• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok az gelen regl...

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
333
Kızlar, düzenli adet olurum normalde... 13 Nisan regl olmuştum, 8 mayıs gece sadece akıntı oldu kahverengi, regl geliyor dedim, ertesi günü kanama çok çok az geldiği gibi bide dehşet ağrı yaşadım, 4-5 saat arayla arveles aldım dayanamadım.. Normalde de bu ilacı içerim regl falan kesmez kesinlikle.. Wc de bile kanama yok, peçete silersem anca... İlk kez böyle oldum... Bu arada hamilelik durumum yok kesinlikle fakat aşırı stresli günlerden geçiyorum, bu şekilde başına gelen oldu mu, bu arada hpv belası ile mücadele ediyorum, onun sıkıntısı olmaz değil mi...

merhaba 3 yil once benimde iki gun surmustu regl o ara rahim agzi yarasi vardi dr ona baglamisti yarayi yaktilar sinra duzeldi ama o ara akinti sorunumda vardi bilmiyor nirmal saniyordum yaradanmis megerse. oyle bir durum olabilir belki sizindr

o donem sanirim hpv de varmis bende ama bilmiyirdum dr da yaranin hpv kaynakli oldugunu soylememisti daha bu yil ogrendim hpv olfugunu muhtemelen o zamanda vardi bende . 2.5 yil once ayrildim esimden baskasiylada iliskim olmadi uc yil oncede vardi kesin

o donem sanirim hpv de varmis bende ama bilmiyirdum dr da yaranin hpv kaynakli oldugunu soylememisti daha bu yil ogrendim hpv olfugunu muhtemelen o zamanda vardi bende . 2.5 yil once ayrildim esimden baskasiylada iliskim olmadi uc yil oncede vardi kesin
Rahim ağzı yarası hpv kaynaklı mıymış.. Bunu yeni öğreniyorum.. 3 yıldır Bi partnerim yok benimde, en son kasımda smear verdim, normal geldi, yara, polip kist vs çıkmadı, temiz demişti Dr.. Pedim hiç kirlenmiyor.. Wc de peçete silersem kahverengi akıntı sadece... Bende de ilk kez oluyor... Umarım strese bağlıdır ama bu ay hiç olmadığım kadar göğüslerin sızladı ağrıdı sertleşti filan hormon vs mi bilemedim ne bu şimdi, zaten tonla sorunum var bu da canımı sıktı... :(

Rahim ağzı yarası hpv kaynaklı mıymış.. Bunu yeni öğreniyorum.. 3 yıldır Bi partnerim yok benimde, en son kasımda smear verdim, normal geldi, yara, polip kist vs çıkmadı, temiz demişti Dr.. Pedim hiç kirlenmiyor.. Wc de peçete silersem kahverengi akıntı sadece... Bende de ilk kez oluyor... Umarım strese bağlıdır ama bu ay hiç olmadığım kadar göğüslerin sızladı ağrıdı sertleşti filan hormon vs mi bilemedim ne bu şimdi, zaten tonla sorunum var bu da canımı sıktı... :KK43:
hpv olsa da olmasa da rahim agzi yarasi oluyor hpv negatif rahim agzi yarasi olanlar var bunye yapiyirmus. benim uc yil onceki yara hpv kaynaklimiydi inanin bilmiyirum dr hic bilgu vermemisti bana smear bile yapmamis dusunun😡 yakti bir aletle az adet olmami da bu yaraya baglamisti. ben bu yil hpv oldugumu ogrendim cin1 im. sizin akinti yoksa korkmayin bence anlik hormonal stres etkileniyir smearda temiz ise endiselenecek hic bisi yok.

hpv olsa da olmasa da rahim agzi yarasi oluyor hpv negatif rahim agzi yarasi olanlar var bunye yapiyirmus. benim uc yil onceki yara hpv kaynaklimiydi inanin bilmiyirum dr hic bilgu vermemisti bana smear bile yapmamis dusunun😡 yakti bir aletle az adet olmami da bu yaraya baglamisti. ben bu yil hpv oldugumu ogrendim cin1 im. sizin akinti yoksa korkmayin bence anlik hormonal stres etkileniyir smearda temiz ise endiselenecek hic bisi yok.
Haziran ayında hpv için kolposkopi yaptıracağım bende, 2 yıldır pozitifim... O yüzden smear veriyorum düzenli... Dr zaten İnan bana ben demesem yapmıyor, zorla yaptırıyorum sanki ve adam gibi hpv konusunu önemseyen Dr bulamadım.. Bu konuda ayrı sıkıntı, smear vs sıkıntı olmazsa önemsemiyorlar... Bulunduğum şehir çok küçük, kadın doğumcular sadece doğum uzmanı olmuşlar, halbuki branş içinde tonla uzmanlık alanı var... Allah hepimizi bu dertten kurtarsın canım..

Haziran ayında hpv için kolposkopi yaptıracağım bende, 2 yıldır pozitifim... O yüzden smear veriyorum düzenli... Dr zaten İnan bana ben demesem yapmıyor, zorla yaptırıyorum sanki ve adam gibi hpv konusunu önemseyen Dr bulamadım.. Bu konuda ayrı sıkıntı, smear vs sıkıntı olmazsa önemsemiyorlar... Bulunduğum şehir çok küçük, kadın doğumcular sadece doğum uzmanı olmuşlar, halbuki branş içinde tonla uzmanlık alanı var... Allah hepimizi bu dertten kurtarsın canım..
evrt hic onemsemiyorlar dusunun ki ben allaha emanet gelmisim bu zamana 2014 de evlendim 7 yil icinde hersey olabilirdi dr ye gttim ama aralarda huc smear demdiler bnde bilmiyirdum yalan yok cahillik🙄esimde sigil cikti fiye panikle gittigimde bile gulerek bisi olmaz deyip yollamisti bende rahat rahat takiliyordum. bu yil yaptirmasam belki ilerkeyecekti iyice😱

evrt hic onemsemiyorlar dusunun ki ben allaha emanet gelmisim bu zamana 2014 de evlendim 7 yil icinde hersey olabilirdi dr ye gttim ama aralarda huc smear demdiler bnde bilmiyirdum yalan yok cahillik🙄esimde sigil cikti fiye panikle gittigimde bile gulerek bisi olmaz deyip yollamisti bende rahat rahat takiliyordum. bu yil yaptirmasam belki ilerkeyecekti iyice😱
Kendi doktorumuz kendimiz olacağız, şu regl Bi söküleydi, öfke, sinir, şişkinlik, stres moral bozukluğu tavan... Çok mutsuzum.. Takıntılarımı tetikliyor.. Rahim kanseri hikayesi okudum az önce, kadıncağız 2 ay regl olmamış bide aynı peçeteye sürüntü kan görmüş ara ara.. Dr gider kanser çıkar.. Al işte okudum bunu, kafada kur dur ahanda bu ay böyle kahverengi azıcık ped kirlemiyor, kanser miyim ülser miyim, bıktımmm:(

Kendi doktorumuz kendimiz olacağız, şu regl Bi söküleydi, öfke, sinir, şişkinlik, stres moral bozukluğu tavan... Çok mutsuzum.. Takıntılarımı tetikliyor.. Rahim kanseri hikayesi okudum az önce, kadıncağız 2 ay regl olmamış bide aynı peçeteye sürüntü kan görmüş ara ara.. Dr gider kanser çıkar.. Al işte okudum bunu, kafada kur dur ahanda bu ay böyle kahverengi azıcık ped kirlemiyor, kanser miyim ülser miyim, bıktımmm:KK43:
yok yok siz sakin olun arada oluyor regl dongusunde degisiklik. mesela o az adet olmamdan sinra normakde 7 gun suren regl 4 gun surdu 1 yil boyunca geri eski hline geldi o ara de ye gitmedim yalan yok🙈 arada oluyor arkliliklar bence hic takmayin kafaniza adacayi yada sigansuyu icebilirseniz regl sokturucudr

yok yok siz sakin olun arada oluyor regl dongusunde degisiklik. mesela o az adet olmamdan sinra normakde 7 gun suren regl 4 gun surdu 1 yil boyunca geri eski hline geldi o ara de ye gitmedim yalan yok🙈 arada oluyor arkliliklar bence hic takmayin kafaniza adacayi yada sigansuyu icebilirseniz regl sokturucudr
Bugün 2 bardak soğan suyu içtim zaten, netten okudum öğrendim... Desteğin için de tşk ederim canım, çok saol 😘

Valla canım 5 gün peçete sürüntüsü ile geldi sadece, çok çok az, damla bile değil yani... 5 gün sürer zaten benim regl genelde... 5 günden sonra normal beyaz akıntıya döndü.... Anlamadım bu ay noldu... :KK43:
allah allah hormonlarla iligili olabilir stres sinir yaptin mi bu ay ? ya dr ye git isterswn yada bir ay daha bekle dewam ederse git canim bir dahaki ay. ciddi bisu oldugunu sanmiyorum ama.

allah allah hormonlarla iligili olabilir stres sinir yaptin mi bu ay ? ya dr ye git isterswn yada bir ay daha bekle dewam ederse git canim bir dahaki ay. ciddi bisu oldugunu sanmiyorum ama.
Stresin Nirvanasını yaşıyorum anasını satayım.... Geldi mi hep gelirler zaten.. Sorun olup olmadığını anlamak için gelecek ayı beklemeyi düşünüyorum, normal olursam sıkıntı yok... Gecikme veya kesik kesik gelirse Dr yolu görünür... Strese bağlı diye düşünüp pozitif olumlama yapıyorum, İnan bana hayatımda yeterince sorun var bide bunu eklemek istemiyorum... Düşünüp sorduğun için de tşk ederim canım.. 😘

Stresin Nirvanasını yaşıyorum anasını satayım.... Geldi mi hep gelirler zaten.. Sorun olup olmadığını anlamak için gelecek ayı beklemeyi düşünüyorum, normal olursam sıkıntı yok... Gecikme veya kesik kesik gelirse Dr yolu görünür... Strese bağlı diye düşünüp pozitif olumlama yapıyorum, İnan bana hayatımda yeterince sorun var bide bunu eklemek istemiyorum... Düşünüp sorduğun için de tşk ederim canım.. 😘
muhtemelen stres kaynakli canim. stres kadinsal hormonlarimizi cok etkiliyor. gekecek ay aynisi olmayacak ins 🙏🏻 ne demek ❤️

Back
X