- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Hayırlı geceler arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin diye umut olmaya geldim eşimin sperm sayısı çok azdı ilk tüp bebek denemesinde 18 yumurta toplandı 4 ü boş çıktı 14 yumurtadan 7 si döllendi embriyolar orta kalitedeydi 5. Güne gidildi 2 embriyo kaldı 1 i transfer edildi diğerini dondurduk sonuç negatif oldu 1 sene sonra dondurulmuş embriyoyu denedik maalesef onda da sonuç negatif bu iki deneme üniversite hastanesinde yapıldı daha sonra çok yıprandım diye 2 yıl ara verdim çok araştırdım ve çok methedilen özel bir tüp bebek merkezine gittim orda da 11 yumurta toplandı 7 embriyo oluştu 3 tanesi 3. günde donduruldu diğer 4 ü maalesef gelişemedi daha sonra 3. gün embriyolarının üçüde tranfer edildi tutunsun diye birsürü iğne ilaç sonrasında ikiz gebelik oluştu ama bebeğimizin biri diğerinden küçüktü ve maalesef 7+4 te kalbi durdu ama çok şükür diğeri sağlıklıydı şuan tek bebekle yoluma devam ediyorum 27+0 olduk inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur Rabbim sizlere ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah biraz maliyetli ve eziyetli oldu ama değdi umudunuzu yitirmeyin