Canım seni çok iyi anlamaya basladım emin oldaha biz yolun basındayız ama korkularım yetiyo bana..
Fakat anlamadıgım birsey var..daha önceden almaları tamam eşyaları güzel ama neden kullanıyolar? hem bu durumda sana şuan kulandıklarını verince kendileri yeni alacaklar sadece o durum sacma geldi :44:
Sen calişmıyor musun
Kesinlikle katılıyorum ne kadar ayıp yeni gelin evi eşyaları kullanılmaz maşşallah rahata bağlamışlar iyice , tabiki 3 maymun 5 bile olabilir çok kızıyorum bn böyle erkeklere !!!!!!!senin eşyalarını kullanmaları çok çirkin, nişanlın ne yapıyor bu arada ? 3 maymun mu
evet oda arada kaldı işte biraz düzenimizi kuralım istediğini alırız diyor oda idare et diyorKesinlikle katılıyorum ne kadar ayıp yeni gelin evi eşyaları kullanılmaz maşşallah rahata bağlamışlar iyice , tabiki 3 maymun 5 bile olabilir çok kızıyorum bn böyle erkeklere !!!!!!!
çok üzerine gittiğim zaman bu seferde işte bunları sizin almanız gerekiyor zaten diyor ailem de hiçbir şeye karışmak istemiyorlar hepsini alacaklar diyor oda elimden bu kadarı geliyor ev aldık onun kredisi var diyor idare edersin sonra istediğini alırız dedi yine televizyon aldı yenisini alacak salon takımı alacak mutfağı hiç beğenmedim onu yaptıracak yemek takımı alacak halıyı perdeyi alacak hani ona gücüm yetmez daha diyorsenin eşyalarını kullanmaları çok çirkin, nişanlın ne yapıyor bu arada ? 3 maymun mu
canım şimdi şöle anlatıyım anladığım kadarıyla kaynanamın kendi evi kendi eşyaları var ama başka bir ilde nişamlım daha iyi ortamı olsun daha iyi iş bulsun diye bursaya gelmişler işte burda kirada oturuyorlarmış yanlarında hiç eşya getirmemişler eskicide esti oturma grubu almışlar eski çamaşır mak. falan sonra ev alınca kira vermeyelim evlenene kadr oturalım demişler eski eşyaları da koymak istememişler alalım dursun zaten 1 sene kullancaz düşüncesiyle almışlar karşı çıktı tartışma oldu ayrıldık ama sonra anladımki çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için değmez dedim tmm dedim nişanlımda salon takımı alcaz istediğin gibi yemek takımı falan televizyon buzdolabı bunları idare ederiz dedi öle kabul ettim
Ya dediği gibi olmazsa ? Şimdiden baskılara boyun egiyorsa evlendikten sonra işler daha zorlaşcak :)evet oda arada kaldı işte biraz düzenimizi kuralım istediğini alırız diyor oda idare et diyor
çok üzerine gittiğim zaman bu seferde işte bunları sizin almanız gerekiyor zaten diyor ailem de hiçbir şeye karışmak istemiyorlar hepsini alacaklar diyor oda elimden bu kadarı geliyor ev aldık onun kredisi var diyor idare edersin sonra istediğini alırız dedi yine televizyon aldı yenisini alacak salon takımı alacak mutfağı hiç beğenmedim onu yaptıracak yemek takımı alacak halıyı perdeyi alacak hani ona gücüm yetmez daha diyor
Kesinlikle katılıyorum ne kadar ayıp yeni gelin evi eşyaları kullanılmaz maşşallah rahata bağlamışlar iyice , tabiki 3 maymun 5 bile olabilir çok kızıyorum bn böyle erkeklere !!!!!!!
o kadar çok bunladım sıkıldım ki evlenmekten vazgeçmeyi düşünüyorum artık o kadar sevmeme rağmen artık kaldıramıyacağım iki ailede birbirine zıtlar bizimkiler sürekli uyanık olduklarını kötü niyetli olduklarını düşünüyorlar sürekli iğneliyorlar onları sürekli laf sokuyorlar bizimkiler sütten çıkmış ak kaşık değil ama artık herşey batıyor bana en büyük sorunum eşya alınması karşı taraf herşey üst üste binmesin diye oturma odasını çamaşır makinesini bulaşık makinesini almışlar kullanıyorlar şuanda sonra ben kullancam onları salon takımı yemek takımı alacaklarmış mutfağın dolaplarını yaptırıyorlar ve evi aldılar işte elimizden bunlar geliyor dediler ailem hiçbir şeye karışmak istemedi (çevremizde bu aralar hep böyle kız hiç bişi almıyor bi mutfağını alıyor tabak falan gerisi erkek alıyor beyaz eşya dahi ) yatak odasını alamam dedi nişanmlım ikna edemedim onu ya bende ailemi zar zor ikna ettim almaları için bizimkiler de 2 ay arayla düğün yapacakları için çok fazla hareket edemiyorlar önümde ablam var nisanda o benmki de hazranda oda darılıyor niye alıyorsunz diye ordan ayrıca bi uğraşıyorum halılar var perdeler var salonun halısını perdesini alıyorlar ama diğer odaları bilmiyorum bizimkiler de alamam diyorlar artık soramıyorum da ailele konuşmuyorlar birbirlerinden hoşlanmıyorda sürekli ben konuşmak zorunda kalıyorum nişanmla ayrılma noktasna kadar geliyoruz çok sıkıldım bunaldım ben yapamıcam artık dayanamıyorum para yok ne yapacağımıda bilmiyorum diyorum kimse birşey yapmasın biz alalım diyorlar bizimkiler yaparlar sizinkiler de yapsınlar evi aldık borç ödüyoruz kreddi ödüyoruz kendi kızlarını evlendirdi onlar yani görümcem beyaz eşyasını halısını falan hep bunlar almış onları ödüyorlarmış daha off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?