Çok beğendiğiniz kafanıza yer etmiş kıyafeti aliyor musunuz? Şuan kafamda bugün gördüğüm o kıyafet var minimalciler beni anlar ya pa mı yo rum

Bugün çarşıda gördüğüm 2 li takımı düşünüp duruyorum. Minimale geçtiğimden beri çok bir şey almamaya çalışıyorum ya da alacaksam dolabımdan çok giymediğimi satıyorum yerine yenisi gelmiş olunca minimalde kalmaya devam ediyorum. Şuan o kıyafete hiç ihtiyacım yok neden 1000 tl cepten çıkarayım ama kafama koydum pazartesi yeniden gidip görüp almamak için kendimi ikna etmeye çalışacağım. Sinir bozucu bir durum ama çok güzeldi
Okurken disiplinli ol, calıs disiplinli ol, spora git disiplinli ol. Kisinin özel zevklerlne de simdi minimalist akım cıktı. 2 günlük dünyada 3 günlük baskı? Neden yani. Siz minimalist olunca ne değişti Dünya’da? Gidin sevdiğiniz kıyafeti alın giyin güzel bi yeni kıyafet en iyi terapi.

Bugün çarşıda gördüğüm 2 li takımı düşünüp duruyorum. Minimale geçtiğimden beri çok bir şey almamaya çalışıyorum ya da alacaksam dolabımdan çok giymediğimi satıyorum yerine yenisi gelmiş olunca minimalde kalmaya devam ediyorum. Şuan o kıyafete hiç ihtiyacım yok neden 1000 tl cepten çıkarayım ama kafama koydum pazartesi yeniden gidip görüp almamak için kendimi ikna etmeye çalışacağım. Sinir bozucu bir durum ama çok güzeldi
Minimalci değilim ama az tükettiğinde mutlu olanlardanım. Kıyafet konusunda dikkatimi çeken bir konu var: Ne zaman ki spora başladım ve daha fit bir vücudum oldu giyim masrafım azaldı sanki 🤔 yani direkt olarak neyle ilgisi var kestiremiyorum, siz zaten belki ideal kilonuzdasınız bilemem tabi bide.. bana çok katkısı oldu yani bu durumun belki dikkatinizi çeker.
O kıyafete gelince… bu denlisi de takıntıya gider belki arada kurallar ihlal edilebilir, alım gitsin diyorum 🙃

İş için bazen günde iki kombin yapmam gerekebiliyor, bunun icin birbiri ile uyumlu cok fazla giysiye aksesuara çantaya ayakkabiya ihtiyaç duyuyorum.
Ben beğendiğimi bu yüzden aliyorum

Ama fazla da kullanmam bunlari, ese dosta verir, dağıtırım.

Okurken disiplinli ol, calıs disiplinli ol, spora git disiplinli ol. Kisinin özel zevklerlne de simdi minimalist akım cıktı. 2 günlük dünyada 3 günlük baskı? Neden yani. Siz minimalist olunca ne değişti Dünya’da? Gidin sevdiğiniz kıyafeti alın giyin güzel bi yeni kıyafet en iyi terapi.
Yok öyle değil minimal olunca dolaplar kalabalık kalabalık olmuyor sade oluyor annemin çok eşyası var mesela onun bile azaltmaya çalışıyorum biraz yani mümkün mertebe herkesi minimale çevirmeye çalışıyorum şuan arkadaşım bile dolabını öylece bana getirdi onunkileri de satıyorum ohh be dünya varmış dolabim rahatladı dedi 😂😂😂

Ayy yok Allah korusun kızıma alırım giyecek de yiyecek de 8 şişe parfümünüzden tavsiye alabilir miyim şu günlerde düşünüyorum eşimin seçimine bırakmıştım
Valla koku çok kişisel bir şeydir Niloya. Mevsime göre, çiçeksi meyveli odunsu oryantal vs. oluşuna göre değişir tercihler, çiçeksiler de kendi içlerinde ayrılıyor. Bir de kalıcılık, yayılım vs. devreye girince gidip bir yerde deneyip birkaç saat geçirmeden almamak gerekir. E bir de parfüm pahalı artık, öyle kör alışa müsait değil.

Yok öyle değil minimal olunca dolaplar kalabalık kalabalık olmuyor sade oluyor annemin çok eşyası var mesela onun bile azaltmaya çalışıyorum biraz yani mümkün mertebe herkesi minimale çevirmeye çalışıyorum şuan arkadaşım bile dolabını öylece bana getirdi onunkileri de satıyorum ohh be dünya varmış dolabim rahatladı dedi 😂😂😂
Hayat kısa, git o takımı al giy.
Sana yakısacak

Valla koku çok kişisel bir şeydir Niloya. Mevsime göre, çiçeksi meyveli odunsu oryantal vs. oluşuna göre değişir tercihler, çiçeksiler de kendi içlerinde ayrılıyor. Bir de kalıcılık, yayılım vs. devreye girince gidip bir yerde deneyip birkaç saat geçirmeden almamak gerekir. E bir de parfüm pahalı artık, öyle kör alışa müsait değil.
Ben genelde satış sitesinde yorumlara bakıyorum deneyip alma devri de biraz geçti

Minimalci değilim ama az tükettiğinde mutlu olanlardanım. Kıyafet konusunda dikkatimi çeken bir konu var: Ne zaman ki spora başladım ve daha fit bir vücudum oldu giyim masrafım azaldı sanki 🤔 yani direkt olarak neyle ilgisi var kestiremiyorum, siz zaten belki ideal kilonuzdasınız bilemem tabi bide.. bana çok katkısı oldu yani bu durumun belki dikkatinizi çeker.
O kıyafete gelince… bu denlisi de takıntıya gider belki arada kurallar ihlal edilebilir, alım gitsin diyorum 🙃
Evet ben de düzenli spor yapiyorum kiloyla da çok alakası var bir de renkler mesela son yıllarda siyah tercih etmeye başladım en sevmediğim renkti oysa ki daha az kıyafet almama sebep olduğunu farkettim

Minimalci değilim ama kalabalık eşya dolap hiç sevmem.hatta 10 bluz varsa aslında 5ini giyiyoruz o sebeple hep azaltirim.Şöyle yapabilirsin elindeki en az bir iki kiyafetle kombinlerim diyorsan yada surekli giydiğin tarzdir ama elindeki eskimistir soluk vs.gorunuyordur al gitsin ihtiyaçtır o😅beyazda en sevdiğim renk bu arada yaz kış hele ki üstse çoğu şeyle harika oluyor 🤍🤍

İşte büyük yanılabilirsin. Ben bir kere herkesin aşırı övdüğü bir parfümü öyle aldım. Ama var ya öyle bir kötü geldi ki bana, kullanamadım. Para da boşa gitti.

Her parfüm her tene hiç gitmiyor resmen parmak izi gibi değişiyor koku kişiden kişiye. Birde parfümü koklamadan asla alamam. Kokusunu bilmediğim birşey hiç almadım. Çok riskli.

Ay nasıl oldunuz böyle 🥹 ben saçma sapan her şeyi alıyorum kombinleyemiyorum bile o kadar dolu dolabım
Bilmem çocukluğumdan berı sevmem alışveriş ısını pek anlamam da zaten. Ikı uc parca ustume uysun dar bol vs gelmesın yeterli benım ıcın. Renklı gıymem sıyah lacı kavrengı bırer parca varsa tamamdır ıste. Esım bu ara renklı seyler cok alıyor bana ama duruyor gıyemıyorum zorakı üzülmesin dıye gıyıyorum bazen🥲

Ay ben eğer beğendiysem paramda varsa alırım minimalist olmak nedir yersiz bir soru oldu ama bana göre değil her şeyi her zaman bulamiyoruz zevkimize göre alın rahat edin

X