- 13 Temmuz 2015
- 340
- 352
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevde bunu ben de istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor kendi başına öğrenme konusunda, sen nasıl bir yol izliyorsun, ben de İspanyolca istiyorum.
ben de almancaaa :)
Aaa ben bunu bilmiyorum dahi. Nasıl, ne şekilde, ne kadarSevdeye sormuşsun ama ben livemochadan fransızcamı a2 yaptım sınava girp belge bile aldım
Aaa ben bunu bilmiyorum dahi. Nasıl, ne şekilde, ne kadar
Hmm deneyeceğim ben bunu. Dur bakalım. Sağol :)Siteye üye ol. Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olurken keton gibi bişey kazanıyosun onlarla alıştırma alıyosun ve dilini geliştiriyosun. Ben çok seviyorum
Dann wir können zusammen praktik machen
Canim gunumuzde bilgiye ulasmak o kadar kolay ve bedava ki... Gecen gun telefonumdan uygulama bakarken dusundum de, ne kadar kolay dedim gunumuzde evde kendi kendine bir seyler ogrenmek. Eskiden olsa kendi basina zor olurdu, kuru bir kitaptan dil calismak... Simdi dunyanin hangi dilini istiyorsan, ac youtube'ta cesit cesit ders videolari, ogretici filmler, programlar, telefonda bin tane ogretici ders uygulamalari, dil pratigi gelistiren oyunlar,... Gir google'da bin tane dil ogreten site... Hic bir seyin eksik kalmiyor, duyuyorsun, okuyorsun, pratigini yapiyorsun. Ben cok olumlu bakiyorum evde kendi kendine dil ogrenme konusuna bu yuzden. Hic bir eksigim yok. Bir tek konusmak eksik gerci. Ben konusmadan ogreniyorum, bazen kendi kendime bir seyler soyluyorum pratik olsun diye. Arasam konusmayi da saglayan uygulamasini da websitesini de bulurum. Ben tamamen hobi olarak sallana sallana, kendi hizimda, kendi canimin istedigi kadar ogreniyorum. Mecburiyetim yok. Mecbur da olsaydim da kursa gitmeden ogrenirdim belki. Bilemiyorum. Ha cok kaliteli, uzun vadeli bir dil okuluyla kiyaslayamam evde ogrenmeyi; o baska.Sevde bunu ben de istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor kendi başına öğrenme konusunda, sen nasıl bir yol izliyorsun, ben de İspanyolca istiyorum.
Orhan Pamuk yeni hayatın giriş cümlesi geldi aklıma direk, bir gün bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti :)selam kizlaaar
yasamayi seven kendini yasamin icinde hisseden kizlaaar :))
benim merak ettigim kendinizi gelistirmek icin neler yapıyorsunuz mesela okuyunca hayatim degisti dediginiz roman, kisisel gelişim kitaplari neler??
cok etkilendim herkes izlemeli dediginiz filmler??
ya da hic benlik degil derken gidip kendinizi kesfettiginiz kurslar dans kursu olabilir, spor olabilir tenis gibi??
ben bazen kendimi hayata karşı cok ilgisiz hissediyorum .hobileriniz neler neler yapıyorsunuz kendiniz icin ??bunlardan bahsederseniz coook sevinirim
Hmm deneyeceğim ben bunu. Dur bakalım. Sağol :)
Hepsinin orijinal idi İngilizce evet.Ama çeşitli sitelerde Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.Bu filmlerin hepsi ingilizcemi
Pardon araya girmiş gibi oluyorum ama Piyanist'i görünce dayanamadım.En sevdiğim filmlerdendir.Bir sey sorcam. Bildiginiz baska Holocaust filmleri var mi, etkileyici olan? Ben "Hayat Guzeldir" ve Piyanist'i biliyorum bir de. Bu ikisini de cok severim.
Sizin yüzünüzden oturdum ağlıyorum şimdi Çok duygulandırdı beni bu film.Ayni anda yazmisiz
İlgi alanımız aynı desenize. Zevkle öneride bulunurum.Bunu ben de yapmak istiyorum. Anne Frank'in filmini izledim birkac kez. Her izledigimde cok etkilenirim, arastiririm, Holocaust belgeselleri karistiririm. Anne Frank'in evine gitmeyi de cok istiyorum. Olmeden once yapmak istedigim seylerden birisi bu Polonya gezisi.
Bir sey sorcam. Bildiginiz baska Holocaust filmleri var mi, etkileyici olan? Ben "Hayat Guzeldir" ve Piyanist'i biliyorum bir de. Bu ikisini de cok severim.
Tamam, hepsini not aliyorum. Listeden birkac tanesini daha once tavsiye yazan da oldu. Onumde kagit kalem var, cidden film adlarini not aliyorum yani. :) Tesekkurler.İlgi alanımız aynı desenize. Zevkle öneride bulunurum.
Sizin Sözünü ettiğiniz filmler en iyilerinden. Piyanist' in ayrıca kitabını okumuştum çok daha etkileyiciydi.
Anne Frank' ı birde kitabıyla değerlendirmenizi öneririm.
Shindler' in Listesi' ni izlediğinizi varsayarak Grey zone ve Downfall olabilir.
Ama çok daha güçlü yapımlar var.
"Stalingrad" ve "Der Untergang" ve "Das Boot" farklıdır ve en iyileridir sizde mutlaka izlemelisiniz.
Genelde soykırım filmleri Alman/Fransız ve Polonya yapımı olduğundan önersemde sıkıcı gelebilir ama benim böyle bir action arama durumum yok çünkü en sıkıcı denen filmden bile birşeyler alabiliyorum ve ben sıkılmıyorum.
Dayanabiliyorsanız 9 saatlik Shoah' ı öneririm. Tam belgesel ve röportajlarla geçiyor.
Yine Zaman ayırırsanız 10 bölümlük "Band Of Brothers" çok çok iyidir.