Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

sipariş verildiğinde kaç günde gelir. ve ankaraya kargo parası ne kadardır.
hıı bide kapıda ödeme seçeneğini seçicem, bi problem olmaz demi ozaman?

kargo ücreti ne kadar ?

Ödeme şekline göre havale ücreti değişiyor. Kapıda ödeme seçenği olursa 5-6 TL civarında, Havale ile ödeme yapılırsa 4-5 TL civarında tutmaktadır.

Turkuaz takımım geldii:21::21:

İlk fırsatta fotosunu çekip paylaşıcam.. Ben çok beğendim..:KK69:

Fotoğraf ve ürünle ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

sipariş verildiğinde kaç günde gelir. ve ankaraya kargo parası ne kadardır.
hıı bide kapıda ödeme seçeneğini seçicem, bi problem olmaz demi ozaman?

Ödeme şekline göre havale ücreti değişiyor. Kapıda ödeme seçenği olursa 5-6 TL civarında, Havale ile ödeme yapılırsa 4-5 TL civarında tutmaktadır.

Pazartesi günü kargo yapacağız salı en geç çarşamba elinizde olması gerekiyor.

Heee.. ne zaman gelecek... hemen veriyo musunuz kargoya.. uçaraktan gelsin :KK55:

Kargonuz yarın yola çıkıyor...

İşte pike takımım.. Bu çift kişilik. Rengin canılığına bayıldım. Canlı ama cartlak değil göz yormuyor. Sadece uçlarda çiçek var. Yorganımı şöyle bir üstüne koydum sığacak gibi.. Benim açımdan iyi bir alışveriş oldu. PRO üye olduğum için kargo ücreti de ödemedim..:21: İlk fotoda flaş çok parlak çıkarmış..

Lakin bunu gören kızım tek kişilik takım ve pembe istedi. Kumbarasındaki parasıyla alacakmış:KK9:

$pike2.JPG
$pike3.JPG
$pike.jpg

Son düzenleme:
bu ürün hem nevresim hem yatak örtüsümü acaba.öyleise y.örtüsü olarak kullanıldığında nevresim olduğu belli oluyor mu.
eğer beğenmez isek iade var mı.tşk ederim:KK71:

İşte pike takımım.. Bu çift kişilik. Rengin canılığına bayıldım. Canlı ama cartlak değil göz yormuyor. Sadece uçlarda çiçek var. Yorganımı şöyle bir üstüne koydum sığacak gibi.. Benim açımdan iyi bir alışveriş oldu. PRO üye olduğum için kargo ücreti de ödemedim..:21: İlk fotoda flaş çok parlak çıkarmış..

Lakin bunu gören kızım tek kişilik takım ve pembe istedi. Kumbarasındaki parasıyla alacakmış:KK9:

Eki Görüntüle 127847
Eki Görüntüle 127846
Eki Görüntüle 127848

Canım çok güzel güle güle kullan.Soğukta,sıcakta her daim kullan :))
Kızına da kıyamam, kız çocuk hemende belli oluyor baksana birikimlerini bile ev için değerlendiriyor...
Benim kızımda 2,5 yaşında hemen herşeyi istiyor. :KK66:

Canım çok güzel güle güle kullan.Soğukta,sıcakta her daim kullan :))
Kızına da kıyamam, kız çocuk hemende belli oluyor baksana birikimlerini bile ev için değerlendiriyor...
Benim kızımda 2,5 yaşında hemen herşeyi istiyor. :KK66:

Ay çok sağol canım ya:KK69: Valla unutturamazsam ona da almam farz olacak:KK37:

Kızlar benim kırmızı takımım da geldi bugün, valla ben çok beğendim ve başımı işten kaldırabildiğim ilk fırsatta kızıma da tek kişiliğinden isteyeceğim. Renkleri canlı olmasına rağmen hiç göz yormuyor, dokunuşu da hoşuma gitti, çiçek böcek ben de sevmememe rağmen çok fazla bu bana nedense sempatik geldi, lakin yorgan koymayı düşünmediğim için içine o konuda yorum yapamayacağım. Ayrıca ben biraz piyasa araştırması yaptım fiyatı gayet iyi kızlar, bu kalitedeki bir ürün için kesinlikle pahalı değil.

Bu arada patroooon... hani bardak da alacağııdııkkk... (yüz bulmuş aster isteyen mayliii) :KK23: :76:

benimde böyle bir takıma ihtiyacım var ama maaşı alalı dört gün oldu param bitti:KK50:
önümüzdeki ay sipariş vereyim alan arkadaşlar resimleri eklerse iyi olur

Kızlar benim kırmızı takımım da geldi bugün, valla ben çok beğendim ve başımı işten kaldırabildiğim ilk fırsatta kızıma da tek kişiliğinden isteyeceğim. Renkleri canlı olmasına rağmen hiç göz yormuyor, dokunuşu da hoşuma gitti, çiçek böcek ben de sevmememe rağmen çok fazla bu bana nedense sempatik geldi, lakin yorgan koymayı düşünmediğim için içine o konuda yorum yapamayacağım. Ayrıca ben biraz piyasa araştırması yaptım fiyatı gayet iyi kızlar, bu kalitedeki bir ürün için kesinlikle pahalı değil.

Bu arada patroooon... hani bardak da alacağııdııkkk... (yüz bulmuş aster isteyen mayliii) :KK23: :76:

Güle güle kullan canım.. Evet renk çok canlı ama göz yormuyor..

Bu arada çamaşır sepetinde neden iç çamaşırı yok:KK37:

X