Çok beğendiğiniz kafanıza yer etmiş kıyafeti aliyor musunuz? Şuan kafamda bugün gördüğüm o kıyafet var minimalciler beni anlar ya pa mı yo rum

Açıktan öğretimle mi minimalist oldunuz :KK70: minimalist olunmaz doğulur zaten. Bak benim bi yengem var 15 yıldır aynı naylon kulotlu çorabı giyiomus. Ben dedim ki yenge bunlar kullan-at degil miydi bi ben giyerken mi paralaniyor bunlar 15 yil nası kaçmadı? Dikkatli kullanirsan kacmaz diyo ahahh adeta nadide bi kocadan bahsedio.

Her parfüm her tene hiç gitmiyor resmen parmak izi gibi değişiyor koku kişiden kişiye. Birde parfümü koklamadan asla alamam. Kokusunu bilmediğim birşey hiç almadım. Çok riskli.
Aynen öyle Coco matmazel idi koku. Chanel'in bilindik kokularındandır. :KK53: Ben paçuli sevmiyormuşum, böyle sert sert geldi. Ben yasemin, sıcak çiçek kokuları severim.

Az önce ben de bir elbiseyi çok beğendim sepete ekledim elim gitmiyor almaya üstüne bu konu geldi🙈 giyer miyim giyerim ama çok mu fazla olur acaba diye düşünüyorum.

Çok beğendiysem alırım. Bu ekonomide bin lira uçuk bir fiyat değil. Geçen ay 3500 liraya spor ayakkabı aldım. Giyince iyi hissedeceksem, mutlu olacaksam acımam. 😐
Evet çok değil ama son aylarda yaptığım harcamaları düşününce o benim için çok şuan geçen ay düğün vardı abiye aldım tatilden çıktık okul açıldı alışverişler var üstüne bir de düğünler var yakın akraba olunca ceyrekler var şuan bin çok benim için altına ayakkabı almak lazım o kıyafetin

Valla koku çok kişisel bir şeydir Niloya. Mevsime göre, çiçeksi meyveli odunsu oryantal vs. oluşuna göre değişir tercihler, çiçeksiler de kendi içlerinde ayrılıyor. Bir de kalıcılık, yayılım vs. devreye girince gidip bir yerde deneyip birkaç saat geçirmeden almamak gerekir. E bir de parfüm pahalı artık, öyle kör alışa müsait değil.
Ya bu kadar turkce konuşmaya gerek var mi gözüm israrla blind buy, longevity, sillage aradı bu cümlelerin içinde hahah tatmin olamadim :KK70:

Evet çok değil ama son aylarda yaptığım harcamaları düşününce o benim için çok şuan geçen ay düğün vardı abiye aldım tatilden çıktık okul açıldı alışverişler var üstüne bir de düğünler var yakın akraba olunca ceyrekler var şuan bin çok benim için altına ayakkabı almak lazım o kıyafetin
Beğendiğin kıyafet günlük değil de abiye mi? Şu durumda almaman gerekiyor ama ben olsam yine alırdım. Kredi kartıyla alıyoruz sonuçta. 😂

Kendimizi İlla bir kaliba sokmak zorunda değiliz.
Minimalizim de bu alışveriş kültüründen nasibini aldı. Evindekiler8 satıp yerine belli bir stilde eşya alan herkes kendini minimalist sanıyor. Mevcut olanlarla minimal olunmuyor sanki. İlla bi kalıba girilmesi gerekiyor.
O yüzden kasmayın kendinizi minimalist olacağım çok beğendiyseniz alın.

Aynen öyle Coco matmazel idi koku. Chanel'in bilindik kokularındandır. :KK53: Ben paçuli sevmiyormuşum, böyle sert sert geldi. Ben yasemin, sıcak çiçek kokuları severim.

Evet baharat ağırlıklı çıkar onlar da biraz sevmem çiçek kokuları favorim. Birazda şekerli olanlar baymayanlar ama 😂😂🫰

Evet baharat ağırlıklı çıkar onlar da biraz sevmem çiçek kokuları favorim. Birazda şekerli olanlar baymayanlar ama 😂😂🫰
Şekeri yemeyi de çok severim şekerli parfümleri de he bir de erkeklerin parfümleri bazen öyle koku oluyor ki ya bi dur azcık daha kokuyu duyaydım diyorum 😂😂sonra o kokuyu eşime nasıl bulacağım falan filan

Şekeri yemeyi de çok severim şekerli parfümleri de he bir de erkeklerin parfümleri bazen öyle koku oluyor ki ya bi dur azcık daha kokuyu duyaydım diyorum 😂😂sonra o kokuyu eşime nasıl bulacağım falan filan

Biz senle seviyoruz tatlı Niloya hahahah 😂😂🫰 erkeklerin herşeyi kıskanılası sweatshirtleri bol t-shirtleri , parfümleri yeter ya 😂😂

Şeker sevmiyorum, biraz meyve olabilir ama. Linterdit mesela çiçek ve meyvenin mükemmel uyumu. :KK53: Çok soruldu bu bana. 14 yaşındaki öğrencim de sordu, mağazadaki genç kadın da sordu. Nefret edeni nadirdir bence.
Yukarıda da yazmışsınız, notaları bilmek de çok işe yaramayabiliyor. Teoride sevdiğiniz şeyler var ama totalde bir şeyler tutmayabiliyor. Aynı notalara sahip oldukça farklı parfümler var. :KK53: O yüzden gideceksin deneyip zaman geçireceksin parfümle. Yoksa patlama ihtimali yüksek. :KK53:

X