Çok büyük bir derdim var

Üyeliğiniz varmış ve yeni hesap açmışsınız. Fake mi değil mi MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bulur zaten.

Yeşil ay haftasımıdır nedir ya önüne gelen alkolün etkisi ile ya denizde yiyişiyor ya da barda sen pantolon çık cük içine gir muhabbeti yapıyor.
Tamam içmiyoruz arkadaş
Icmiyoruz
Sırlar dünyası tarzı hikayeler anlatmayın kurban olam

Arkadaşlar ben bi sıkıntımdan bahsettim siz insanları anlamak yerine dalga geçmeye söylediklerinden yalan bulmaya açık aramaya çalışıyorsunuz başka da bi bok bildiğiniz yok. O toz pembe dünyanızda bu tarz şeyler yaşanmıyor sanıp yaşayanlar ile dalga geçip küçük görüyorsunuz. Sonra bu insanlar öldürülünce herkes bi anda hassaslaşıyor duyar kasıyor yok onun için adalet yok bunun için adalet. Ben bunları düşündüm sonra geldim buraya can sıkıntısından bunları yazdım. Haklısınız insanlar işkencede görse tevacüze de uğrasa yada şiddet de görse içinde yaşamalı kimseye anlatmamalı çünkü insanlar açık arama dalga geçme derdinde başka da bi bok bilmezsiniz

Herkes bi anda mizahşör oldu. Hata benim buraya yazmam sizin anlamanızı beklemem

gerçi size kaynanam şöyle kocam böyle hikayeleri daha inandırıcı gelir hepiniz evli mutlu çocuklu

Evet arkadaşlar bekaretim bozulmuştu mu

Şunu çok iyi biliyorum bu tarz bir olay yaşamış insan bunu bu şekilde hikaye anlatır gibi anlatmaz
Böyle şeyler yaşayan insanlardan bile utanmadan gelip burda yazıyorsunuz
Sizin gibi insanlardan tiksiniyorum

AA evet gerçek olup olmadığına gerçekten yaşanıp yaşanmadığına karar veren mercii sensin

Fake olman peki sonra noldu anlat anlat bunlari yasayan kizlarimiz vardir belki ama bicakladin, dovdun,morarttin adamda oyle durdu. Kardesinde izledimi seni hicbir kardes oturup izlemez nasil pis bir mideniz var yaa ne zevk aliyorsunuz bu hikayelerden pislik insanlar

AA evet gerçek olup olmadığına gerçekten yaşanıp yaşanmadığına karar veren mercii sensin
Ben değilim bazı şeyler böyle küçük ayrintilarda gizlidir
Burada ne travmalar yaşayan insanların hikayelerini okuyoruz bir cümleden bile gerçekten yaşayıp yasamadiklari belli oluyor

Ulan sen ne biliyorsun buradaki insanların ne yaşadığını
Ben bundan daha igrencini yaşasam sen ne bileceksin
Herkes burda yazdığı kadar varoluyor
Yaşayan yazmaz ve herkes toz pembe hayat yaşıyor sanır bu kadar basit

Çok terbiyesizsin gerçekten de. Size göre her hikaye atmaca istediğinize inanın umrumda değil

Bıçaklanma var olay nasıl yargıya taşınmadı?
O da tecavüz ettiği için utanmis, dur demiş beni dövsün de ici soğusun, hatta bi de masaya önceden bıçak bırakmış ki tecavüz sonrası hak edicem, aramasın boşa hazır ediyim ben önden, arkadaşta niye videoya çekmiş anlatiyim, bu kız az sonra bu adamı picaklarsa, neden picakladigini delilleriyle mahkemede sunalım, çünkü biz gerizekaliyiz diye düşünmüş haklı olaraktan

Tecavüz edebilecek kadar karaktersiz insanlıktan çıkmış olan adam bunları yapacak.

Fakat dövmenize izin verecek elleri biryerine kaçmış gibi karşılık vermeyecek üstüne bıçaklanacak yine tepki vermeyecek...

Evet tecavüz malesefki insanların başına gelebiliyor bizde dünyadan bir haber değiliz de azcık ufak atsaydın da inansaydık be ablam.

Olmamış bu tutmaz..

Kurguda eksiklikler var, olmamış :) o anda masada bıçak görüyorsun alalal her masada oyle bicakmi duruyor ilginc hadi o neyse ama o anki sinirle hayret neden polise gitmedin

Çiğdem çitlerken okudum devamı nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…