Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

Hediyeler sizeydi 3 tane sorunlu üründen sonra bu mesajlar moral oldu. Artık paketin içine sokamama riskine rağmen ürünleri kontrol edip yolluyoruz.

teşekkür ederiz sizlere....

Sürpriz hediyeleri komşuma verdim. Kendime de önümüzdeki ay bornoz takımı, yatak örtüsü falan alacağım. Ürünlerde hiçbir hata yoktu

taşlı ayak havlusunu almak istiyorum
önceden tek sipariş ediliyordu
kampanya yapmışsınız bitmedi mi daha ?
ben tek ayak havlusunu almak istiyorumda :44:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyası ile anneme çok amaçlı yatak örtüsü aldım, ürün söylendiği tarihte geldi, hiçbir sorun yok, hata yok gelen ürünlerde, annem çok beğendi, ayrıca hediye olarak gelen ayak havlusu çok güzel, insan ayak havlusu olarak kullanmaya kıyamaz gerçekten, sürpriz hediyeler için de çok teşekkürler, yatak örtüsünü ve ayak havlusunu herkese tavsiye ederim, çok güzeller..

güzelmiiişşş ben de yatak örtüsü almayı düşünüyordum bu hem pike gibi sanırım alsammı acaba??

Yataktaki kediyi alsak olmazmı ayy yerim onuu ♥

ben bir şey sormak istiyorum bu çok amaçlı yatak örtüsünün beyaz olanının yastıklarında ve örtüsünde pembeli çiçekli olanı var mı yoksa hepsi turunculu mu :18::18::18: yatak odamın halıları beyazlı pembeli olduğu için beyaz üzerine pembeli olanı varsa sipariş vericem de

Merhaba
Malesef turuncu çiçekler var. Bizdeki ürünler dışında sorgulama yaptırdık bu sebeple geç geri dönüş yaptım, kusura bakmayın lütfen.

nevresim takımı ve de çok amaçlı :)nevresim takımı alan birinin kaç tane amacı olabilir ki :)

Ben sipariş verdim.Herhangi dönüş olmadı bana.Çamaşır Sepeti duy sesimi

Daha önce welsoft battaniyelerinizden almıştım,çok memnunum.Şimdi de bu yatak örtüsünü istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…