canım iş stresini biliyorum çok kötü oluyor hiç aklından çıkmıyor helde hakettiğin maaş verilmeyip başka insanlara verilmesi... ben olsam ne yaparım mesleğin iş tecrüben var başka iş bulana kadar ses etme iş bul ayrıl adam 8 yılda anlayamamış değerini şimdi mi anlıcak...
bencede az maaş alıyorsunuz? patronunuz neden yeni eleman almak yerine sizi kullanmayı düşünmüyor hiç konuşmadınızmı sonuçta 8yıldır bu işin içindesiniz? peki belgenizi hiçbiyerde kullanmıyormusunuz?
aslında konuştum ama bana söylediği şeyler okadar saçmaki bilgine bişey demem zaten biliyosunki burdasın diyo ama müdürlük için farklı şeyler istiyorum işte dediğim yaşı büyük olacak bide herkes çekince ondan otorite sağlıycak gibi düşünüyo yani beni bişey yerine koymuyo evet biliyosun ama müdür yapmam diyo kısaca
çok komik bir bahane bence? yaşın kaç?
Sizi işten çıkmayacağınızı iyi bildiği için ucuz bir şekilde çalıştırmaya devam ediyor erkek olsaydınız durum çok farklı olurdu, ya bu duruma boyun eğeceksiniz yada iştifa edip da iyi para kazanacak yer bulup gidecekseniz,ben şahsen paradan çok iş ortamın huzurana göre karara verirdim eğer piskolojik çöküntü içindeysem o iş yeri yüzünden derhal ayrılırdım
32 yaşındayım işte banada çok çok komik ve saçma geliyo onu düşündükçe dahada çalışmak istemiyorum şu an maddi imkanlarım el verse basıcam istifayı ama maalesef alcağım tazminata ihtiyacım var açıkcası onada bırakmak istemiyorum tazminatımı istifa etsem tazminattan yırttı diye hoşuna bile gider o derece cimri yani nasılsa müdür aldıya işler yolan koyular diye düşünüyor
Bence stifa etmeyi düşünmeyin bunca emeğe yazıkk
öncelikli bi konuşsanız nasıl olur acba?
Sonuçta kendiside farkında oraya verdiğiniz emeğin
Bence çook iyi düşünün bir iş ortamını düşünün bu maaş olayı dışında iş ortamından memnunmusunuz? siz beni işten çıkarsın diye bekliyorsunuz ama şuda varki işveren elemanından memnunsa ve az maaşa çook iş yapıyorsa elemanı kolay kolay çıkarmak istemez hatta çıkarmaz. kendi planlarınızı hedeflerinizi düşünün derim ben. oturup konuşun ben bukadar maaşa bukadar iş yapıyorsanız maaşınıza zam isteyin sıkıntılarınızı anlatın
Cnm bnm kesinlikle hak ettiğin parayı almıyorsun.seni anlayabiliyorum.3600 günün doldu mu peki?
yok 3600 günüm dolmadı sanırım 2 senem[/QUOTE
Anladım cnm emeklilik hakkını kullan diyecektim
Hakettiğin parayı almıyorsun emin ol daha iyi imkanlarla çalışma fırsatın var ama insan üzülüyor yıllarına, emeklerine...
İstifa etmeyin ama konuşmaktan başka çare yok gibi görünüyor.
Patronlar konuşunca da tatmin edici cvpları asla vermezler ama neyse umarım sana doğru düzgün cvp verir senin patron
Kendini çok yıpratma.Herşey olacağına varıyor.Hayırlısı için dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?