Umarim canım çok korkuyorum cookGencsiniz canım çok iyi b i avantaj inşaallah en kısa sürede olur
Aaa tesadüf bizde aynen nisan adetiyle gidicez, durumumuz yakın sizinle , bende biraz tedirginim embriyo oluşurmu inşallah oluşurBizde Emre hocayla devam ediyoruz. Bizde de 3 tüp donduruldu ama az miktarda toplam 10 tane falan. Nisan ayında adet dönemimde gideceğiz başlar mıyız bilmiyorum. Aslında bu ay başlayacaktır. Benim 1 tane yumartalığım diğerlerinden fazla büyümüş. Hepsinin aynı boyutta olması gerekiyormuş. Doktorum önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi. İşler yolunda giderse inşallah başlayacağız
İnşallah güzel geçer herşey istediğimiz gibi olurAaa tesadüf bizde aynen nisan adetiyle gidicez, durumumuz yakın sizinle , bende biraz tedirginim embriyo oluşurmu inşallah oluşurşans bizlerden yana olsun haberleşelim nisan görüşmesi nasıl geçecek
Ben bu ay erken gittim ancak yine olmadıİnşallah güzel geçer herşey istediğimiz gibi olur
Allah herkesin yardımcısı olsun. Herkesin ayrı bi derdi var biraz sabır gerektiyor bu işler. Hepimiz mesleklerimiz kavuşuruz inşallahMerhaba ben de geldim ben tam aşılama yaptırcakken elimdeki sperm azligini öğrenip tüp bebeğe karar verdik eşimin sayısı 30 bin ve çok kötü değer dediler belki tüp bebek bile olmaz dediler tedavide baslamadilar çok endişeliyim bende de yumurta rezervi azlığı var
Bennnn eşim azospermi dışarı çıkış yoktu ilk testte ayrıntı test yapıldığında 3sperm bulunmuştu ama transfer günü yapılan teste hiç çıkış yoktu mikro tese oldu aynı gün çok kafaninizi yormayayim 16emriyoda tek sağlıklı çocuk kızım 5 yaşında imkansız diyenlerde oldu bize ama başardık tabi süreç zor yıpratıcı hem maddi hem manevi geriye baktığımda iyiki baz gecmemisim diyorum çok üzüldüm ama değdi 1 dış gebelik 5 kürtaj 3 kerede yumurta topladılar hamileliğimde hep sıkıntılıydı ama kendi doğum günüm de erken doğumla anne oldum insalah allah sizlerde nasip eder sabır ki yazdıklarınıza bakılırsa bizden daha iyi durumdasınız benim eşim küçükken kabakulak geçirmiş bu nedenle azospermi olmuş hakkınızda hayırlısı inşallahEşmde çok az sayıda sperm çıkışı var. İlk testte 40 adet. 2. De 12 adet. 3. Azosperm olarak sonuçlandı. Eşim yeniden test vercek eğer sperm çıkarsa tüp bebek yaptırcaz. Bu durumda olan hamili kalan var mı acaba? Uzun ve zorlu bi süreç mi? Çok bekler miyiz?
Bennnn eşim azospermi dışarı çıkış yoktu ilk testte ayrıntı
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim umut verici şeyler yazmışsınız.Bennnn eşim azospermi dışarı çıkış yoktu ilk testte ayrıntı test yapıldığında 3sperm bulunmuştu ama transfer günü yapılan teste hiç çıkış yoktu mikro tese oldu aynı gün çok kafaninizi yormayayim 16emriyoda tek sağlıklı çocuk kızım 5 yaşında imkansız diyenlerde oldu bize ama başardık tabi süreç zor yıpratıcı hem maddi hem manevi geriye baktığımda iyiki baz gecmemisim diyorum çok üzüldüm ama değdi 1 dış gebelik 5 kürtaj 3 kerede yumurta topladılar hamileliğimde hep sıkıntılıydı ama kendi doğum günüm de erken doğumla anne oldum insalah allah sizlerde nasip eder sabır ki yazdıklarınıza bakılırsa bizden daha iyi durumdasınız benim eşim küçükken kabakulak geçirmiş bu nedenle azospermi olmuş hakkınızda hayırlısı inşallah
Siz hangi doktora gittinizBennnn eşim azospermi dışarı çıkış yoktu ilk testte ayrıntı test yapıldığında 3sperm bulunmuştu ama transfer günü yapılan teste hiç çıkış yoktu mikro tese oldu aynı gün çok kafaninizi yormayayim 16emriyoda tek sağlıklı çocuk kızım 5 yaşında imkansız diyenlerde oldu bize ama başardık tabi süreç zor yıpratıcı hem maddi hem manevi geriye baktığımda iyiki baz gecmemisim diyorum çok üzüldüm ama değdi 1 dış gebelik 5 kürtaj 3 kerede yumurta topladılar hamileliğimde hep sıkıntılıydı ama kendi doğum günüm de erken doğumla anne oldum insalah allah sizlerde nasip eder sabır ki yazdıklarınıza bakılırsa bizden daha iyi durumdasınız benim eşim küçükken kabakulak geçirmiş bu nedenle azospermi olmuş hakkınızda hayırlısı inşallah
Amin canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineAllah herkesin yardımcısı olsun. Herkesin ayrı bi derdi var biraz sabır gerektiyor bu işler. Hepimiz mesleklerimiz kavuşuruz inşallah
Ümit ozekici benim Dr çok hastanedolastim onun kadar güven duyduğum çıkmadı karşıma Dr güvenmek önemli hasta için üzülürsün evet ama gecikiyorsa güzelleşiyor dur benimki öyle oldu şükür sabır işi birazda kafada bitirmek lazım ben artık pes etmek uzereydim ki en son denememde hiç yatmadım ağır iş yapmadim ama ilk başlarda yatmaktanvucudum tutulmuştu artık dedim o kadar denedim hep hüsran bumu olucak diye üçüz tutmuş ikisini kaybettim ama kızım şükür benimleSiz hangi doktora gittiniz
Amin inşallahAmin canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Ayy inşallah isteyen herkese hayırlı bi şekilde tez zamandaÜmit ozekici benim Dr çok hastanedolastim onun kadar güven duyduğum çıkmadı karşıma Dr güvenmek önemli hasta için üzülürsün evet ama gecikiyorsa güzelleşiyor dur benimki öyle oldu şükür sabır işi birazda kafada bitirmek lazım ben artık pes etmek uzereydim ki en son denememde hiç yatmadım ağır iş yapmadim ama ilk başlarda yatmaktanvucudum tutulmuştu artık dedim o kadar denedim hep hüsran bumu olucak diye üçüz tutmuş ikisini kaybettim ama kızım şükür benimle5yildir beraber yatıyoruz hala doyamadim galiba inşallah sizinde olur hayırlı bir evladınız dua sabır şükür zamanı var..
İyi bir tüp bebek merkezine gitmenizi öneririm . 1 sperm için yıllarca tedavi gören insanlar var. Sizin sayınız kötü değil. Detaylı bir spermiyogram yaptırmanızı öneririm . Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?Merhaba ben de geldim ben tam aşılama yaptırcakken elimdeki sperm azligini öğrenip tüp bebeğe karar verdik eşimin sayısı 30 bin ve çok kötü değer dediler belki tüp bebek bile olmaz dediler tedavide baslamadilar çok endişeliyim bende de yumurta rezervi azlığı var
Konyada yaşıyorum gittiğim yerde herkes o kadar karamsar ki anlatamamİyi bir tüp bebek merkezine gitmenizi öneririm . 1 sperm için yıllarca tedavi gören insanlar var. Sizin sayınız kötü değil. Detaylı bir spermiyogram yaptırmanızı öneririm . Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Tatlım 30.000 sperme kötü diyen biri karamsar olduğu için senide karamsar düşünmeye sevk etmiş.Spermde sayının fazla ommasi normal yillardan gebelik şansı için tabiki iyi,önemli olan yumurta küresi ve sperm kalitesidir.İyice karamsarlasmadan tüp bebeğe başvurun.Bulunduğun şehirdeki üniversite hastanesine gitmekte de fayda var,SGK tedavinin belli bir kismini karşılıyorMerhaba ben de geldim ben tam aşılama yaptırcakken elimdeki sperm azligini öğrenip tüp bebeğe karar verdik eşimin sayısı 30 bin ve çok kötü değer dediler belki tüp bebek bile olmaz dediler tedavide baslamadilar çok endişeliyim bende de yumurta rezervi azlığı var
Biz havuzlama yaparak 30-40 sperm biriktirmeye çalışıyoruz düşünün onunla tüp bebek denenecek o nedenle siz karamsar olmayın . Ama detaylı ve işinde iyi merkeze gitmek şart. Sperm dna bakılır genetik bakılır morfoloji bakılır ve ona göre karar verilir. Siz içinizi ferah tutun iyi bir tüp bebek merkezine gidip ön görüşme yapın fikir alın bir çok merkezde ön görüşmeler ücretsiz zaten .Konyada yaşıyorum gittiğim yerde herkes o kadar karamsar ki anlatamam
Ben bu ay erken gittim ancak yine olmadıçatlamayan bu çatlak yumurtam var. Bi dahaki sefere kaldı yine bakalım hayırlısı
Tatlım 30.000 sperme kötü diyen biri karamsar olduğu için senide karamsar düşünmeye sevk etmiş.Spermde sayının fazla ommasi normal yillardan gebelik şansı için tabiki iyi,önemli olan yumurta küresi ve sperm kalitesidir.İyice karamsarlasmadan tüp bebeğe başvurun.Bulunduğun şehirdeki üniversite hastanesine gitmekte de fayda var,SGK tedavinin belli bir kismini
Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ediyorumBiz havuzlama yaparak 30-40 sperm biriktirmeye çalışıyoruz düşünün onunla tüp bebek denenecek o nedenle siz karamsar olmayın . Ama detaylı ve işinde iyi merkeze gitmek şart. Sperm dna bakılır genetik bakılır morfoloji bakılır ve ona göre karar verilir. Siz içinizi ferah tutun iyi bir tüp bebek merkezine gidip ön görüşme yapın fikir alın bir çok merkezde ön görüşmeler ücretsiz zaten .
Amin hepimizin Allah bizlerden nasip etsinAllah yardımcımız olsun çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?