Nişan Nişanım ve boçalarımız :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Haftaya Cumartesi günü erkek tarafının bohçalarını götüreceğiz. Kayınvalideme, halasına. 2 erkak kardeşi ve dedesine bohça yapmaya karar verrdik. Kayıvalidem ve kayınpederimin bohçaları bitti, sıra diğerlerinde onlar da bitmek üzere bir kaç eksik kaldı tamamlanınca paylaşacağım, siz neler koydunuz kayınvalidenizn bohçasına?

Pijama takımı,
image.jpg

Patiği,spor çorabı ve pantolon çorabı,
image.jpg

Ev patiği,
image.jpg

Lifi,
image.jpg

İç çamaşırı takımı,
image.jpg

Tespihi,
image.jpg

Mutfak havlusu,
image.jpg

Banyo havlusu ve banyo terliği,
image.jpg

Süslü havlu olmadan olmazmış, :)
image.jpg

Ayak havlusu,
image.jpg

Dantel sehpa örtüleri,
image.jpg

Dantelden nevrsim takımı yaptırdık kayınvalideme,
image.jpg
El ve yüz havlusu,
image.jpg

krem seti,
image.jpg

Annem yaptığı kanaviçelerden seccade diktirdi,
image.jpg

Kayınpederimin atleti,çorabı ve tespihi,
image.jpg

Kayınpederim rahatsız olduğundan ona 3 lü pijama takımı aldık,
image.jpg

Tülbenti,
image.jpg

Fuları,
image.jpg

Namaz başörtüsü,
image.jpg

Canımm hayırlı olsunnnn. Allah tamamına erdirsin. Herşey çok güzel görünüyoruz. Çok güzel geçmiş nişanınnn. darısa başıma diyeyimm :KK68: Adettendir sorulur bende sorayım düğün ne zaman düşünüyorsunuz canımmm

Canımm hayırlı olsunnnn. Allah tamamına erdirsin. Herşey çok güzel görünüyoruz. Çok güzel geçmiş nişanınnn. darısa başıma diyeyimm :KK68: Adettendir sorulur bende sorayım düğün ne zaman düşünüyorsunuz canımmm

Çok teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri sana nasip olur canım :) 06.06.2015 inşallah Pazartesi günümüzü almaya gidicez :) senin ne zaman ?

Çok teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri sana nasip olur canım :) 06.06.2015 inşallah Pazartesi günümüzü almaya gidicez :) senin ne zaman ?
İnsaAllah kuzummm. Benim nisanda Allahın izni ile bu ayın 31inde düğünü tayinden dolayi eylülden sonra düsünüyoruz canım

İnsaAllah kuzummm. Benim nisanda Allahın izni ile bu ayın 31inde düğünü tayinden dolayi eylülden sonra düsünüyoruz canım

Aaaaa nişana çok az kalmış :) çok heyecanlı vallahi :) ben de Eylül ayını çok severim çok istedim ama ailem 6 aydan fazla nişanlı tutmak istemediler :)

Aaaaa nişana çok az kalmış :) çok heyecanlı vallahi :) ben de Eylül ayını çok severim çok istedim ama ailem 6 aydan fazla nişanlı tutmak istemediler :)
Evet kuzumm. Normalde bizimkilerdr istemezde tayin isi olunca bide zaten biz ayri sehirlerdeyiz o istanbulda ben trabzonda cok sık gorusemiyoruz yani

Her şey çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullan bir şey merak ettim bohcalari suslemek için kullandigin çiçekleri tulleri filan neredem aldin

Çok güzel canım bohçaların Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsini. Bu bohça alışverişine kiminle gittin belki atlamışımdır okumayı ama göremedim sanki. Bende çıkıcam marttada benim nişanım olacak. Ama kayınvalidem hiç birşey bilmiyor. Bende araştırıyorum kayınvalidenlemi gittin canım sadece yoksa nişanlınlamı biz ikimiz çıkalım diyorduk ama annesi gelecekmiş ben nasıl halledicem bunları hiç bilmiyorum.

X