Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

merhabalar... ben kırık beyaz rengini almak istiyorum nevresimin... varmı acaba?
birde lastikli çarşaf takımını spariş kısmında yok seçemiyoruz

Son düzenleme:
birşey daha sorucaktım , acaba kargo bedeli nekadar ve sipariş verdikten kaç gün sonra teslim alıyoruz?? acill lütfen sipariş vermek üzereyim

Son düzenleme:
2. Kişilik çok amaçlı takımlarda renkler :
- Kırmızı
- Pembe
- Turkuvaz
- Turuncu
- Fıstık Yeşili
- Sarı
Yeni renkler gelmiştir,
- Fuşya
- Açık Hardal Rengi
- Mürdüm
- Kırık Beyaz

Tek kişlik çok amaçlı takımda ise kalan renkler

- Mürdüm
- Kırık Beyaz
- Sarı
- Fıstık Yeşili
- Lila
- Turuncu
- Turkuaz
- Pembe
- Kırmızı

Merhaba
Ürünler kalite kontrolünden geçmesine rağmen ufak tefek hatalar ile karşılaştık, hepsini telafi ettik.

Hataları ortadan kaldırmak için ürünler son aşamada bizim kontrolümüzden de geçecektir. Bu sebeple açılan ürünleri makinalar gibi katlıyamayacağımızdan ürün paketindeki potlukları gözardı etmenizi rica ediyoruz. Gerçi 2-3 ürün için deneme yaptık katlamada sorun yaşamadık ve ürünlerde problem görmedik ama yine de bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Bilginize

Hatayı en mükemmel şekilde telafi ettiğiniz için size tekrar tekrar teşekkür ederim Sevgili Çamaşır Sepeti..

Arkadaşlar, dünyanın neresinde görülmüştür? Sorunlu ürününüzü değiştiriyorsunuz ve yanında
muhteşem sürpriz hediyeler alıyorsunuz.

İlk aldığım ürünün hatalı çıkmasına çok sevindim doğrusu. Süpersiniz Çamaşır Sepeti sağolun, varolun.

Son düzenleme:
Geçen hafta anneme sipariş vermiştim. Annem çok beğendi. Komşumuz annemden görüp beğenmiş iki gün önce sipariş vermiştim. Bugün kargo gelmiş çok beğenmişler. Taşlı ayak havlusunu da bayılmışlar. Ayak havlusu olarak kullanmaya yazık dediler sürpriz hediye içinde tşk ederiz çok memnun kaldılar.

Hediyeler sizeydi 3 tane sorunlu üründen sonra bu mesajlar moral oldu. Artık paketin içine sokamama riskine rağmen ürünleri kontrol edip yolluyoruz.

teşekkür ederiz sizlere....

Taşlı ayak havlusu güzel ama değil mi :80:

Yaklaşık 30-35 kişiye taşlı ayak havlusu yolladık 8 Mart kampanyasında kimse neden resim koymuyor :2:

Kedili Kırık Beyaz resmi kondu ürün rekor sayıda sattı.... Hadi biraz yaratıcı olalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…