• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok az miktarda kanamam var neden olabilir?

Ay çok sevindim canım ya ama ben demiştim ihtimal yüksek diye🤗 hemen kan ver
Sağlıkla yükselir inşallah değerin♥
Banada dua et olurmu bu ay sağlıkla inşallah bende kalayım🤗
Sağol canım inşallah 🤗 ederim tabi ki inşallah isteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip etsin🤗

Senin adina cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim M Minnosunubekleyen 🧚‍♂️💕

Benimde normalde adetime 2 gun varken adet oldum ama genelde kanaman ilk iki gun cok yogun gelirdi bu ay o kadar yoğunluk yok 3.gunde nerdeyse bitmek uzere gibi cok az normalde 1 hafta olurum . Sizce neden olabilir .bu ara da evliyim cocuk istiyoruz 😂😁🤲

Senin adina cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim M Minnosunubekleyen 🧚‍♂️💕

Benimde normalde adetime 2 gun varken adet oldum ama genelde kanaman ilk iki gun cok yogun gelirdi bu ay o kadar yoğunluk yok 3.gunde nerdeyse bitmek uzere gibi cok az normalde 1 hafta olurum . Sizce neden olabilir .bu ara da evliyim cocuk istiyoruz 😂😁🤲
Teşekkürler ederim canım ♥️♥️♥️ darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤗🤗 bence seninki de yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı? Erken gebelik testlerinden al bı tane dene bence🤗

Bir gün önce bana arkadaş gel test alalım bı bakalım dedi. Mumkunati yok 8 gün önceki HCG testim 0.100 çıktı dedim😂 ertesi gün ben şok 😂 yani benimde umudum yoktu ama oluyor işte Allah'ın hikmeti🤗
Tabi ki 😂🧚‍♂️ama ben bugun doktora gidicektim gidemedim sanirim adet kanamasi devam ediyor ama o kadar yoğun degil :)

İnternetten hangi kaynağı okuduysam 3-4 gün sürebilir köyü renkli olur diyor canım🤗 hadi inşallah güzel haberini paylasirsin🤗
Ay insallah insallahhh hep beraber olsun mutlulugumuz ya 🤗ben de olunca baskasinda olmayincacok uzuluyorum . Bende de olsun ama baskasinda dahasi olsun istiyorum hep

Ay insallah insallahhh hep beraber olsun mutlulugumuz ya 🤗ben de olunca baskasinda olmayincacok uzuluyorum . Bende de olsun ama baskasinda dahasi olsun istiyorum hep
İnşallah kuzum bende herkes hamile kalsın istiyorum🤗 isteyen herkese nasip olsun🤗 hamislerin duası kabul olur diyorlar bende isteyen herkes için dua ediyorum 🤗

İnşallah kuzum bende herkes hamile kalsın istiyorum🤗 isteyen herkese nasip olsun🤗 hamislerin duası kabul olur diyorlar bende isteyen herkes için dua ediyorum 🤗
Allah razi olsun sizden🤗🧚‍♂️saglicakla bi avazda bebisinizi kucaginiza alirsiniz insalllah :KK200: :nazar: :emir_bebek:

Back
X