-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ay nasıl oldunuz böyleOldum olası dolabım cok azdır ıkılı rafa tum kıyafetlerim sıgar. Coookk beğendiysem alırım. Gıymedıgım bısey varsa satarım yada bekletırım benım dolapta bırı bısey begenınce al götür derım hep oyle yaparım.
Yok kız ne cimrisi minimalciler beni anlar yazdim yaAyy cimri.
Şuan kendime çok kızıyorum gidip onu alacaksın almamalısın diyorum kiyafetin mi yok diyorum pazartesi gününü düşünüyorumGeçen yolda yürürken karşıdan gelen bir bayanın elbisesinin içine düştüm, askılı uzun derin yırtmaçlı vs.. Okadar da inceledimkumaşı çok güzeldi ciddi anlamda.. Tesadüf girdiğim mağazada gördüm gerçekten de kumaşı müthişti ama fiyat pahalı geldi almadım.. Tabi aklıma yer etti günlerce o elbiseyi düşündüm .. Bir kaç gün sonra gittim aldım
Yok bedeni bitmez ise fiyatı düşer çünkü beyaz bir renk sezonu kapanıyorBirde şimdi almazsanız yarın birgün birden yüzde 50 zam gelir pişman olursunuz. Ne almak istiyorsak bugün almalıyız yarın fiyatı değişiyor hemen
Kombin iyi oluyor diğer türlü absürt oluyor ama kombinden de bıktım artık resmen absürt tarzda giyim çıkasım geliyorAy nasıl oldunuz böyleben saçma sapan her şeyi alıyorum kombinleyemiyorum bile o kadar dolu dolabım
Dolabim aşırı doluydu daralıyordum sığmamasından sıkıldım aşırı dolu olmasından tarzım da değişmişti sonra satmaya başladım arkası geldiKonudan çok bağımsız ama nasıl minimalist oldunuz? Acaba
Dolaba 2 tane daha fazla kıyafet girmesine gerek yok iken neden mesela böyle düşünebilirsin canımYani şimdi anlamadım din mi bu ayol fazladan bir elbise alınca minimalizmden çıkmış mı oluyorsunuz? Minimal rahipler gelip aforoz mu ediyortamam tamam vurmayın
BayramdaÇok beğendiyseniz alın. Her zaman üzerimize yakışanı bulmak kolay olmuyor. En son ne zaman bu tarz bir şey almıştınız?
Yok artık bu konu hakkında bir şey demeyim sonra yaparım ben de diye korkarım temizlik malzemeleri en sevdiğim şeyya göya sade yaşamak için bir yıldır alışveriş yapmayan saçını yıkamayan insanlar var
neymiş şampuan almıyomuş doğayı kirletmiyomuş
çöpten yemek falan topluyor
yani şimdi normal mi bu
doğru mu
Ayy yok Allah korusun kızıma alırım giyecek de yiyecek de 8 şişe parfümünüzden tavsiye alabilir miyim şu günlerde düşünüyorum eşimin seçimine bırakmıştımMinimalist olacağım diye kendimi mutsuz etmem şahsen. Zaten ömür belli, zaman belli. Bu sürede mümkün mertebe kendimi hoş tutmak isterim. Ha ama bu demek değil ki kredi kartın patlat, icralık ol. Bugün bir parfüme gözüm kaydı ama 8 şişe parfümüm olduğu için almadım. Zaten çok da istemiyordum, bir de zaten yüklü bir alışveriş yaptım yakın zamanda. Ölçümü bilirim yani. Ama maddi durum müsait, bir şeyi aşırı beğendim diyelim. Şu durumda almayarak kendimi mutsuz etmem.
Ayyy yakın bir akrabam vardı. Aşırı cimri bir kadındı. Çocuklarına ne isteseler almazdı. Kıyafet, atıştırmalık vs. aklınıza ne geliyorsa almazdı. Yani çocuklar aç gözlü oldular sonunda, her şeye gözleri düşer oldu. Milletin evinde vs. yiyeceğe saldırır oldular. Hiç hoş değil bence.
Dişin kesiyorken ye, yakışıyorken giy derler bizim burada.