Teşekkür ederim. Moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz.Öncelikle çok geçmiş olsun . Üzücü bir durum ama moralimizi yüksek tutmaya devam edelimVe birşey soracağım dün bir embriyoloğun canlı yayınına katıldım . Yayında anladığım kadarıyla yumurtaların hepsi aynı olgunlukta olmasada toplama işlemi yapılıyormuş. Toplandıktan sonra iyi olan yumurtalar seçiliyormuş. Sizde hepsinin neden aynı seviyeye gelmesi bekleniyor . Amh değerinz mi düşük ?
İlk defa duydum.Tüp bebekle her türlü kalırsınız 1 tane sağlıklı sperm olsun yeterki doğal yolla en az 40 milyn lazım kürler deneyin mesela havlıcan kaynatıyolar geçen inste gördüm
Merhaba nerde donduruldu? Hangi hastaneBizde Emre hocayla devam ediyoruz. Bizde de 3 tüp donduruldu ama az miktarda toplam 10 tane falan. Nisan ayında adet dönemimde gideceğiz başlar mıyız bilmiyorum. Aslında bu ay başlayacaktır. Benim 1 tane yumartalığım diğerlerinden fazla büyümüş. Hepsinin aynı boyutta olması gerekiyormuş. Doktorum önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi. İşler yolunda giderse inşallah başlayacağız
Amin inşallah cümlesinin. Ne mutlu size darısı isteyen herkese nasip olsun inşallahMerhabalar konuyu yeni görünce yazmak istedim benim eşimde de sperm çıkışı en fazla 15 20 tane oluyodu yumurta toplama günü 10 tanesi döllendi ikisi transfer oldu biri tuttu kızım şimdi 1.5 yaşında çok şükür umudunuzu kaybetmeyin bizde de çok çok az vardı sperm ve oldu Allah hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
Masaallah canim ne güzel benim eşimde de sayı o civarlardaydı en son testlerde. Bizim ki tutmadı malesef inşalalh bidahakine diyelimMerhabalar konuyu yeni görünce yazmak istedim benim eşimde de sperm çıkışı en fazla 15 20 tane oluyodu yumurta toplama günü 10 tanesi döllendi ikisi transfer oldu biri tuttu kızım şimdi 1.5 yaşında çok şükür umudunuzu kaybetmeyin bizde de çok çok az vardı sperm ve oldu Allah hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
Testisler normalden küçük olduğu için sperm üretimi az oluyo dedi doktor ilaçla tedavisi olmaz dedi genetik test yaptırdık çok şükür iyi gelince hemen tüp bebeğe başladık zatenEşinizde nasıl bi rahatsızlık vardı acaba
Canım benim eşimde tek testis var o da küçükken sonradan indirilmiş testis o yüzden küçükmüş biraz normalden. Bakalim biz de takviye kullanıyoruz bikac ay sonra 2. Denemeyi yapcaz inşaallah sperm çıkışı iyi olursaTestisler normalden küçük olduğu için sperm üretimi az oluyo dedi doktor ilaçla tedavisi olmaz dedi genetik test yaptırdık çok şükür iyi gelince hemen tüp bebeğe başladık zaten
Bizim doktorumuzda direk tüp bebeğe yönlendirdi.Testisler normalden küçük olduğu için sperm üretimi az oluyo dedi doktor ilaçla tedavisi olmaz dedi genetik test yaptırdık çok şükür iyi gelince hemen tüp bebeğe başladık zaten
Sizde imkanınız varsa vakit geçirmeden başlayın derim. Eşimde varikosel de var biz şimdi acaba varikosel olursa Bi değişiklik olur mu diye yeniden onu araştırmaya başladkBizim doktorumuzda direk tüp bebeğe yönlendirdi.
Biz neden küçük onu bile bilmiyoruz ama bunun spermi artırmak için tedavisini bulamadım ben çok araştırdım ama sen buldun mu acaba canım. İnşallah çıkış olurda başladığınız tedavi olumlu sonuçlanırCanım benim eşimde tek testis var o da küçükken sonradan indirilmiş testis o yüzden küçükmüş biraz normalden. Bakalim biz de takviye kullanıyoruz bikac ay sonra 2. Denemeyi yapcaz inşaallah sperm çıkışı iyi olursa
Başladık ama bende kist oluştu onun geçmesini bekliyoruzSizde imkanınız varsa vakit geçirmeden başlayın derim. Eşimde varikosel de var biz şimdi acaba varikosel olursa Bi değişiklik olur mu diye yeniden onu araştırmaya başladk
Anladım canım inşallah her şey yolunda gider emeklerinizin karşılığını alırsınızBaşladık ama bende kist oluştu onun geçmesini bekliyoruz
Amin inşallahAnladım canım inşallah her şey yolunda gider emeklerinizin karşılığını alırsınız
Yok canım biz direkt sonradan indirilmiş testis diye öyle biliyoruz. Şuan ek takviye falan kullanıyoruz proxeed plus bi de bakalim yeni basladik sayılır inşaallah güzel sonuçlar alırsak hemen paylaşırım burdan.Biz neden küçük onu bile bilmiyoruz ama bunun spermi artırmak için tedavisini bulamadım ben çok araştırdım ama sen buldun mu acaba canım. İnşallah çıkış olurda başladığınız tedavi olumlu sonuçlanır
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumYok canım biz direkt sonradan indirilmiş testis diye öyle biliyoruz. Şuan ek takviye falan kullanıyoruz proxeed plus bi de bakalim yeni basladik sayılır inşaallah güzel sonuçlar alırsak hemen paylaşırım burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?