KalmayacağımGeçen geçmiş artık.
Eşiniz suan nasil?
Bundan sonrası için pişmanlık duyacağınız şeyler yapmayın, yapılana sessiz kalmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KalmayacağımGeçen geçmiş artık.
Eşiniz suan nasil?
Bundan sonrası için pişmanlık duyacağınız şeyler yapmayın, yapılana sessiz kalmayın.
Görüyor annesinin yüzünü ama bile bile görmemezlikten geliyor çünkü kimse yogurdum eksi demezEşin yola gelecek gibiyse, kayınvalide problem değil. Önemli olan anasının ağzına bakmaması.
Keşke benim babam senin baban olsaydı o zaman bu yorumu ben sana yapsaydımAmann be seninkisi de bile bile lades…
Her şey hazırlanmıştı ailem izin vermedi demişsin, kafana silah dayadılarsa haklısın aksi yine senin tercihin olmuş oluyor.
İnsallah arıyorlar açmıyorum artık eskiden laf olurdu ama artık lafımı cekmiyorumBunlar çoğu evlilikte oluyor canım eş ailesi ilk yıllar bi değişik oluyo.Sen gitmedikten sonra soğuk olduktan sonra bir şey yapamazlar.takmayacaksın istediğin yere gidip gelirsin.eşin de sana baskı uygulamıyorsa onların dedikleri kulağından girip çıksın.Bizi de yeni evliyken çok bunaltmaya çalıştılar.Arsız arsız sürekli size gelelim demeler falan ben gitmedim,gitmiyorum.Ben sana gelmiyorum ne alaka zırt pırt misafirle hiç uğraşamam.beni de çok strese soktular şimdi herkesten uzağım hiç çekemem.
Babam beni zorla evlendiremez zorla boşayamaz.Keşke benim babam senin baban olsaydı o zaman bu yorumu ben sana yapsaydım
Madem eşiniz tarafından nişanlılık döneminde yapıldı, niye o adamla evlendiniz? Karşılık vermek bile 1 yıl sonra aklınıza gelmiş. Evlenmeseydim keşke fikri de peşinden geldi mi?Hem eşim hem eşimin ailesi tarafından
Normal şartlarda öyle ama konu sahibinin şartlarını bilemiyoruz ki.İşi yoktur,bazı aileler laf söz olur diye çocuklarını gözden çıkarıyorlar,sokağa atıyorlar.yadırgamamak lazım 2024 yılındayız ama neler görüyoruzBabam beni zorla evlendiremez zorla boşayamaz.
Silah dayadıysa belki.
Anlatsın beybi hak verelim kendisine…Normal şartlarda öyle ama konu sahibinin şartlarını bilemiyoruz ki.İşi yoktur,bazı aileler laf söz olur diye çocuklarını gözden çıkarıyorlar,sokağa atıyorlar.yadırgamamak lazım 2024 yılındayız ama neler görüyoruz
Onemsemeyerek nerdeyse minumum 1.5 yıl geçmiş yani. Canına yazık.Merhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım
Ne gibi sorunlar canim ? Yani cidden ufak tefek seylericin kendini yıpratma .Merhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım
Kısaca müdahale yok sayma kötü davranma arkamdan iş çevirme yaptıklarımı beğenmeme sizce bende onun gibi mi olmalıyım yoksa umursamayıp yaşamaya devam mı etmeliyimNe gibi sorunlar canim ? Yani cidden ufak tefek seylericin kendini yıpratma .
Sen cidden takıntı haline getirmişsin okurken daraldım. Kendine yazık ediyorsun etmeKonu şöyle başladı biz Eylül ayında nişanlandık Ben nişan elbisesi s
alindı işte Sonra da eşime aldık bizde ama bir türlü tatminemedik sonra nişan bohçası diye tutturdular benim ailemin durumu çok iyi değildi Ben çok istemedim açıkçası Bohca işlerine girmek istemedim çünkü biliyorum Kimse kimsenin bohçasının genelde beğenmiyor Neyse biz yine kendi bütçemizle uygun bir şekilde yapmaya çalıştık ama yine de beğendiremedik gayet kaliteli şeyler almıştık Yani gidip kendim özellikle laf edeceklerini bildiğim için gidip özenle hazırladım Neyse götürdük biz bohçayı verdik beğenmemez bir şekilde davrandılar bana getirdikleri sanki çok bir şeymiş gibi bizim getirdiğimizi hor gördüler Ee bir gün biz alışverişe çıktık Nişanlık ve kınalık almaya gittik Normalde babam nişan ve kına yapmayacağını yani yapamayacağını söyledi çünkü Bundan 3 ay önce ablami evlendirmisti ve çok borca girmişti babam ben nişan kına hiçbir şey yapamam sadece düğün yaparsanız kendiniz bilirsiniz dedi O yüzden de nişan falan olmayacaktı biz böyle anlaşmıştık Neyse sonra bunlar gelinlikçilerin nişanlık Nişanlık ve kaftan almaya kalktılar benim içinde her şeyin hevesi kaldı babam da inat etti Ben anneciğim ben Yapmayacağım diye söz verdim Yani ben kendime öyle konuştum Adam dedi Neyse sonra izin vermedi almadık onları benim içimde kaldı Kayınvalidem Beni ev yerlestirmeye giderken aradı gelmediler Zaten yerlestirmeyede gelmediler beni arıyor ve şey diyor işte o kaftanı iptal et sonra ertesi gün yine arıyor o nişanlı iptal et alamayacağız paramiz Halbuki de zengin insanlar yani sırf bana şey olsun diye almadılar sonra Neyse kına diye tutturdular bunlar İlla kina yapacağız Babam dedi hiçbir şeyine karışmıyorum gittiler kina tepsisi aldilar Yemin ederim ki sizi 10 yıl öncenin kına tepsisine almış gelmişler gördüğüm zaman moralim çok bozuldu Sonra kına yerinde kendilerine yönlendirenler zaten o ara aramız çok bozuktu Hatta ben nişanı aklıma derecesine gelmiştim Benden habersiz ilahili yapmışlar hiç söylemiyorlar zaten hiç umursamadım o zaman sesimi çıkartmadım Keşke deseydim Yani ben böyle istemiyordum Keşke çıkmasaydım Yani bazen böyle salaklığına geliyor Yani dün de kendi istedikleri yer oldu şeye de gelinlikle kendi istedikleri falan hiçbir şey istediğim gibi olmadı Bana ne Bir koltuk takımı aldı annemi falan bu kadar Zenginliğin içerisinde bir de dediler ki Benim yaşım tek erkek çocuk işte bizim hevesimiz var dediler ama hiçbir şey yapmadılar evlendim eşimin izini bir haftaydı sadece bir çarşamba günü bizimle eşimin izinli olduğu gün kalktılar dediler ki erişte keseceğiz Sen de gel neyse gittin Ben de s**** gibi ben sonradan da düşünüyorum ki keşke gitmeseydim Neyse ondan sonra o pazar günü bizi patates toplamaya köye çağırdılar Ben de gitmedim bilerek gitmedim ama yani bu insana Yapılacak bir şey değil Herkesin çocuğu kalkıyor o zamanlarda balayına gidiyor ya da yalnız kalıyor biz de gidiyoruz milletin içine ya bir insanı bir rahat bırakan sürekli O zaman biz onların yakınında bir yerde oturuyorduk o zamanlar işte gelin şunu yaptım gelin Mehmet sen şunu seversin gel eşimin deme işte siz seversiniz gelin sürekli böyle Ağzını falan oluyor Neyse Ara ara gidiyoruz böyle ama artık bir süre sonra benim İbrahim yükselmeye başladı ve Ben gitmemeye başladım ama şöyle bir durum oldu bu arada eşim de annemgile gitmek istemedi Biz her Annem yine gittiğimiz gün kavga ediyorduk O beni işe giderken Annem yine bırakıyordu Gelirken de alıyor dedim Birkaç zaman yukarıya bile çıkmadı sonra ben kavga çıkarttım işte böyle böyle olmaz şimdi sürekli ben bunların olmayacağını yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum Bana diyor ki ben anne babamdan böyle gördüm başlarım dedi Senin annen babandan ne gördüysen yani neyse sonra eşimin tayini çıktı ve Biz başka biriyle gittik Burada da sürekli bizi görmeye çalışıyorlar Yani insan iki haftada bir oğlunun evine gelirim Yani biraz utandır bunlar bir yalnız kalsınlar biraz baş başa kalsınlar ve zaten evlerine yolladı ama hiç adam akıllı baş başa kalmadık Biz üç aylıkken buraya taşındık ve sürekli bizi herhalde zaten onu o 3 aylık dilimi hiç anlatmak pek istemiyorum Ben anneme gittiğim zaman hepsinin moralleri şeyleri Bir de görseniz Allah'ım böyle böyle o kadar sevdiklerini falan düşünüyorlar ki beni bana WhatsApp'tan bir mesaj atarım canım kızım tatlı kızım bir tane kız var O kadar acı koyuyorum ki ama Bunu yapanlar bunu yapan da anlar yani anlamıyorum ben ne yapmaya çalışıyorlar
Sakın çocuk yapma, eşin adam olmazsa boşa...Konu şöyle başladı biz Eylül ayında nişanlandık Ben nişan elbisesi s
alindı işte Sonra da eşime aldık bizde ama bir türlü tatminemedik sonra nişan bohçası diye tutturdular benim ailemin durumu çok iyi değildi Ben çok istemedim açıkçası Bohca işlerine girmek istemedim çünkü biliyorum Kimse kimsenin bohçasının genelde beğenmiyor Neyse biz yine kendi bütçemizle uygun bir şekilde yapmaya çalıştık ama yine de beğendiremedik gayet kaliteli şeyler almıştık Yani gidip kendim özellikle laf edeceklerini bildiğim için gidip özenle hazırladım Neyse götürdük biz bohçayı verdik beğenmemez bir şekilde davrandılar bana getirdikleri sanki çok bir şeymiş gibi bizim getirdiğimizi hor gördüler Ee bir gün biz alışverişe çıktık Nişanlık ve kınalık almaya gittik Normalde babam nişan ve kına yapmayacağını yani yapamayacağını söyledi çünkü Bundan 3 ay önce ablami evlendirmisti ve çok borca girmişti babam ben nişan kına hiçbir şey yapamam sadece düğün yaparsanız kendiniz bilirsiniz dedi O yüzden de nişan falan olmayacaktı biz böyle anlaşmıştık Neyse sonra bunlar gelinlikçilerin nişanlık Nişanlık ve kaftan almaya kalktılar benim içinde her şeyin hevesi kaldı babam da inat etti Ben anneciğim ben Yapmayacağım diye söz verdim Yani ben kendime öyle konuştum Adam dedi Neyse sonra izin vermedi almadık onları benim içimde kaldı Kayınvalidem Beni ev yerlestirmeye giderken aradı gelmediler Zaten yerlestirmeyede gelmediler beni arıyor ve şey diyor işte o kaftanı iptal et sonra ertesi gün yine arıyor o nişanlı iptal et alamayacağız paramiz Halbuki de zengin insanlar yani sırf bana şey olsun diye almadılar sonra Neyse kına diye tutturdular bunlar İlla kina yapacağız Babam dedi hiçbir şeyine karışmıyorum gittiler kina tepsisi aldilar Yemin ederim ki sizi 10 yıl öncenin kına tepsisine almış gelmişler gördüğüm zaman moralim çok bozuldu Sonra kına yerinde kendilerine yönlendirenler zaten o ara aramız çok bozuktu Hatta ben nişanı aklıma derecesine gelmiştim Benden habersiz ilahili yapmışlar hiç söylemiyorlar zaten hiç umursamadım o zaman sesimi çıkartmadım Keşke deseydim Yani ben böyle istemiyordum Keşke çıkmasaydım Yani bazen böyle salaklığına geliyor Yani dün de kendi istedikleri yer oldu şeye de gelinlikle kendi istedikleri falan hiçbir şey istediğim gibi olmadı Bana ne Bir koltuk takımı aldı annemi falan bu kadar Zenginliğin içerisinde bir de dediler ki Benim yaşım tek erkek çocuk işte bizim hevesimiz var dediler ama hiçbir şey yapmadılar evlendim eşimin izini bir haftaydı sadece bir çarşamba günü bizimle eşimin izinli olduğu gün kalktılar dediler ki erişte keseceğiz Sen de gel neyse gittin Ben de s**** gibi ben sonradan da düşünüyorum ki keşke gitmeseydim Neyse ondan sonra o pazar günü bizi patates toplamaya köye çağırdılar Ben de gitmedim bilerek gitmedim ama yani bu insana Yapılacak bir şey değil Herkesin çocuğu kalkıyor o zamanlarda balayına gidiyor ya da yalnız kalıyor biz de gidiyoruz milletin içine ya bir insanı bir rahat bırakan sürekli O zaman biz onların yakınında bir yerde oturuyorduk o zamanlar işte gelin şunu yaptım gelin Mehmet sen şunu seversin gel eşimin deme işte siz seversiniz gelin sürekli böyle Ağzını falan oluyor Neyse Ara ara gidiyoruz böyle ama artık bir süre sonra benim İbrahim yükselmeye başladı ve Ben gitmemeye başladım ama şöyle bir durum oldu bu arada eşim de annemgile gitmek istemedi Biz her Annem yine gittiğimiz gün kavga ediyorduk O beni işe giderken Annem yine bırakıyordu Gelirken de alıyor dedim Birkaç zaman yukarıya bile çıkmadı sonra ben kavga çıkarttım işte böyle böyle olmaz şimdi sürekli ben bunların olmayacağını yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum Bana diyor ki ben anne babamdan böyle gördüm başlarım dedi Senin annen babandan ne gördüysen yani neyse sonra eşimin tayini çıktı ve Biz başka biriyle gittik Burada da sürekli bizi görmeye çalışıyorlar Yani insan iki haftada bir oğlunun evine gelirim Yani biraz utandır bunlar bir yalnız kalsınlar biraz baş başa kalsınlar ve zaten evlerine yolladı ama hiç adam akıllı baş başa kalmadık Biz üç aylıkken buraya taşındık ve sürekli bizi herhalde zaten onu o 3 aylık dilimi hiç anlatmak pek istemiyorum Ben anneme gittiğim zaman hepsinin moralleri şeyleri Bir de görseniz Allah'ım böyle böyle o kadar sevdiklerini falan düşünüyorlar ki beni bana WhatsApp'tan bir mesaj atarım canım kızım tatlı kızım bir tane kız var O kadar acı koyuyorum ki ama Bunu yapanlar bunu yapan da anlar yani anlamıyorum ben ne yapmaya çalışıyorlar
Mesafeli olKısaca müdahale yok sayma kötü davranma arkamdan iş çevirme yaptıklarımı beğenmeme sizce bende onun gibi mi olmalıyım yoksa umursamayıp yaşamaya devam mı etmeliyim
Bahsettiğiniz kişi kayinvalide görümce elti falansa aynen size davrandıkları gibi yapın yok sayın görmezden gelin evinizin huzurunu asla onlad için bozmayın aksine hep eşinizin yanında olun ki bir süre sonra anlasınlar aranıza giremeyeceklerini çok yeni evlisiniz hersey sizin elinizde suan ama bunları eşiniz yaptıysa ve yapıyorsa ciddi bir sınır koyun ve direkt olarak size bu sekilde davranamayacagini belirtin yataktan da uzak tutun anladınız yani erkekler aptaldır malesef reddilmeden akılları başlarına gelmiyor.Kısaca müdahale yok sayma kötü davranma arkamdan iş çevirme yaptıklarımı beğenmeme sizce bende onun gibi mi olmalıyım yoksa umursamayıp yaşamaya devam mı etmeliyim
Bence burda kizmaniz gereken kişi ailenizAlelacele evlendirmek istediler ben karşı çıktım ama malum Tc şartları sözümü geciremedim Ev yerleştirmeye gelmediler akşamına kontrol etmeye geldiler durumumuz çok iyi değildi o halde bile bohça diye tutturmuşlar anneminde yaptı eşyaları koymaya geldiklerinde paçavra gibi atmışlardı evlendim ilk hafta bi halt var gibi erişte kesmeye çağırdılar pazar günü patates toplamaya götürmeye çalıştılar gitmedim arkamdan ne laflar ettiler ne yapsam yaranamadım her yaptığım laf oldu oğlunun parasını yiyen kişi oldum en kötü ben oldum nişanı atmak istedim ama ailem izin vermedi