Erkek İnfertilitesi Çok az sayıda spermle hamile kalan yada tüp bebek yaptıran var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı geceler arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin diye umut olmaya geldim eşimin sperm sayısı çok azdı ilk tüp bebek denemesinde 18 yumurta toplandı 4 ü boş çıktı 14 yumurtadan 7 si döllendi embriyolar orta kalitedeydi 5. Güne gidildi 2 embriyo kaldı 1 i transfer edildi diğerini dondurduk sonuç negatif oldu 1 sene sonra dondurulmuş embriyoyu denedik maalesef onda da sonuç negatif bu iki deneme üniversite hastanesinde yapıldı daha sonra çok yıprandım diye 2 yıl ara verdim çok araştırdım ve çok methedilen özel bir tüp bebek merkezine gittim orda da 11 yumurta toplandı 7 embriyo oluştu 3 tanesi 3. günde donduruldu diğer 4 ü maalesef gelişemedi daha sonra 3. gün embriyolarının üçüde tranfer edildi tutunsun diye birsürü iğne ilaç sonrasında ikiz gebelik oluştu ama bebeğimizin biri diğerinden küçüktü ve maalesef 7+4 te kalbi durdu ama çok şükür diğeri sağlıklıydı şuan tek bebekle yoluma devam ediyorum 27+0 olduk inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur Rabbim sizlere ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah biraz maliyetli ve eziyetli oldu ama değdi umudunuzu yitirmeyin

Hangi iğneleri kullanıyorsunuz . Bende bugün iğnelere başladım gonalf-300 lük

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hangi iğneleri kullanıyorsunuz . Bende bugün iğnelere başladım gonalf-300 lük
Henüz iğne kullanmaya başlamadım. Çatlamayan yumurta kist oluşturduğu için kistin yok olmasını bekliyoruz

Çok methedilen Hangi merkez? İsim verseniz iyi olur bizim içinde . Sağlıkla gelsin inşallah

Canım sperm değerleri tam olarak nasıldı

Sadece 3 spermle ikizleri oldu arkadasimin ol desin 1 yumurta bı sperm yeter

Bizimde 1 adet Çıkış göründü Şehrimizdeki testlerde . 9 şubatta İstanbul’a gidiyoruz bakalım ne çıkacak . Bende sizin gibi 1 adet ile mümkünmü sorusunun cevabına gidiyorum
Merhaba bizdede normal testte 1-2motil 2-3immotil cikiyordu simdilik vitamine basladik proxeed son kez burda tekrar test verecegiz bi artis olmadiysa veya hiç sperm çıkmazsa ankara alifte a gidecegiz detayli sperm icin .
Sizin azosperm sebebiniz neydi acaba bizim sebepsiz tüm degerler normal genetik vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…