- 6 Ocak 2011
- 410
- 44
-
- Konu Sahibi Camasir Sepeti
acaba markası ne :26:
hiiii.. renklere bak süper..nasıl alabiliriz..?
ooo bayıldımmm ama çeyizim bitti be patron artık
Diğer ürünleri görmeden çeyizinizin tamamlandığına karar vermeyelim isterseniz
Bence değil .Nevresim fiyatları 50 liradan başlıyor.Bu kapitone kumaş birde yatak örtüsü olarak kullanılacak .Çok amaçlı yaniçok hoşmuş ama 80 tl bana biraz pahalı geldi
Bencede pahalı değil
Başka bir markanın tek kişiliğini 100 tl ye almıştık
Materyallerini bilmiyorum ama işyerimin yanında çook meşhur bir ev tekstili mağazası var. dün sordum pamuklu satenli çift kişilik takım 170 TL idizaten başka da birşey sormadım..
Bu arada PRO üyelere kargo ücretsizmiş mail geldi..:34
eee ben zaten PRO üyeyim.. Bana ne gibi bir güzelliğiniz var?
Ha bu arada birşey sorcam. Belki sizde yoktu ama okuyan biri bana cevap verir. Bana fransa dan tek pike takımı bir de sadece yine tek kişilik sadece çarşaf ve yastık kılıfı olan bir takım geldi. Ama renkleri pike ile uyumlu.Yani aynı pikeyi hem kendi çarşaf takımı ile hem de bu ekstra takım ile kullanabiliyorum. Ben de ayrıca tek tek beyaz çarşaf ve yastık kılıfları almıştım.Bir pikeyle 3 takımoluşturdum. Ama tek kişilik. Kızıma yarıyor yani. Bunun çift kişilik olanından bulabilir miyim? Çünkü evde bir sürü pikeye gerek yok.
Ay bir okudum da karışık mı yazmışım ne?? Çeyizimdeki ıvırzıvırları eskittim kendime yeni şeyler alayım bari..
Bence değil .Nevresim fiyatları 50 liradan başlıyor.Bu kapitone kumaş birde yatak örtüsü olarak kullanılacak .Çok amaçlı yani
Ben bu nevresım takımını kullanıyorum. Denizliden almıstım cok kullanıslı arkadaslar tavsıye ederım. Ortu elyaflı oldugu ıcın pıke gıbı kullanıyorum havalar serınledıgınde bıle usutmuyor. ıcıne yorganda konuyor. cok kullanıslı tavsıye ederım.
kalitelidir eminim ama ben yatak örtüsü için daha şık daha hoş desenli ürünleri tercih ederim keşke onlardan koysanız...
Fiyat konusu bencede normal,
takıma ve renklerine bayıldım doğrusu,
diğer ürün çeşitlerini ve fiyat listesini merak edenlerdenim..