Çok beğendiğiniz kafanıza yer etmiş kıyafeti aliyor musunuz? Şuan kafamda bugün gördüğüm o kıyafet var minimalciler beni anlar ya pa mı yo rum

Çok beğendiğim her şeyi bütçem yeterliyse alırım. Bu ışık saçan komik bir gözlük de olabilir başka bir şey de. Neden çalışıyoruz yahu.. minimalist olmak için kaç parça lazım ki.. bildiğim kullanmadığın şeyleri almama, kullanmadıklarından kurtulma üzerine kurulu bir akım. Bu akım size iyi gelsin diye uyguluyorsanız şu aşamada iyi gelmiyor belli ki.

Siyah bir elbise denedi.Ekol ve adl gibi mağazalara baktık.Fiyatta kararsız yüksek fiyatı diye karar veremiyor.Ustunde pot duran elbiseler oldu.Bir elbise vardı çok hoşumuza gitmişti.Ekol'de başka avm'ye bakalım dedi.Cesit çokmuş dedi.Sonra almadi.Gittik başka avm'ye orada da aynı magazanin şubesinde o elbiseden yoktu.Almadi oradan.En son çok güzel elbise vardı.Pilesi var diye yan tarafında almadı.Ceket al her zaman giyersin dedim arkadaşının nişanı varmış.
Aldı.Netten o beğendiği elbiseyi sipariş edecekmiş.Ayni zamanda o elbiseyi nişanı olan arkadaşına göstermiş onun kardeşi aldı diye bozuldu.Bende sende onunla aynı zamanda giymezsin dedim.
Akşam eve 9 da geldik oda babam arabayla aldı çok kararsiz.Birde ben çabuk seçerim.Baskalari daha ağır diyor.
Böyle bir insanla asla alışverişe gitmem.

X