ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR

İnsallah arıyorlar açmıyorum artık eskiden laf olurdu ama artık lafımı cekmiyorum

Babam beni zorla evlendiremez zorla boşayamaz.

Silah dayadıysa belki.
Normal şartlarda öyle ama konu sahibinin şartlarını bilemiyoruz ki.İşi yoktur,bazı aileler laf söz olur diye çocuklarını gözden çıkarıyorlar,sokağa atıyorlar.yadırgamamak lazım 2024 yılındayız ama neler görüyoruz

Onemsemeyerek nerdeyse minumum 1.5 yıl geçmiş yani. Canına yazık.

Ne gibi sorunlar canim ? Yani cidden ufak tefek seylericin kendini yıpratma .

Sen cidden takıntı haline getirmişsin okurken daraldım. Kendine yazık ediyorsun etme

Sakın çocuk yapma, eşin adam olmazsa boşa...

Kısaca müdahale yok sayma kötü davranma arkamdan iş çevirme yaptıklarımı beğenmeme sizce bende onun gibi mi olmalıyım yoksa umursamayıp yaşamaya devam mı etmeliyim
Bahsettiğiniz kişi kayinvalide görümce elti falansa aynen size davrandıkları gibi yapın yok sayın görmezden gelin evinizin huzurunu asla onlad için bozmayın aksine hep eşinizin yanında olun ki bir süre sonra anlasınlar aranıza giremeyeceklerini çok yeni evlisiniz hersey sizin elinizde suan ama bunları eşiniz yaptıysa ve yapıyorsa ciddi bir sınır koyun ve direkt olarak size bu sekilde davranamayacagini belirtin yataktan da uzak tutun anladınız yani erkekler aptaldır malesef reddilmeden akılları başlarına gelmiyor.

Nisanlilikta yapılan haksızlıklara rağmen neden devam ettiniz? Söyleyeyim size o haksızlıklar hiç gitmez. Affedip , mesafeyi koruyup önünüze bakmalısınız. Evlilik zor maalesef.

Merhaba. Bir süre çocuk yapmayın bence tayininiz çıkmasına sevindim uzak olursunuz derken gene rahat bırakmamışlar. Nişanlılık sürecinde sorun yaşamayan hele bohça meselesinde ağlamayan nişanlı kız yoktur eminim. Çok sancılı bir nişanlılık süreci ve evlilik süreci geçer ilk sene. Eşinizle kafanıza takılan her şeyi konuşmalısınız. Ben de nişan sürecinde heerrr şeye sinir oldum. Çok ağladım, başta eşim ailesinden taraftaydı hep. Sonra sonra benim onun asıl ailesi olduğumu anladı. Zenginler diye kendilerini bir şey sanmışlar. Tek erkek çocuk mu eşiniz? Ondan da bu merak ilgi olabilir ama yeter yani ilgi de bir yere kadar. Eskiye çok takılmayın, sadece başbaşa kalmak istediğinizi anlatın ona erkekler zor anlıyorlar malesef. Gelecekleri zamana bahane uydursun arada. Böyle böyle ayakları kesilir diye düşünüyorum. Ama hemen çocuk yapma. Adam biraz senden yana olana kadar beklemen iyi olur

Bence burda kizmaniz gereken kişi aileniz

Çalışmıyorsanız hemen çalışmaya başlayın hem kafanız dağılır hem de araya kocaman mesafe koymak kolay olur. Eşinize karşı da bağımsızlığınızı alırsınız bundan sonra size haksızlık ederken tırsar biraz. Yaşınız da genç çocuk yapmayın ayağınızı yere sağlam basana kadar. Yoksa iyice prangayı taktık diye canınıza okurlar. Mutlaka sıkı sıkı korunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…