- 11 Aralık 2018
- 39.556
- 245.048
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaybetmekten cok korkuyorum. Beni birakip gitmesinden. Bugun biz sevgili miyiz iliskimizin yeri ne gibisinden soru sordum bunu daha sonra konusalim dedi
Bu hislerinizi tanı kaybetmekten korktugunuzu belli etmeyin derim. Nasılsa beni bırakmaz diye canı istediği zaman arar canı istemedigi zaman aramazMerhaba, aslinda ne yazacagim bilmiyorum. Uzun zamandir hoslandigim cocukla aramiz bozuktu ve mesaj attim. Tek mesajimla bulundugum sehire geldi. Biraz yakinlastik beni cok sevdigini birakmak istemedigini falan soyledi. İlk defa sevildigimi ve guzel oldugumu hissettirdi biri bana. Ama sanki mesajlarda yuz yuze olan samimiyeti yok. Cok az mesajlasiyoruz. Tamam sevmiyor mesajlasmayi biliyorum ama bu beni biraz uzuyor. Gercekten ilk defa asik oldum ve kaybetmekten cok korkuyorum. Beni birakip gitmesinden. Bugun biz sevgili miyiz iliskimizin yeri ne gibisinden soru sordum bunu daha sonra konusalim dedi korkmali miyim dedim hayir dedi. Ama nedense korkuyorum dusunmekten uyku girmiyor gozume. Ya beni sevmiyorsa diye dusunuyorum soyledigi her sey beni manipule etmek icinse diye dusunuyorum. Ama insan sevmedigi insani koklayarak oper mi? Arkadas cevresi cok genis biri istese bir suru kizla konusur elde eder. Ama sadece benim icin yanima gelmesi ve sinirlarimi sinirlari bilmesi. Zamana birakmaktan baska bi sey yapamam sanirim. Ama bu kaybetme korkusu gercekten cok kotu.