Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

Harika bir desen....

Kırık beyaz çift kişilik sipariş verdim, ürünüm yolda... :) Bi elime ulaşsın, serip fotoğrafını çekeceğimmmmmm... Duyrulurrrr... :)))

Sabırsızlıkla bekliyorummmm ..

Benim mobilyalarım açık renk ve ben acı kahve rengi istiyorum ama yok bu renklerin hiçbiri benim yatak odama uymaz.:26:

Benim mobilyalarım açık renk ve ben acı kahve rengi istiyorum ama yok bu renklerin hiçbiri benim yatak odama uymaz.:26:

Benim yatak odam akçaağaç... Ama açık renk örtüler çok güzel duruyor... Odada ferah bir görüntü oluyor.. Ben kırık beyaz sipariş vermiştim, gelince foto gönderirim.. :)

Yaa benim bir sorum olacak ben şimdi büşra kadife bornozuda çok beğendim acaba ikisini birden alsam 30 + 30 yani 60 tl mi indirimim olacak :26:

İndirim sadece 1 sipraiş için geçerli, bir sonraki sipraişte kargo ücretsiz.

çok amaçlının amaçlarını anlayamadım ben tam olarak

Yazın pike olarak kullanabiliyorsunuz, kışın içine yorhan koyup kullanabiliyorsunuz aynı zamanda yatak örtüsü.

bende pro kart var.Bana 50 TL olurmu pro kart almasam acaba :26:

kart almasam 50 tl ye alabilir miyim????

malesef bu mümkün değil ürünün fiyatı bu, KK Pro Kartı biz hediye olarak yolluyoruz.

benim pro kartım yok pro üye değilim nasıl olacak. Ayrıca sizin mağazanız hangi şehirde?

Merhaba
Bu kategoride herhangi bir urunu satin aldiginizda Pro Karti biz hediye ediyoruz. Su anda magazamiz yok ama planimizda Magaza icin Balikesir ilini planladik ve calismalara basladik.
Bilginize

Siparişim cuma günü kargoya - bugün de dağıtıcıya verilmiş ama hala bana ulaşmadı.
Kulağım sürekli kapıda - uuuufff sabrım tükeniyor.

Siparişim cuma günü kargoya - bugün de dağıtıcıya verilmiş ama hala bana ulaşmadı.
Kulağım sürekli kapıda - uuuufff sabrım tükeniyor.

169 numarali ALO kargoyu arayip kargonuzun nerede oldugunu sorabilirmisiniz ?

Bugun size coktan ulasmasi gerekiyor.

169 numarali ALO kargoyu arayip kargonuzun nerede oldugunu sorabilirmisiniz ?

Bugun size coktan ulasmasi gerekiyor.

Mesai saati bitmiş olmalı - telefon cevap vermiyor. Yarın arayacağım İnşaallah.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Kargo gelmiş ve bildiri bırakmış. İki kişi evden hiç çıkmadığımız halde duymamışız. :44:
Çok amaçlı yatak örtüsü ve pro kartım artık bana çok yakın.
Yarın kavuşur kavuşmaz bilgi vereceğim.

Bu adamlar urunlerine cok guveniyor bende kefil oldum lutfen sizde foto paylasin ki kime kefil oldugumu goreyim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…