Çok beğendiğiniz kafanıza yer etmiş kıyafeti aliyor musunuz? Şuan kafamda bugün gördüğüm o kıyafet var minimalciler beni anlar ya pa mı yo rum

Ben aliyorum. Birkac defa almadim ne gerek var diye düsünerek. Sonra nedense rüyalarima girdi kiyafetler. Sabah gözümü acar acmaz o kiyafeti almak icin kendimi kiyafet dükkanina buldugum zamanlar cok oldu. O yüzden birsey hosuma gitiyi zaman aliyorum. Sizde cok beyendiyseniz alin, aklinizda kalmasin.

ben alma durumunu istediğim şeyin alabildiğim en iyisini alarak çözdüm diyebilrim. daha cok büyükbaş parçalarda uygulanabilir bişe hani ayakkabı canta mont gibi ama herşeyde de işe yarıyor. mesela bir topuklu mu beğendim, bütçem dahilinde en iyi marka alıyorum, çok şükür durumum da müsait ünlü marka alıyorum tamam konu senelerce kapanıyor. en son sneakerımı 3 sene önce aldım yine aynı mantık asla da alasım gelmiyo yeni model. bikaç sene minimum almam. siz de her beğendiğiniz değil de blazer takım mı beğendiniz, yatırımlık bi takım alın daha bakasınoz gelmez tatmin duygusu yaşarsınız diye düşünüyorum. az ama öz alım oluyor.

Çok beğendiysem fiyatı hiç umrumda olmaz alırım. Yazın sıcağında tişörtle bunalırken hırka aldım.
Şunu merak ediyorum, kıyafetlerinizi nasıl kıyıp satabiliyorsunuz? Ben şimdiye kadar hep kız kardeşime, eşe dosta verdim. Ablam bir ara zayıfladı, ben de 1-2 sefer giydiğim markalı çok sevdiğim kıyafetlerinden büyük bir valiz verdim. Tekrar kilo aldı ve kıyafetleri mahvedip çöpe atmış. O kadar pişmanım ki. Şimdi o markaların kapısından giremiyorum.
Bir de siz ilana koyunca alıyorlar mı? Elinizde kalmıyor mu?

Evet ayakkabı çanta mont tarzı ürünlerde ben de öyle yapıyorum ama kıyafet için öyle yapamıyorum

Yaa bakın çöpe atmış ben de yaşadım ve artık kimseye bir şey vermiyorum sadece kızımın küçük gelenlerini birine veriyorum çünkü giydiriyor kendimin vermiyorum evet satıyorum elimde kalmıyor hatta artık alıp satmaya başladım

Evet ayakkabı çanta mont tarzı ürünlerde ben de öyle yapıyorum ama kıyafet için öyle yapamıyorum
kıyafette de daha zor tabiki ama yine de uygulanabilir. tshirt, atlette değil ama jean, blazer, kaşmir kazak hani bunlar iyisi alınıp az alınabilecek şeyler ve yekün tutanlar da bunlar. yoksa body, büstiyer onlar da yapcak bişe yok onlar da büyük kalemler değil görece.
yani beğendiğiniz takımın gerçekten sizi tatmin eden markada bir modeli var mı mesela? bütçeniz varsa onu alın.
ama derseniz ki yine gider alırım ona boşa diyemem :)
ben son yıllarda basic dik yaka trikolarımı mısırlıdan aldım, cok pahalı ama taş gibiler, bir tane pürtük dahi olmadı. asla da başka basic triko almam yani, kapadım o konuyu. tabi değişir kişiye göre. :)

İki gündür kuzenimle alışverişe çıktık.Omrumu yedi.Bende kararsızım ama ufak ufak detaylara çok takıldı.Kabinde bir kıyafetle uzun süre vakit geçiriyor.Elbise almaya gittik.En son ceket aldı.Cok ta güzel ceket onu bile aldıktan sonra iade ederim belki yapti.

Belli bazı şeyleri ben de marka alırım kot pantolon ayakkabı mont çanta parfüm iç çamaşırı gibi ama bir gömlek ve eteği herhangi bir butikten de alıyorum çok begenmisimdir alıyorum çünkü doyuma ulaştıktan sonra değişiklik olsun diye satıp yerine başka alıyorum pahalı aldığım markaları satamiyorum botlarım var kıyamıyorum satmaya giymiyorum da ama satacağım yerim yok onları da minimale indireceğim

Kararsız demek ki
Siyah bir elbise denedi.Ekol ve adl gibi mağazalara baktık.Fiyatta kararsız yüksek fiyatı diye karar veremiyor.Ustunde pot duran elbiseler oldu.Bir elbise vardı çok hoşumuza gitmişti.Ekol'de başka avm'ye bakalım dedi.Cesit çokmuş dedi.Sonra almadi.Gittik başka avm'ye orada da aynı magazanin şubesinde o elbiseden yoktu.Almadi oradan.En son çok güzel elbise vardı.Pilesi var diye yan tarafında almadı.Ceket al her zaman giyersin dedim arkadaşının nişanı varmış.
Aldı.Netten o beğendiği elbiseyi sipariş edecekmiş.Ayni zamanda o elbiseyi nişanı olan arkadaşına göstermiş onun kardeşi aldı diye bozuldu.Bende sende onunla aynı zamanda giymezsin dedim.
Akşam eve 9 da geldik oda babam arabayla aldı çok kararsiz.Birde ben çabuk seçerim.Baskalari daha ağır diyor.

Ben çabuk seçemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…