Çok beğendiğiniz kafanıza yer etmiş kıyafeti aliyor musunuz? Şuan kafamda bugün gördüğüm o kıyafet var minimalciler beni anlar ya pa mı yo rum

Geçen yolda yürürken karşıdan gelen bir bayanın elbisesinin içine düştüm, askılı uzun derin yırtmaçlı vs.. Okadar da inceledim kumaşı çok güzeldi ciddi anlamda.. Tesadüf girdiğim mağazada gördüm gerçekten de kumaşı müthişti ama fiyat pahalı geldi almadım.. Tabi aklıma yer etti günlerce o elbiseyi düşündüm .. Bir kaç gün sonra gittim aldım

Ay nasıl oldunuz böyle ben saçma sapan her şeyi alıyorum kombinleyemiyorum bile o kadar dolu dolabım

hayır yani kefenin cebi yok
e zaten ülkede tasarrufla yapılabilecek şey kalmadı
artık ev araba mı alabilicez
hayatta zevk aldığımız şeyleri neden yapmayalım
yüz tane elbise zaten alma da çok beğendiğin şeyi de al gitsin yani
ay durduk yere yükseldim pardon

Şuan kendime çok kızıyorum gidip onu alacaksın almamalısın diyorum kiyafetin mi yok diyorum pazartesi gününü düşünüyorum

Ay nasıl oldunuz böyle ben saçma sapan her şeyi alıyorum kombinleyemiyorum bile o kadar dolu dolabım
Kombin iyi oluyor diğer türlü absürt oluyor ama kombinden de bıktım artık resmen absürt tarzda giyim çıkasım geliyor sonra dışarıda şık bayanları görünce başlarım senin absürtüne diyorum

Konudan çok bağımsız ama nasıl minimalist oldunuz? Acaba
Dolabim aşırı doluydu daralıyordum sığmamasından sıkıldım aşırı dolu olmasından tarzım da değişmişti sonra satmaya başladım arkası geldi hatta mutfak eşyalarımı da satmaya başladım o sattığım fincanlar şuan bir servet gibi olacaktı sonra eşimin kıyafetlere de girişeyim dedim cok pantolonu var sonra o izin vermedi dolap azalınca böyle ferah ferah çok hoşuma gitti hâlâ devam ediyorum azaltmaya alınca da cok kiziyorum canta ve ayakkabı da henüz yapamadım onlara da girişecegim minimal yapacağım inşallah

Minimalist olacağım diye kendimi mutsuz etmem şahsen. Zaten ömür belli, zaman belli. Bu sürede mümkün mertebe kendimi hoş tutmak isterim. Ha ama bu demek değil ki kredi kartın patlat, icralık ol. Bugün bir parfüme gözüm kaydı ama 8 şişe parfümüm olduğu için almadım. Zaten çok da istemiyordum, bir de zaten yüklü bir alışveriş yaptım yakın zamanda. Ölçümü bilirim yani. Ama maddi durum müsait, bir şeyi aşırı beğendim diyelim. Şu durumda almayarak kendimi mutsuz etmem.
Ayyy yakın bir akrabam vardı. Aşırı cimri bir kadındı. Çocuklarına ne isteseler almazdı. Kıyafet, atıştırmalık vs. aklınıza ne geliyorsa almazdı. Yani çocuklar aç gözlü oldular sonunda, her şeye gözleri düşer oldu. Milletin evinde vs. yiyeceğe saldırır oldular. Hiç hoş değil bence.
Dişin kesiyorken ye, yakışıyorken giy derler bizim burada.

Yok artık bu konu hakkında bir şey demeyim sonra yaparım ben de diye korkarım temizlik malzemeleri en sevdiğim şey indirimde görünce stok yaparım yahu

Ayy yok Allah korusun kızıma alırım giyecek de yiyecek de 8 şişe parfümünüzden tavsiye alabilir miyim şu günlerde düşünüyorum eşimin seçimine bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…