ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR

babanız nişan yapamam demiş yapılmayacak nişana nişan kıyafetini iptal ettirdi kv diye bilenmek de bir garip. kadın niye olmayacak nişan için size kıyafet alsın nasıl bir beklenti bu..
anladığım kayınvalide dengesiz. adam nişan, kına yapamam demiş, kayınvalide nişanlık, kaftan falan almaya kalkmış. sonra da iptal ettirmiş. uzak durulası bir tip aman.

Siz zamanında ağızlarının payını verseydiniz böyle düşünmeyecektiniz şimdi. Düşünüyor musunuz bilmiyorum ama çocuğunuz olursa lohusa döneminde de böyle davranırlarsa size emin olun daha kötü kafaya takar ve çok mutsuz olursunuz. Bu evliliğe devam edecekseniz, biraz saygıyı kenarı bırakıp dişlerinizi göstermenizi tavsiye ederim. Kötü olacaksınız, ama zaten yine kötüsünüz. En azından kafanız rahat olur.

Konu başlığına bakınca biri öldü sandım 😂
Ne yaşadın bilmiyorumda aradan çok zaman geçmiş artık dünü dünde bırak bugünü yaşa. Bak kapını kapatınca herkes dışarda kalıyor ama böyle yaparsan evinin içinde de huzurun kalmaz öncelikle kendini üzersin

Merhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım
Aynı durumdayım bilmiyorum bende ne yapacağımı

Bence Türk kadınlarının en büyük problemi geçmişi sürekli hatırlamak. Mesela Kadın 3 yıl zorluk çekiyor kalan 30 yıl onu anlatıyor. Ne kendi mutlu oluyor ne ailesi huzurlu oluyor.
Nişan dönemi olan o zamanda kalmış evlenmişsin 1 yıl geçmiş daha geçmişi düşünmeyi gerektiren konu ne? Koy mesafeni hayatına devam et.. bu kadar geçmişi sürekli düşünecek zamanı nereden buluyorsunuz Allah aşkına ?

Yanlış anlamayın yada anlayın bilemiyorum. Siz eşinle evlenebilecek kapasitede değilmişsiniz ki. Takı takmadıları bir şejikdr anlarım. Koltuk takımını neden onlar alıyor 🥴. Herşeyi onlar finanse edince böyle karışıyorlar işte... Karı koca çalışıp adam akıllı ayakta durunca evlenseydiniz ya...

İbrahim yükselmeye başladı
Buraya kadar anlamaya çalışırken bu kısımda kahkahayı bastım. Sesli klavye ile yazdınız madem, bir kontrol edin.

Son kısımlar daha karmaşık. Eşiniz de bir halt değil sanırım.

Geçmişte olan olmuş. Laf soksanız ne yazar? Zaten anlamazlar. Görmezden gelin aileyi.

Bir de madem durumunuz yok, ablanız yeni evlenmiş. Niye hemen evlendiniz?

Buraya kadar anlamaya çalışırken bu kısımda kahkahayı bastım. Sesli klavye ile yazdınız madem, bir kontrol edin.

Son kısımlar daha karmaşık. Eşiniz de bir halt değil sanırım.

Geçmişte olan olmuş. Laf soksanız ne yazar? Zaten anlamazlar. Görmezden gelin aileyi.

Bir de madem durumunuz yok, ablanız yeni evlenmiş. Niye hemen evlendiniz?
Kontrol etmeye üşendim birkaç cümle düzelttikten sonra benim İbrahim yükseldi

İki haftada bir evinizde ne işleri varmış kabul etmeyin sizde. Babaniz arkanızda durmadıgindan ellerinden geleni yapmışlar

X