- 21 Haziran 2013
- 50
- 10
- Konu Sahibi LouisaClark
Yazını baştan sona kadar okudum ve birçok yorum yapılmış onlara hiç bakmadım son cümlende buna benzer yaşayan var mı diye sormuşsun canım benim var ben bizzat bunu yaşadım... bir yıl önce aynı senin gibi üniversitede tanıştım aramızda bir yaş vardı kürttü ve bende senin gibi böyle gereksiz ayrım yapan insanlardan değildim üniversite türk kürt alevi azeri arkadaşlarım yakın olan arkadaşlarım vardı onun kürt olduğunu biliyordum kürtçe bazı kelimeler falan sorardım falan neyse ben onu sevdim o beni daha da çok sevdi yanında kendimi çok iyi hissederdim içimden ben onla evlencem diye geçiriyordum hey gidiii sonra bu siyasi olaylar işin içine girdi oy verdiği partiyi biliyordum bu da benim için sıkıntı değildi sonuçta herkes düşüncesini özgürce oy verip bu hakkını kullanabilir ama işte bu düşünceler daha derinlere inince olmadı yani olamazdı.neden olmadı dersen..Bi kere insanlar çok önyargılı artık insanlığa bakılmıyor ırkı dini mal varlığı insanlar için öncelikli geliyor maalesef ve hadleri olmadan saçma sapan yorumlarda bulunuyor bu da sizi olumsuz etkiliyor ister istemez..sonra kültürler farklı oluyor bu da aile için bazen sorun olabiliyor..ve en önemlisi bazı düşünceleri sanada kabul edilir gelmiyoor ve şu da gerçek evlenince ailelerde evlenir derler öyle daha iki kişi ağırlıklı paylaşılanlar evlenince aile akraba yorumlarıyla bazem daha da güçleşebiliyor neyse çok uzattım sonuç olarak bizde ağlaya ağlaya Ayrıldık böylesi daha hayırlı olur diye...