bebek falan olursa kulandığım ilaçlardan düşük olur dıe acım geçince hemen bıraktım ilaçları doktorada sormadım acaba düşündüğüm gibi olurmuki diye sizce kullanayımmı arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?