• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok bunaldım çıkmazdayım:(

Haketttiğiniz parayı kesinlikle almıyorsnuz. Bence patronunuzla konuşun kesinlikle zam isteyin...Bencee konuşmak faydalı olabilir.Okadar senenizi hibe etmeyin derim.

Peki şöyle olamaz mı, madem işten çıkarmasını istiyorsunuz o zaman veriminizi düşürseniz..Ne bileyim bir kişi neden işten çıkarılır, o konuda bişeyler deneseniz diyorum.Nasıl olsa siz işi gözden çıkarmışsınız..Gerçi ilerde başka işe girmek isterseniz referansınız kötü olur bu durumda da..Hımm bilemedim şimdi:18:

yok 3600 günüm dolmadı sanırım 2 senem[/QUOTE

Anladım cnm emeklilik hakkını kullan diyecektim:(
Hakettiğin parayı almıyorsun emin ol daha iyi imkanlarla çalışma fırsatın var ama insan üzülüyor yıllarına, emeklerine...
İstifa etmeyin ama konuşmaktan başka çare yok gibi görünüyor.
Patronlar konuşunca da tatmin edici cvpları asla vermezler ama neyse umarım sana doğru düzgün cvp verir senin patron;)
Kendini çok yıpratma.Herşey olacağına varıyor.Hayırlısı için dua et;)

çok teşekkür ederim cevaplarınız için aviator bende öyle düşündüm verimin düşsün yeni gelen müdürle anlaşamazsam bide üstüne arada 10 gün rapor alsam belki çıkarırlarmı bilemedim ama sanırım çok zorda kalırsam bu yollara başvurcam

umutluay haklısın canım gerçekten çok üzülüyorum geçen yıllarıma emeklerime dediğin gibi patronlar çok tamin edici cevap vermiyo ama umarım hakkımda hayırlısı olur

canım seninle meslekdaşız.. hakettiğin ücreti almadığın kesin.. kadın olman ve yaşının genç olması bu meslekte maalesef eksi puan..sanki bu meslek olgun yaştaki erkeklerin işiymiş gibi.. bende çok genç aldım ünvanımı serbest çalışıyorum.. inan çok sıkıntı çektim..ve bu kadar iş tecrübeme nazaran bende istediğim kadar kazanamıyorum.. senden yaşım büyük.. ikinci bebğime hamileyim..çalışmak zorundayım..doğum yapıncaya kadar çalıştım nerdeyse...ve sadece 40 gün kızımın yanında kalabildim.. sonra çalışmak zorundayım tabi..ve şimdi yine aynı döngüyü yaşıyorum bu hamilelliğimdede.. her zaman kadın olmak,çalışıyor olmak ve anne olmak zor..çözümlerini kendin bul..bence patronunla konuşup en azından maaşına zam iste.. ayrılırsanda anlaşarak ayrıl işssizlik maaşıda alabilirisn..ama tabi kendin ayrılıyor olmaman lazım.. allah kolaylıklar versin..

bende yeterlilik sınavlarına hazırlanıyorum şu an. 6yıldır çalışıyorum burada ama sonum sizden farklı olmayacak. mayıs sonu ayrılıp evlilik nedeniyle tazminatımı alma niyetindeyim.

insanların düşündüğü kadar büyük paralarla çalışmıyoruz malesef.
ama sizin vasıflarınıza sahip biri için bu tutar düşük değil komik malesef. her işi sen yap müdür etiket olsun. işverenlerinizin düşünce tarzı çok saçma bana göre. yeni eleman olsanız neyse diyelim de yıllarınızı vermişsiniz oraya.
paraya ihtiyacınız olmasa bile ki bu devirde herkesin ihtiyacı, o kadar yıl emek verdiğiniz yerden tazminatınızı almadan sakın ayrılmayın.

genelde olmaz muhtemelen ama. eğer işverenleriniz anlayışlı kişilerse konuşarak çözebilirmisiniz bu durumu. birazda duygusallık katarak bu paraya çok ihtiyacınız olduğunu anlatırsanız alma durumunuz olur mu.

kendinizi kovdurmak için işvereni haklı çıkarmadan birşeyler yapsanız işe yarayabilir mi.

15 yıl ya da 3.600 gün durumunda sgkdan yazı alarak kıdemi işverenden isteme hakkınız var ama sanırım sizin bu sürelerde tutmuyor:(

bir de çok uçuk olacak ama; eşinizden boşanıp sonra tekrar nikah yapıp evlilik nedeniyle kıdem tazminatı alabilirsiniz.

mAasiniza zam isteseniz bide madm sizi adam yerini koymuyorlar her ise said yapmaya çalışmayın calışma hayatından öğrendiğim tek şey ne kadar az is yaparsan okşar kiymetlisin ne kadar cok is yaparsan insanlar her is sizin goreviniz gibi üzerinize yüklemeye çalışıyorlar. Bende simdi bı kurumda çalışıyorum ama yükselmek için onumu çok karanlık görüyorum o yüzden ise gitmek çok zor geliyor sizi çok iyi anlıyorum hersey gönlünüze göre olur inşallah

mAasiniza zam isteseniz bide madm sizi adam yerini koymuyorlar her ise said yapmaya çalışmayın calışma hayatından öğrendiğim tek şey ne kadar az is yaparsan okşar kiymetlisin ne kadar cok is yaparsan insanlar her is sizin goreviniz gibi üzerinize yüklemeye çalışıyorlar. Bende simdi bı kurumda çalışıyorum ama yükselmek için onumu çok karanlık görüyorum o yüzden ise gitmek çok zor geliyor sizi çok iyi anlıyorum hersey gönlünüze göre olur inşallah

inşallah canım inşallah allah emeğimizin karşılığını versin insanın ayakları geri geri işe gitmesini çok ii biliyorum bide geride küçük çocuğunuzu bırakıyorsanız

canım seninle meslekdaşız.. hakettiğin ücreti almadığın kesin.. kadın olman ve yaşının genç olması bu meslekte maalesef eksi puan..sanki bu meslek olgun yaştaki erkeklerin işiymiş gibi.. bende çok genç aldım ünvanımı serbest çalışıyorum.. inan çok sıkıntı çektim..ve bu kadar iş tecrübeme nazaran bende istediğim kadar kazanamıyorum.. senden yaşım büyük.. ikinci bebğime hamileyim..çalışmak zorundayım..doğum yapıncaya kadar çalıştım nerdeyse...ve sadece 40 gün kızımın yanında kalabildim.. sonra çalışmak zorundayım tabi..ve şimdi yine aynı döngüyü yaşıyorum bu hamilelliğimdede.. her zaman kadın olmak,çalışıyor olmak ve anne olmak zor..çözümlerini kendin bul..bence patronunla konuşup en azından maaşına zam iste.. ayrılırsanda anlaşarak ayrıl işssizlik maaşıda alabilirisn..ama tabi kendin ayrılıyor olmaman lazım.. allah kolaylıklar versin..

evet gerçektende öyle sanki yaşın büyük erkek olunca dahamı koltuk doldurduğuna inanıyolar anlamıyorum kesinlikle anlaşarak ayrılmalıyım hem tazminat hem işsizlik işimi çok görür 1-1.5 sene sonra zaten oğlumu kreşe veririm ve bende zaten istediğim gibi iş bulurum diye düşünüyorum sonuçta eğitim tecrübe imza yetkisi hepsi var yeni mezun değilimki tereddütlerim olsun hayırlısı diyorum umarımbenim açımdan güzel bi şekilde sonuçlanır

bende yeterlilik sınavlarına hazırlanıyorum şu an. 6yıldır çalışıyorum burada ama sonum sizden farklı olmayacak. mayıs sonu ayrılıp evlilik nedeniyle tazminatımı alma niyetindeyim.

insanların düşündüğü kadar büyük paralarla çalışmıyoruz malesef.
ama sizin vasıflarınıza sahip biri için bu tutar düşük değil komik malesef. her işi sen yap müdür etiket olsun. işverenlerinizin düşünce tarzı çok saçma bana göre. yeni eleman olsanız neyse diyelim de yıllarınızı vermişsiniz oraya.
paraya ihtiyacınız olmasa bile ki bu devirde herkesin ihtiyacı, o kadar yıl emek verdiğiniz yerden tazminatınızı almadan sakın ayrılmayın.

genelde olmaz muhtemelen ama. eğer işverenleriniz anlayışlı kişilerse konuşarak çözebilirmisiniz bu durumu. birazda duygusallık katarak bu paraya çok ihtiyacınız olduğunu anlatırsanız alma durumunuz olur mu.

kendinizi kovdurmak için işvereni haklı çıkarmadan birşeyler yapsanız işe yarayabilir mi.

15 yıl ya da 3.600 gün durumunda sgkdan yazı alarak kıdemi işverenden isteme hakkınız var ama sanırım sizin bu sürelerde tutmuyor:(

bir de çok uçuk olacak ama; eşinizden boşanıp sonra tekrar nikah yapıp evlilik nedeniyle kıdem tazminatı alabilirsiniz.

evet canım emeklilik şartlarına uymuyorum uysam zaten bir dakika durmam grurum incindi zam olayını geçtim yani hiçbi zaman müdür olamıycağımı yükselemiycemiği önümün kapalı olduğunu bile bile çalışmak çok zor işverenim çok anlayışlı değil ama biraz acıtasyon yapmak lazım yani en sonunda baktım ikna edemiyorum tazminatın yarısınıda kurtarsam ii dir dicem ona göre konuşcam ama tabi zamanlamayıda ii yapmam lazım allahım inşallah hayırlısı olur

kendinizi attırmaya calisin isleri bastan savma yapın sizi nasıl olsa atarlar tazminat alıp gidersiniz sizde.

Müdürlük istemediginizi ama maasinizin artmasini istediginizi söyleyin..Sonucta isin cogunu siz yapiyorsunuz.

işin ucu maddiyata dayanmasa hemen istifa etcem ama ev kira çocuk var kredi borcumuz var yani tek maaşla zor olur ama beni çıkarasalar işten alcağım tazminat bizi idare eder 1-1.5 sene sonra iş bulurum zaten ama sanırım dahada dayanamıycak gibi olursam istifa edicem

Canım bende senin durumundayım ev kira borç var ama iş hayatınıda kaldıramıyorum dediğin gibi ruhsal olarak çok etkiliyo. Ben ayrılıyorum bi müddet dinlenicem sonra yine iş bakıcam kendime. Sende bence biraz dinlen sağlıklı kafayla yine iş bakarsın. Kendini zorladıkça hasta olursun katlanıcam diye. Elin işinde çalışmak çok çok zor Allah yardım etsin.

Merhabalar meslektaş sayılırız sizi çok iyi anlıyorum aynı koşullarda çalısıyoruz ve insan işyerinde mutlu olmayınca maalesef ki konuların sıkıntısını evine ailesine yansıtarak daha da mutsuzlaşıyor.Size tavsiyem pişman olmamak için kararlı bir şekilde patronunuzun yanına çıkın ve isteklerinizi anlatın .Ve beklemeye geçin baktınız düzelme yok sssccc adlı arkadaşa katılıyorum tazminatınızı almak için her yolu deneyin tekrar boşanmak gibi yada en mantıklısı işleri ertelemek bunu da üst üste alacağınız raporlarla yapabilirsiniz benim işyerimdede tazminat alamayınca insanların basvurduğu ilk yol rapordur . Bence değerlendirin emeklerinize yazık etmeyin. Allah Yardımcınız olsun.

Merhabalar meslektaş sayılırız sizi çok iyi anlıyorum aynı koşullarda çalısıyoruz ve insan işyerinde mutlu olmayınca maalesef ki konuların sıkıntısını evine ailesine yansıtarak daha da mutsuzlaşıyor.Size tavsiyem pişman olmamak için kararlı bir şekilde patronunuzun yanına çıkın ve isteklerinizi anlatın .Ve beklemeye geçin baktınız düzelme yok sssccc adlı arkadaşa katılıyorum tazminatınızı almak için her yolu deneyin tekrar boşanmak gibi yada en mantıklısı işleri ertelemek bunu da üst üste alacağınız raporlarla yapabilirsiniz benim işyerimdede tazminat alamayınca insanların basvurduğu ilk yol rapordur . Bence değerlendirin emeklerinize yazık etmeyin. Allah Yardımcınız olsun.

çok teşekkür ederim canım allah hayırlısını nasip etsin ama giderk gerçekten çok mutsuz olmaya başladım ve mutlu bi anneye ihtiyacı olan 23 aylık bi oğlum var ama tabi maddiyatta çok önemli o yüzden aslında bana hiç uymayan bi tarza başvurmak zorunda kalcam karşındaki çirkef olunca ister istemez bu yollara başvuruyosun

Back
X