Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladığım kayınvalide dengesiz. adam nişan, kına yapamam demiş, kayınvalide nişanlık, kaftan falan almaya kalkmış. sonra da iptal ettirmiş. uzak durulası bir tip aman.babanız nişan yapamam demiş yapılmayacak nişana nişan kıyafetini iptal ettirdi kv diye bilenmek de bir garip. kadın niye olmayacak nişan için size kıyafet alsın nasıl bir beklenti bu..
Aynı durumdayım bilmiyorum bende ne yapacağımıMerhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım
Bugün telefon açtım ve ağzıma geleni söyledim içim bi nebze soğudu tavsiye ederimAynı durumdayım bilmiyorum bende ne yapacağımı
Sonuç ne oldu pekiBugün telefon açtım ve ağzıma geleni söyledim içim bi nebze soğudu tavsiye ederim
Daha iyiyim destek almaya başladımSonuç ne oldu peki
Çok iyi yapmışsınız bende destek almayı düşünüyorumDaha iyiyim destek almaya başladım
Çok lafımı esirgeyen biri değilim normaldede ama bu sefer hiç yüz vermeden direkt söyledim biraz afalladı bişey diyemediÇok iyi yapmışsınız bende destek almayı düşünüyorum
Peki size karşı tepkileri nasıl oldu yüzlerine vurunca merak ettim
Buraya kadar anlamaya çalışırken bu kısımda kahkahayı bastım. Sesli klavye ile yazdınız madem, bir kontrol edin.İbrahim yükselmeye başladı
Kontrol etmeye üşendim birkaç cümle düzelttikten sonra benim İbrahim yükseldiBuraya kadar anlamaya çalışırken bu kısımda kahkahayı bastım. Sesli klavye ile yazdınız madem, bir kontrol edin.
Son kısımlar daha karmaşık. Eşiniz de bir halt değil sanırım.
Geçmişte olan olmuş. Laf soksanız ne yazar? Zaten anlamazlar. Görmezden gelin aileyi.
Bir de madem durumunuz yok, ablanız yeni evlenmiş. Niye hemen evlendiniz?
Yüzsüzler çünkü baba mevzusu çok uzun bi meseleİki haftada bir evinizde ne işleri varmış kabul etmeyin sizde. Babaniz arkanızda durmadıgindan ellerinden geleni yapmışlar
Yoo kolay. Bı tek sız nişanlanmadınız heralde bu sitede.Nişanı atmak sandığınız kadar kolay değil hersey alınmıştı herseyi aileme anlattım fakat izin vermediler
Ay Allah aşkına hiç nisanlandiniz mi burda klavye delikanlılığı yapıyorsunuzYoo kolay. Bı tek sız nişanlanmadınız heralde bu sitede.
Sen üşendin de bizimde okurken anamız ağladı yani şurdaKontrol etmeye üşendim birkaç cümle düzelttikten sonra benim İbrahim yükseldi