- 7 Nisan 2008
- 225
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi Camasir Sepeti
merhabalar... ben kırık beyaz rengini almak istiyorum nevresimin... varmı acaba?
birde lastikli çarşaf takımını spariş kısmında yok seçemiyoruz
bende çok beğendim ama nasıl sipariş vereceğim anlamadım ben :26::26::26::26:
Merhaba
Marka olarak degil de üretici firma Özge Tekstil şeklindedir.
http://www.kadinlarkulubu.com/misc.php?do=form&fid=5 adresinden sipariş verebilirsiniz.
Merhaba
Kırık beyaz haftaiçi sipariş vermiştik. Yarın elimizde olacak. Pazartesi günü kargoya hazır.
birşey daha sorucaktım , acaba kargo bedeli nekadar ve sipariş verdikten kaç gün sonra teslim alıyoruz?? acill lütfen sipariş vermek üzereyim
Benim ilk siparişim geçen hafta geldi. Bugün ikinci siparişimi verdim. Bugün kargoya verir misiniz?
kargoya verildimi siparişim acaba:97:
Merhaba
Sizin ürünler bugün elimize geldi ve bugün hemen kargoya vereceğiz. Kırık beyaz artık stoklarımızda mevcut.
Merhaba
Ürünler kalite kontrolünden geçmesine rağmen ufak tefek hatalar ile karşılaştık, hepsini telafi ettik.
Hataları ortadan kaldırmak için ürünler son aşamada bizim kontrolümüzden de geçecektir. Bu sebeple açılan ürünleri makinalar gibi katlıyamayacağımızdan ürün paketindeki potlukları gözardı etmenizi rica ediyoruz. Gerçi 2-3 ürün için deneme yaptık katlamada sorun yaşamadık ve ürünlerde problem görmedik ama yine de bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.
Bilginize
Geçen hafta anneme sipariş vermiştim. Annem çok beğendi. Komşumuz annemden görüp beğenmiş iki gün önce sipariş vermiştim. Bugün kargo gelmiş çok beğenmişler. Taşlı ayak havlusunu da bayılmışlar. Ayak havlusu olarak kullanmaya yazık dedilersürpriz hediye içinde tşk ederiz çok memnun kaldılar.