Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

İki Kişilik
- 1 Adet Yatak Örtüsü 240 x 260 cm
- 2 Adet Yastık Kılıfı (Kırlent)
- Kapitone kumaş *
- Aynı zamanda içine yorgan konularak kullanılabilir. (Etek kısmı düğmeli)

80 TL (KK Pro Kart Hediye)

Tek Kişilik
- 1 Adet Yatak Örtüsü 160 x 220 cm
- 2 Adet Yastık Kılıfı (Kırlent)
- Kapitone kumaş *
- Aynı zamanda içine yorgan konularak kullanılabilir. (Etek kısmı düğmeli)
70 TL (KK Pro Kart Hediye)

* İçi pamuk, yün vb. yumuşak dolgu maddesi konularak dikilmiş, döşemelik ya da giyim eşyası yapımında kullanılan kumaş.

ben geçen hafta perşembe günü mürdüm rengini sipariş ettim ve siteden bana kargodan takip edebileceğim numara verdiler...sipariş ettiğim gün ptt kargoya ürün verildi..ptt kargo yalnız hafta sonu çalışmıyormuş.onun dışında ürün pazartesi elime ulaştı..Mürdüm rengini aldım..ürün kalite olarak çok güzel..ayrıca bir arkadaşım aynı ürünü daha pahalıya aldığını söylemişti...Kısacası ben çok memnun kaldım ..online almak biraz ürkütüyordu ancak ürün elime ulaşınca online almakla iyi bir karar verdiğimi anladım...ilgililere teşekkür ederim...almak isteyen arkadaşlara da tavsiye ederim...ayrıca kk kupasıda çok beğendim.... :KK1:

Son düzenleme:
İşte pike takımım.. Bu çift kişilik. Rengin canılığına bayıldım. Canlı ama cartlak değil göz yormuyor. Sadece uçlarda çiçek var. Yorganımı şöyle bir üstüne koydum sığacak gibi.. Benim açımdan iyi bir alışveriş oldu. PRO üye olduğum için kargo ücreti de ödemedim..:21: İlk fotoda flaş çok parlak çıkarmış..

Lakin bunu gören kızım tek kişilik takım ve pembe istedi. Kumbarasındaki parasıyla alacakmış:KK9:

Eki Görüntüle 127847
Eki Görüntüle 127846
Eki Görüntüle 127848

Güle güle kullanın...

Kızlar benim kırmızı takımım da geldi bugün, valla ben çok beğendim ve başımı işten kaldırabildiğim ilk fırsatta kızıma da tek kişiliğinden isteyeceğim. Renkleri canlı olmasına rağmen hiç göz yormuyor, dokunuşu da hoşuma gitti, çiçek böcek ben de sevmememe rağmen çok fazla bu bana nedense sempatik geldi, lakin yorgan koymayı düşünmediğim için içine o konuda yorum yapamayacağım. Ayrıca ben biraz piyasa araştırması yaptım fiyatı gayet iyi kızlar, bu kalitedeki bir ürün için kesinlikle pahalı değil.

Bu arada patroooon... hani bardak da alacağııdııkkk... (yüz bulmuş aster isteyen mayliii) :KK23: :76:

Güle güle kullanın, kupayı not aldık ilk kampanyamızda elinizde olacak.

benimde böyle bir takıma ihtiyacım var ama maaşı alalı dört gün oldu param bitti:KK50:
önümüzdeki ay sipariş vereyim alan arkadaşlar resimleri eklerse iyi olur

Evet ürün alanlar fotograf eklerse seviniriz...

bu nevresim takımın acı kahve rengi yok mu?
benim yatak odasında mobilyalarımın rengi akçaağaç

Merhaba
Pike takımı olarak yok ama çok yeni bir ürün var sütlü kahve renginde Velsoft (versoft diyende var) kumastan battaniye. Yarın fotograflarını ekleyeceğim

ben geçen hafta perşembe günü mürdüm rengini sipariş ettim ve siteden bana kargodan takip edebileceğim numara verdiler...sipariş ettiğim gün ptt kargoya ürün verildi..ptt kargo yalnız hafta sonu çalışmıyormuş.onun dışında ürün pazartesi elime ulaştı..Mürdüm rengini aldım..ürün kalite olarak çok güzel..ayrıca bir arkadaşım aynı ürünü daha pahalıya aldığını söylemişti...Kısacası ben çok memnun kaldım ..online almak biraz ürkütüyordu ancak ürün elime ulaşınca online almakla iyi bir karar verdiğimi anladım...ilgililere teşekkür ederim...almak isteyen arkadaşlara da tavsiye ederim...ayrıca kk kupasıda çok beğendim.... :KK1:

teşekkürler güle güle kullanın....

Kızlar benim kırmızı takımım da geldi bugün, valla ben çok beğendim ve başımı işten kaldırabildiğim ilk fırsatta kızıma da tek kişiliğinden isteyeceğim. Renkleri canlı olmasına rağmen hiç göz yormuyor, dokunuşu da hoşuma gitti, çiçek böcek ben de sevmememe rağmen çok fazla bu bana nedense sempatik geldi, lakin yorgan koymayı düşünmediğim için içine o konuda yorum yapamayacağım. Ayrıca ben biraz piyasa araştırması yaptım fiyatı gayet iyi kızlar, bu kalitedeki bir ürün için kesinlikle pahalı değil.

Bu arada patroooon... hani bardak da alacağııdııkkk... (yüz bulmuş aster isteyen mayliii) :KK23: :76:

resim ekleyebilirmisin
bende kırmızı renk almayı düşünüyorumda
nasıl merak ettim

Kalite güzel olabilir ama desen ve renk olarak hoşuma gitmedi.
Fiyatı dışarıya göre çok uygun. Kaliteli bir nevresim ttakımı 150 liradan başlıyor.
Ama tasarımları beğenmediğim için tercih etmeyeceğim.

ben kırık beyazını çok merak ediyorum.. Alan olursa resmini paylaşabilir mi acaba??

Merhaba
Yeni fotoğraf ekledim toplu olarak orada kırık beyazı görebilirsiniz.

Kalite güzel olabilir ama desen ve renk olarak hoşuma gitmedi.
Fiyatı dışarıya göre çok uygun. Kaliteli bir nevresim ttakımı 150 liradan başlıyor.
Ama tasarımları beğenmediğim için tercih etmeyeceğim.

Merhaba Duygu Hanım,
Şu düzeltmeyi yapayım incelediğiniz ürün nevresim takımı değil, çok amaçlı yatak örtüsü (pike) bu sebeple tasarımı nevresim takımı olarak değil pike olarak değerlendirirseniz sevinirim.

bence değil .nevresim fiyatları 50 liradan başlıyor.bu kapitone kumaş birde yatak örtüsü olarak kullanılacak .çok amaçlı yani

bence harika bir şey çok kullanışlı hem örtü hem nevresim arkadaşlarımada gösterdim kullanan varsa almış olanlardan öneri bekliyoruz fiyatlarda piyasadan farklı değil

Yaa benim bir sorum olacak ben şimdi büşra kadife bornozuda çok beğendim acaba ikisini birden alsam 30 + 30 yani 60 tl mi indirimim olacak :26:

Tasarım ve renkler çok hoş gerçekten. Yorumlar da alma isteğimi kamçıladı.
Pro üyelik kartı alacaktım benim için bu fırsat kaçmaz. Renk seçiminde zorlanıyorum.
Renklerin hepsini beğendiğim için seçemiyorum. En iyisi hepsinden alıp değişik değişik kullanmak.
Mürdüm renkte karar kılacağım ama bir adet kalmıştı bitmemiştir İnşaallah.
Olmazsa koyu pembe alırım - nasılsa hepsi birbirinden güzel görünüyor.
Emeği geçen ve yorumlarıyla bilgilenmemizi sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. :KK71:

ay ay sevdim ben bunu, şimdi değil de mart ayına alabilirim anca, bak seni gidi Admin seniiii, iyiki konuyu kapattın kalkamıyordum başından, iyi oldu :KK1: bu arada çok amaçlıyı da görmüş olduk :KK1:

X