• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok canım yanıyor...lütfen yardım edin

nil88ay

MUTLU :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
433
0
96
Diğer
bayanlar 3 gündür bende aşırı tuvalete çıkma durumu var(idrar). ömrümde hiç bu kadar tuvalete çıktığımı hatırlamıyorum. yalnız idrarımdan sonra vajinamda çok kötü bir ağrı hissediyorum resmen beni öldürüyor. Bugünde aynı şeyler oldu ama bu defa pembemsi kan geldi. adet günüm dışındayım:ayın 18'iydi geçti. sizce neden kaynaklanıyor bu lütfen biliyorsanız bana yardım edin çok fazla canım yanıyor mafoldumben çok korkuyorum mafoldumben

birde sanki idrara çıkacak gibi oluyorum koştura koştura gidiyorum iki damla geliyor sonrasında gene o ağrı...1 dk canıma okuyor

ıdrar yollarında enfeksiyon var büyük ihtimalle canım, doktora git...

yanma, kaşıntı, sadece idrar sonrası vajinamda ağrı var. sizce idrar yolları mıdır yoksa kadın doğumla mı alakalıdır?resmen oyun oynuyor benle sanki koştura koştura tuvalete gidiyorum bişey yok :( :(

yanma, kaşıntı, sadece idrar sonrası vajinamda ağrı var. sizce idrar yolları mıdır yoksa kadın doğumla mı alakalıdır?resmen oyun oynuyor benle sanki koştura koştura tuvalete gidiyorum bişey yok :( :(

İdrarda sorun yaşadığın için idrar yolları ile alakalıdır diye düşünüyorum...
Ama kan varsa dr'a görünmelisiniz...

canım buyuk ıhtımal hem mantar olmus vajınanda hemde sistit belırtılerın var.

sistitte kan gelır zaten vede sureklı az az ıdrara cıkartır.fıtıl verıo doktorlar genellıkle bnce gıt doktora cunku allh korusun hastanelık bıle yapıor adamı cunku arkadasım aynı senın gıbı olmustu en son kan işiyordu :( cok ama cok gecmıs olsunnnnnnnnnn

kızlar aynı sorun bende de var kostura kostura tuvalete gıdıyorum benın de bı kaç damla sonra yanma sızlama var acaba neden kaynaklanıyokı?

evet enfeksyon olabilir.
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama idrardan kan gelmesi böbreğede işaret ettiğini duymuştum ben :(
sen yinede acilen bir kadın hastalıkları ve doğum bölümüne git derim.
muhtemelen idrar tahlili istiyecekler...

idrar yolları iltihabı...aynısını yaşadım. eczanede de yardımcı olurlar, sorunu söyleyince hemen veriolar ilacı içiosun, bol bol su içiosun geçioo

kızlar aynı sorun bende de var kostura kostura tuvalete gıdıyorum benın de bı kaç damla sonra yanma sızlama var acaba neden kaynaklanıyokı?

ilişkiden sonra oluyorsa ve yeni evliyseniz bir süre sonra geçer, yeni evli değilseniz muhtemelen enfenksiyondan dolayı sistit olmuşsunuzdur.

geçen yaz bendede olmuştu dr gittim idrar yolu enfeksiyonu demişti ilaç kullandım geçti.
ama şu sıralarda aynı şeyleri yaşıyorum. yine doktor yolu göründü bana sanırım.

ilişkiden sonra oluyorsa ve yeni evliyseniz bir süre sonra geçer, yeni evli değilseniz muhtemelen enfenksiyondan dolayı sistit olmuşsunuzdur.

ewet canıım yenı ewlıyım ve ilk defa geldı başima aksam acıle gıttık sistik dedıler
antibiyotik felan verdıler suan ıyıım

canım sistit olmussun galıba bendede olmustu bı ara ıdrarını yaparken canın cok acıyo ve yaptıkdan sonra da acı devam edıyo erken erken tuvalate cıkıyodum.canım doktoro gıt canım ıdrar yolların enfeksıyon kapmıs.

ewet canıım yenı ewlıyım ve ilk defa geldı başima aksam acıle gıttık sistik dedıler
antibiyotik felan verdıler suan ıyıım

peşini bırakmayın pek kolay geçmiyor Allah korusun bebek olunca falan erken doğuma kadar gidiyor ilaç bitince gidin bi idrar kültürü veya tahlili yaptırın geçtiğinden emin olun.

gecmiş olsun canım genelde yeni evlilerin basına gelir ama arkadasın dediği gibi tam tedavi ol sonra sıkıntı olmasın

peşini bırakmayın pek kolay geçmiyor Allah korusun bebek olunca falan erken doğuma kadar gidiyor ilaç bitince gidin bi idrar kültürü veya tahlili yaptırın geçtiğinden emin olun.

canım doktora gıttım ilaç verdı ama ben iki gün kullandım ilaçları ve geçmıstı acısı dahada kullanmadım çümkü bebek duşündüyüm için açıkçası korktum kullanmaktan olurda bebek falan olursa kulandığım ilaçlardan düşük olur dıe acım geçince hemen bıraktım ilaçları doktorada sormadım acaba düşündüğüm gibi olurmuki diye sizce kullanayımmı arkadaslar

canım doktora gıttım ilaç verdı ama ben iki gün kullandım ilaçları ve geçmıstı acısı dahada kullanmadım çümkü bebek duşündüyüm için açıkçası korktum kullanmaktan olurda bebek falan olursa kulandığım ilaçlardan düşük olur dıe acım geçince hemen bıraktım ilaçları doktorada sormadım acaba düşündüğüm gibi olurmuki diye sizce kullanayımmı arkadaslar

tedavini ol bence tam anlamıyla, belki sadece yeni evli olduğun için balayı sistiti diye birşey var ondan olmuşsundur korkmana gerek yoktur..bence doktoruna git tahlinini yaptır emin ol bittiğinden..:emir_bebek:

Back