- 12 Ocak 2025
- 69
- 174
- 8
- 26
- Konu Sahibi emrasevercan
-
Deniyorum o kanalı. Dün kremşantili revani yaptım. Güzel oldu. Ama yemek konusunda kimse çok güzel olmuş demiyor. El ayarım yok sanırım. Çözümsüz kaldım. Pastadır kektir börektir hamur bile açıyorum. Ama sulu yemekte çok ama çok kötüyüm. Hep çay saati olsa elli tane tarif yaparım güzel olur ama iki kap yemeği beceremiyorum.Nefisyemek tarifleri var oradan denediniz mi? Ben yemek yapmayi sevmem Turkiyedeyken cok fazla ev yemegi satin alirdim yani el aliskanligim yok ama yapinca da oyle burun kiviracak sekilde kotu olmuyordu.
elinin lezzetine güvendiğiniz birisi yok mu hiç?Merhaba. Elimin lezzeti yok. Çok beceriksizim. Tarifle bile güzel yemek yapamıyorum. Eşim yemeklerimi hiç beğenmiyor.
Bu akşam et tantuni yaptım. Lavaş hazırdı çok kötüydü. Eti güzel pişirdim. Salatasını hazırladım. Ama sararken az malzeme koymuşum vs. Eşim hiç beğenmeyerek yedi. Yok o hakaret etmez ama beğenmediği belli olur.
Misal şu an dolaba dondurucudan kemikli et ve parça tavuk çıkardım. Yarın ne pişirirsem pişireyim kesin kötü olacak.
Benim gibi olup kendini geliştiren var mı? 40 yaşındayım. Eskiden iyi yemek yapardım. Nolduysa senelerdir var bir gudubetlik.
Adam gibi yemek yapamıyorum. Çok dertliyim. Videolu tarifler bu arada video sahiplerinin abartısıyla dolu. Çoğu tarif kötü çıkıyor.
Malzeme var beceri yok. Eşim patatesli et yemekleri sevmiyor. Nohut kuru vs bıktı. Sizler yemek planını nasıl yapıyorsunuz ev hanımıyım. Çalışmıyorum. Malzeme sorunum yok da elim çok beceriksiz. Bunun çözümü var mıdır. Eşim hiç memnun değil yemeklerimden.
Dondurucuda koyun eti var. Düdüklüde normal pişirmiştim. Bu yemek lezzetli değil dedi. Ben de etten dolayı tadı yok dedim. Hayvan nasıl beslendiyse eti çok lezzetsiz. Kemikli et olduğu halde evde et pişmiş kokusu yok. Şöyle mis gibi pişmiş kemik kokusu yayılmıyor. Eşim ette değil benim pişirmemde sorun olduğunu söyledi. Ama sizce ben haksız mıyım? Güzel eti sade suda bile haşlasan güzel kokar. Sası ete ben ne yapabilirdim? Aynı etten yine var. Korkuyorum yine beğenmez diye. Acaba eşim mi bana kendimi beceriksiz hissettirdi? Bunu düşünmeye başladım. Kızlar bana destek olur musunuz? Becerim gelişir mi sizce?
Kaynanamdan rica edeyim. Aynı eti ona götüreyim o pişirsin haklısınız. Bakalım onunki nasıl olacak. İyi fikirdi sağolun.elinin lezzetine güvendiğiniz birisi yok mu hiç?
ablanız kardeşiniz iyi bir komşu?
aynı etle bir de o pişirsin, size geliverip (ne olacak yahu en fazla 1 saatlik iş)
en azından sorun nerede bakar çözersiniz
bir de lütfen canınızı sıkmayın, sağlık olsun. gerçekten dert ettiyseniz çözülür. özgüveninizi yıkmayın
önceden yapardım şimdi yapamıyorum dediğinize göre bir yerde bir sorun vardır bulursunuz, çözersiniz, inanın kendinize.
Deniyorum o kanalı. Dün kremşantili revani yaptım. Güzel oldu. Ama yemek konusunda kimse çok güzel olmuş demiyor. El ayarım yok sanırım. Çözümsüz kaldım. Pastadır kektir börektir hamur bile açıyorum. Ama sulu yemekte çok ama çok kötüyüm. Hep çay saati olsa elli tane tarif yaparım güzel olur ama iki kap yemeği beceremiyorum.
Ben ikizler burcuyum. Size saçma gelir ama. Çok sabırsız biriyim. Sanırım yemeği sakin değil hızlı yapıyorum. Arkadaş da yazmış üstte. Kavurma aşaması vb acele ediyorum. Ocak başında yarım saat dikilmek sıkıyor galiba.
Daha sakin pişirmeliyim :) sağolun.
Kavurma asamasinda baska seyler yapin, salata olabilir.Ben ikizler burcuyum. Size saçma gelir ama. Çok sabırsız biriyim. Sanırım yemeği sakin değil hızlı yapıyorum. Arkadaş da yazmış üstte. Kavurma aşaması vb acele ediyorum. Ocak başında yarım saat dikilmek sıkıyor galiba.
Daha sakin pişirmeliyim :) sağolun.
kırmızı et için yazıyorum, düdüklüde dahi pişirseniz 1,5 saatten az pişirmeyin. Fırında da yine aynı kural geçerli.Düdüklüde normal pişirmiştim. Bu yemek lezzetli değil dedi. Ben de etten dolayı tadı yok dedim. Hayvan nasıl beslendiyse eti çok lezzetsiz. Kemikli et olduğu halde evde et pişmiş kokusu yok. Şöyle mis gibi pişmiş kemik kokusu yayılmıyor. Eşim ette değil benim pişirmemde sorun olduğunu söyledi. Ama sizce ben haksız mıyım? Güzel eti sade suda bile haşlasan güzel kokar. Sası ete ben ne yapabilirdim? Aynı etten yine var. Korkuyorum yine beğenmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?