Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne haksızlık yapıldı nişan döneminde? Bu kadar zaman unutamayacağınız, her gece uykularınızı kaçıracak kadar kötü şeylerse neden nişanı atmadınız?Merhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım
Hem eşim hem eşimin ailesi tarafındanSize yapılan haksızlıklar eşiniz tarafından mı?
Unutup evlenmişsiniz üzerinden 1 sene geçmiş.Hem eşim hem eşimin ailesi tarafından
Bence kendini yiyip bitirme,geçmişi geçmişte bırakmaya bak ailesi neyse de eşin olmuş artık severek evlenmediniz mi? eşinle şuan aran iyiyse boşa kin besleme.Ama seni önceden aldattı onu unutamıyorsan bilemem.Eş ailesine de zamanı gelince lafını sokarsın ya da Allah’a havale et.Merhaba ben yaklaşık bir yıllık evliyim nisanlilik döneminde yapılan haksızlıkları unutamıyorum hatta her gece uyumadan önce aklıma geliyor uykularımı kaçırıyor karşılık versem içim soğur mu bilmiyorum ama kendi kendime onlarla kavga ediyorum bu cikmazdan nasil çıkacağım
Alelacele evlendirmek istediler ben karşı çıktım ama malum Tc şartları sözümü geciremedim Ev yerleştirmeye gelmediler akşamına kontrol etmeye geldiler durumumuz çok iyi değildi o halde bile bohça diye tutturmuşlar anneminde yaptı eşyaları koymaya geldiklerinde paçavra gibi atmışlardı evlendim ilk hafta bi halt var gibi erişte kesmeye çağırdılar pazar günü patates toplamaya götürmeye çalıştılar gitmedim arkamdan ne laflar ettiler ne yapsam yaranamadım her yaptığım laf oldu oğlunun parasını yiyen kişi oldum en kötü ben oldum nişanı atmak istedim ama ailem izin vermediNe haksızlık yapıldı nişan döneminde? Bu kadar zaman unutamayacağınız, her gece uykularınızı kaçıracak kadar kötü şeylerse neden nişanı atmadınız?
Ailenizi dinlemeseydiniz keşke. Hadsiz insanlarmış. Ama evlenmişsiniz. Önemli olan eşinizin tutumu. O nasıl davranıyor.?Alelacele evlendirmek istediler ben karşı çıktım ama malum Tc şartları sözümü geciremedim Ev yerleştirmeye gelmediler akşamına kontrol etmeye geldiler durumumuz çok iyi değildi o halde bile bohça diye tutturmuşlar anneminde yaptı eşyaları koymaya geldiklerinde paçavra gibi atmışlardı evlendim ilk hafta bi halt var gibi erişte kesmeye çağırdılar pazar günü patates toplamaya götürmeye çalıştılar gitmedim arkamdan ne laflar ettiler ne yapsam yaranamadım her yaptığım laf oldu oğlunun parasını yiyen kişi oldum en kötü ben oldum nişanı atmak istedim ama ailem izin vermedi
Nişanı atmak sandığınız kadar kolay değil hersey alınmıştı herseyi aileme anlattım fakat izin vermedilerNişan atmak boşanmaktan daha kolay halbuki, bu kadar üzücü şeyler yaşamanıza rağmen niye evlendiniz?
Keşke... ama babamı tanımıyorsunuz hayatı her zamanki gibi zehir ederdi .eşimde gelişme var fakat kv hala aynı laf soksam bile alinmiyorAilenizi dinlemeseydiniz keşke. Hadsiz insanlarmış. Ama evlenmişsiniz. Önemli olan eşinizin tutumu. O nasıl davranıyor.?
Geç kaldın arkadaş evlenmiş pişman .sen iyice tadını çıkar nişanlılığınNoldu tam olarak nişanlı olduğum için empati kurabilirim diye düşünüyorum.
En çok ben nişanlıyım taaam mı
Eşin yola gelecek gibiyse, kayınvalide problem değil. Önemli olan anasının ağzına bakmaması.Keşke... ama babamı tanımıyorsunuz hayatı her zamanki gibi zehir ederdi .eşimde gelişme var fakat kv hala aynı laf soksam bile alinmiyor
Bunlar çoğu evlilikte oluyor canım eş ailesi ilk yıllar bi değişik oluyo.Sen gitmedikten sonra soğuk olduktan sonra bir şey yapamazlar.takmayacaksın istediğin yere gidip gelirsin.eşin de sana baskı uygulamıyorsa onların dedikleri kulağından girip çıksın.Bizi de yeni evliyken çok bunaltmaya çalıştılar.Arsız arsız sürekli size gelelim demeler falan ben gitmedim,gitmiyorum.Ben sana gelmiyorum ne alaka zırt pırt misafirle hiç uğraşamam.beni de çok strese soktular şimdi herkesten uzağım hiç çekemem.Keşke... ama babamı tanımıyorsunuz hayatı her zamanki gibi zehir ederdi .eşimde gelişme var fakat kv hala aynı laf soksam bile alinmiyor