• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok canım yanıyor...lütfen yardım edin

canım doktora gıttım ilaç verdı ama ben iki gün kullandım ilaçları ve geçmıstı acısı dahada kullanmadım çümkü bebek duşündüyüm için açıkçası korktum kullanmaktan olurda bebek falan olursa kulandığım ilaçlardan düşük olur dıe acım geçince hemen bıraktım ilaçları doktorada sormadım acaba düşündüğüm gibi olurmuki diye sizce kullanayımmı arkadaslar

Bende sistit olmuştum.Hamile olabilirim diye doktor regl bitince başla dedi ilaçlara. Bende öyle yaptım. Zaten 1 haftada bitiyo ilaçlar.İlaçları kullanırken ilişkiyi yasaklıyo doktor. O ay da hamile kaldım. opuyorumnanaktan Şimdi 7 aylık hamileyim.

hiç korkma canım. idrar yollarında enfoksiyon var aynı şeyleri bende yaşadım.
doktora git mutlaka idrar testi yapıyo ilaçlarını içince hemen düzeliyosun zaten.

şuan iyiyim arkadaşalr ama adet oldum malesef:( yani bu ayda yok bişiy ıkı aydır korunmuyoruz demekkı enfeksıyondan olmuyomus bebek öyle duydum ilaçları kullanayım adetım bıtınce gene doktora gıdıcem tahlıl yaptırırım enfeksıyon için o zaman bakıcaz bebek işine

off sistit , balayı sistiti olddum bende 2 ay önce, burnumdan geldi evliliğimin ilk günleri.
kesinlikle doktora gitmek şart ilaçsız geçmiyo

idrar yollarında iltahaplanma olmuş doktora gidip bi antibiyotikle geçirebilirsin bide ayaklarını sıcak tut üşütmemeye bak bana kışın çok olur

Back