çok büyük pot kırdım galiba

kadın kendinin kaynana olduğunu bile düşünmemiştir bile belki
allah fesatlardan korusun zaten
herseyden anlam çıkaran alınan kuzenlerim vardı a desem alınır b desem bozulur
gerçekten çekilmez
çok alıngan biri değil ama garip biraz da anlayamıyorum dert ettim o yüzden ama içim rahatladı :KK37:

erkek kardeşimin nişanlısı yaptı aynısını:)

annem ben kardeşim gelinimiz vardı

kardeşim bir şeyine karıştı

gelinimizde ayy kaynanam gibi her şeyime karışıyor dedi

bu duruma kardeşim kızdı ne diyorsun sen diye

gelinimiz çok bozuldu toparlamaya çalıştı

annemde kızım ben kaynanan değilimki alınıyım

sende benim kızımsın artık dedi

annemle ben kötü olduk kardeşim kızı bozdu diye

onlar gittikten sonra anneme arattırdım kızı üzdü anne

ağlamıştır bizim yanınızda ne diye bozdu diye

her kv görümce öcü değil

benim kv de annemde çok iyiler kv olarak

Allah razı olsun onlardan

biz bu kadar ince düşünürken bizim gelinlerimiz

oğullarını nasıl uzaklaştırıyım derdindeler maalesef:KK43:

erkek kardeşimin nişanlısı yaptı aynısını:)

annem ben kardeşim gelinimiz vardı

kardeşim bir şeyine karıştı

gelinimizde ayy kaynanam gibi her şeyime karışıyor dedi

bu duruma kardeşim kızdı ne diyorsun sen diye

gelinimiz çok bozuldu toparlamaya çalıştı

annemde kızım ben kaynanan değilimki alınıyım

sende benim kızımsın artık dedi

annemle ben kötü olduk kardeşim kızı bozdu diye

onlar gittikten sonra anneme arattırdım kızı üzdü anne

ağlamıştır bizim yanınızda ne diye bozdu diye

her kv görümce öcü değil

benim kv de annemde çok iyiler kv olarak

Allah razı olsun onlardan

biz bu kadar ince düşünürken bizim gelinlerimiz

oğullarını nasıl uzaklaştırıyım derdindeler maalesef:KK43:
her kv aynı değil her gelinde aynı değil ama karşılıklı ikisininde iyi olduğu pek denk gelmiyor birinden biri kötü oluyor. garip bişey bu gelin kaynana ilişkileri akıl sır erdiremiyorum :110:

bunun yanlış oldugunu düşünmüyordum yani açıkçası aklıma gelmemişti siz böyle deyince tuhaf oldum ama gayet normal anlattım sadece sıkıntılarımı anlattım bilseydim söylemezdim bişey. :KK43:
evet ben kaynanamla dedikodu yapmadım. samimiyet dedikoduyla mı oluyor,üstelik şu sitede kaynanasını benim kadar seven sayılıdır.:KK66:

geçen oğlumun kız arkadaşı geldi,birinden bahsetmeye başladı onu da engelledim.:KK51:

evet ben kaynanamla dedikodu yapmadım. samimiyet dedikoduyla mı oluyor,üstelik şu sitede kaynanasını benim kadar seven sayılıdır.:KK66:

geçen oğlumun kız arkadaşı geldi,birinden bahsetmeye başladı onu da engelledim.:KK51:
engelledim derken anlamadım :KK51:

Ayyy kahkaha attm bir an ahahahahah :)
Bence oda gülüp geçmiştir. Yani halk arasındada kaynana gibi herşeye karısmak kullanılan bir tabir sonuçta. Tabi kayınvalide adayına kurman pek hoş olmamış ama neyse ahahahah
Çok kötü bir durum yok , üzme kendini çok :KK66:

Neyse canim olur boyle seyler.
Yazdiklarini takip ettim seker biseye benziyosun unutturursun zamanla kayinvalidene.
On yargili olmadigini anlar elbette merak etme.
Ogrenmis oldun simdi, kv yle dedikoduda edilmez :)

kaynana değil k.valide :KK53: ayrıca egem ablama katılıyorum k.valide ile dedikodu yapılmaz.. sizin için samimiyet ifade ediyorsa o kadar samimi olmayın derim :)
kırdığınız pot büyük ama üzerinde durmayın zamanla unutulur.. ben de k.valideme "şimdiki gelinler çok fena sen çok şanslısın" demiştim :KK70: pot olarak değil de espri olarak görmüşsünüz gibi davranın, hiç konusunu bile açmayın artık.. toparlayacağım derken sıvarsınız :KK53:

Süpersin bu potu benim kaynanama da kırsana:KK70:
canım bunun daha beterini ben yaptım bi ara büyük kızım çok laf sokuşturur eşimde kaynanam karı başladı der birgünde yine çırrr çırrr konuşuyor bağırıyor kayınvalidem birşey diyor kayınpeder diğer yandan derken kızım yeter sabahdan beri kaynanam karı gibi çırçır ağzın susmadı dedim abovvv acayip bir sessizlik oldu benim jeton sonradan duşş haaaa haaa babası böyle diyorda bende gülün diye dedim dedim ama yiyen olmadı kaynanam 5 karış suratla oturdu zamanla unuttu şimdide tutturmuş kızım için aynı bennnn diyor nasıl demişsem artık :KK70:

canım bunun daha beterini ben yaptım bi ara büyük kızım çok laf sokuşturur eşimde kaynanam karı başladı der birgünde yine çırrr çırrr konuşuyor bağırıyor kayınvalidem birşey diyor kayınpeder diğer yandan derken kızım yeter sabahdan beri kaynanam karı gibi çırçır ağzın susmadı dedim abovvv acayip bir sessizlik oldu benim jeton sonradan duşş haaaa haaa babası böyle diyorda bende gülün diye dedim dedim ama yiyen olmadı kaynanam 5 karış suratla oturdu zamanla unuttu şimdide tutturmuş kızım için aynı bennnn diyor nasıl demişsem artık :KK70:
Allah seni de bildiği gibi yapsın emi bacım :KK70:Valla size imreniyorum ama ben kv'nin yanında el pençe duruyorum mesafemiz bozulmasın diye :KK14:

:KK53:Fena pot kirmissin ama ..

insallah ilerde iyi anlasirsinizda bu duruma guler gecersijiz aksi taktirde simdiden tavirlanmis olabilir sana karsi...

Erkek arkadaşınıza söylemiş mi peki ya da siz söylediğinizde sevgiliniz ne dedi

Ayyy kahkaha attm bir an ahahahahah :)
Bence oda gülüp geçmiştir. Yani halk arasındada kaynana gibi herşeye karısmak kullanılan bir tabir sonuçta. Tabi kayınvalide adayına kurman pek hoş olmamış ama neyse ahahahah
Çok kötü bir durum yok , üzme kendini çok :KK66:
Kime söylesem kahkaha atıyor zaten aslinda cidden komik alinmafiysa tabiii :)

Erkek arkadaşınıza söylemiş mi peki ya da siz söylediğinizde sevgiliniz ne dedi
Erkek arkadaşıma ben soyledim çok güldü kötü bi niyetinjn olmadığını biliyordur annem dedi o_O

:KK53:Fena pot kirmissin ama ..

insallah ilerde iyi anlasirsinizda bu duruma guler gecersijiz aksi taktirde simdiden tavirlanmis olabilir sana karsi...
Tavirlanmadi şimdilik ama ilerde ne olur bilmiyorum ya :KK43: olmusla ölmüşe çare yok :KK43:

X