- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
- 83
Hangi iğneleri kullanıyorsunuz . Bende bugün iğnelere başladım gonalf-300 lükTeşekkür ederim. Moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz.Doktorum bana vereceği iğnelerin eğer ilk denemede tüp bebek tutmazsa daha sonrası için yumurtalıklara zararı olabileceğini söyledi o yüzden kendi haline bıkarıp normale dönmesini bekleyeceğiz bakalım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı geceler arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin diye umut olmaya geldim eşimin sperm sayısı çok azdı ilk tüp bebek denemesinde 18 yumurta toplandı 4 ü boş çıktı 14 yumurtadan 7 si döllendi embriyolar orta kalitedeydi 5. Güne gidildi 2 embriyo kaldı 1 i transfer edildi diğerini dondurduk sonuç negatif oldu 1 sene sonra dondurulmuş embriyoyu denedik maalesef onda da sonuç negatif bu iki deneme üniversite hastanesinde yapıldı daha sonra çok yıprandım diye 2 yıl ara verdim çok araştırdım ve çok methedilen özel bir tüp bebek merkezine gittim orda da 11 yumurta toplandı 7 embriyo oluştu 3 tanesi 3. günde donduruldu diğer 4 ü maalesef gelişemedi daha sonra 3. gün embriyolarının üçüde tranfer edildi tutunsun diye birsürü iğne ilaç sonrasında ikiz gebelik oluştu ama bebeğimizin biri diğerinden küçüktü ve maalesef 7+4 te kalbi durdu ama çok şükür diğeri sağlıklıydı şuan tek bebekle yoluma devam ediyorum 27+0 olduk inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur Rabbim sizlere ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah biraz maliyetli ve eziyetli oldu ama değdi umudunuzu yitirmeyin
Henüz iğne kullanmaya başlamadım. Çatlamayan yumurta kist oluşturduğu için kistin yok olmasını bekliyoruzHangi iğneleri kullanıyorsunuz . Bende bugün iğnelere başladım gonalf-300 lük
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amiiiinn. Hayırlı bi şekilde tez zamandaAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok methedilen Hangi merkez? İsim verseniz iyi olur bizim içinde . Sağlıkla gelsin inşallahHayırlı geceler arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin diye umut olmaya geldim eşimin sperm sayısı çok azdı ilk tüp bebek denemesinde 18 yumurta toplandı 4 ü boş çıktı 14 yumurtadan 7 si döllendi embriyolar orta kalitedeydi 5. Güne gidildi 2 embriyo kaldı 1 i transfer edildi diğerini dondurduk sonuç negatif oldu 1 sene sonra dondurulmuş embriyoyu denedik maalesef onda da sonuç negatif bu iki deneme üniversite hastanesinde yapıldı daha sonra çok yıprandım diye 2 yıl ara verdim çok araştırdım ve çok methedilen özel bir tüp bebek merkezine gittim orda da 11 yumurta toplandı 7 embriyo oluştu 3 tanesi 3. günde donduruldu diğer 4 ü maalesef gelişemedi daha sonra 3. gün embriyolarının üçüde tranfer edildi tutunsun diye birsürü iğne ilaç sonrasında ikiz gebelik oluştu ama bebeğimizin biri diğerinden küçüktü ve maalesef 7+4 te kalbi durdu ama çok şükür diğeri sağlıklıydı şuan tek bebekle yoluma devam ediyorum 27+0 olduk inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur Rabbim sizlere ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah biraz maliyetli ve eziyetli oldu ama değdi umudunuzu yitirmeyin
Canım sperm değerleri tam olarak nasıldıHayırlı geceler arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin diye umut olmaya geldim eşimin sperm sayısı çok azdı ilk tüp bebek denemesinde 18 yumurta toplandı 4 ü boş çıktı 14 yumurtadan 7 si döllendi embriyolar orta kalitedeydi 5. Güne gidildi 2 embriyo kaldı 1 i transfer edildi diğerini dondurduk sonuç negatif oldu 1 sene sonra dondurulmuş embriyoyu denedik maalesef onda da sonuç negatif bu iki deneme üniversite hastanesinde yapıldı daha sonra çok yıprandım diye 2 yıl ara verdim çok araştırdım ve çok methedilen özel bir tüp bebek merkezine gittim orda da 11 yumurta toplandı 7 embriyo oluştu 3 tanesi 3. günde donduruldu diğer 4 ü maalesef gelişemedi daha sonra 3. gün embriyolarının üçüde tranfer edildi tutunsun diye birsürü iğne ilaç sonrasında ikiz gebelik oluştu ama bebeğimizin biri diğerinden küçüktü ve maalesef 7+4 te kalbi durdu ama çok şükür diğeri sağlıklıydı şuan tek bebekle yoluma devam ediyorum 27+0 olduk inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur Rabbim sizlere ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah biraz maliyetli ve eziyetli oldu ama değdi umudunuzu yitirmeyin
Amin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin İzmir'de İrenbe tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve çok şükür tuttuÇok methedilen Hangi merkez? İsim verseniz iyi olur bizim içinde . Sağlıkla gelsin inşallah
Yıkanmış 100 bin civarındaCanım sperm değerleri tam olarak nasıldı
Teşekkür ederimmm ne mutlu size darısı bizlereAmin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin İzmir'de İrenbe tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve çok şükür tuttu
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederimmm ne mutlu size darısı bizlereKendinize dikkat edin doğum ne zaman
Yaa ne güzel maşallahSadece 3 spermle ikizleri oldu arkadasimin ol desin 1 yumurta bı sperm yeter
Merhaba bizdede normal testte 1-2motil 2-3immotil cikiyordu simdilik vitamine basladik proxeed son kez burda tekrar test verecegiz bi artis olmadiysa veya hiç sperm çıkmazsa ankara alifte a gidecegiz detayli sperm icin .Bizimde 1 adet Çıkış göründü Şehrimizdeki testlerde . 9 şubatta İstanbul’a gidiyoruz bakalım ne çıkacak . Bende sizin gibi 1 adet ile mümkünmü sorusunun cevabına gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?