- 30 Haziran 2008
- 3.715
- 304
- 36
- Konu Sahibi hicranaksoy
Teşekür ederim canım. Klasik metalden bir makas yalnız üzeri taşlarla kplıydı. Hatta fotoğrafı var :)
Eki Görüntüle 1350866
Hoşmus :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekür ederim canım. Klasik metalden bir makas yalnız üzeri taşlarla kplıydı. Hatta fotoğrafı var :)
Eki Görüntüle 1350866
Hoşmus :)
Cok güzel olmus hersey.
Mutluluklar diliyorum...
Malesef yok tatlım, hiçte çekmek aklıma gelmedi vallahi :) şimdi açmayada üşenirim. Olurda açarsam çekip eklerim :)Bohça içeriklerinin fotoğrafları yok mu?
Canımm hayırlı olsunnnn. Allah tamamına erdirsin. Herşey çok güzel görünüyoruz. Çok güzel geçmiş nişanınnn. darısa başıma diyeyimm Adettendir sorulur bende sorayım düğün ne zaman düşünüyorsunuz canımmm
Çok beğendim çok güzel olmuş, Allah tamamına erdirsin.
İnsaAllah kuzummm. Benim nisanda Allahın izni ile bu ayın 31inde düğünü tayinden dolayi eylülden sonra düsünüyoruz canımÇok teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri sana nasip olur canım :) 06.06.2015 inşallah Pazartesi günümüzü almaya gidicez :) senin ne zaman ?
İnsaAllah kuzummm. Benim nisanda Allahın izni ile bu ayın 31inde düğünü tayinden dolayi eylülden sonra düsünüyoruz canım
Evet kuzumm. Normalde bizimkilerdr istemezde tayin isi olunca bide zaten biz ayri sehirlerdeyiz o istanbulda ben trabzonda cok sık gorusemiyoruz yaniAaaaa nişana çok az kalmış :) çok heyecanlı vallahi :) ben de Eylül ayını çok severim çok istedim ama ailem 6 aydan fazla nişanlı tutmak istemediler :)