Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

Yav şimdi pro üye olmayanlar da alabiliyo bunlardan de mi... de mi... bak alıcam ben hem de 2 tane yaaa... kestane kebap acele cevap...

Allam yaaa kendi kendime çalıp kendi kendime söylüyorum :))
Şimdi çaktım ben köfteyi.. sipariş veriyosun hediye olarak KK pro üyelik de geliyo.
Güsel ... hemen veriyorum siparişi... hadi si yu.

Allam yaaa kendi kendime çalıp kendi kendime söylüyorum :))
Şimdi çaktım ben köfteyi.. sipariş veriyosun hediye olarak KK pro üyelik de geliyo.
Güsel ... hemen veriyorum siparişi... hadi si yu.

aaa alışveriş yapınca pro mu oluyoruuzz.. aa ben battaniye istiyorumm...:KK52:

Ben aynısını 3 sene önce 80 tlye kapıdan geçen taksitçiden almıştım. Cırtlak pembe olanının aynısı. Güzel kullanışlı bir örtü. Ama nakış olan yerleri yıpranıyor haberiniz olsun...

Eki Görüntüle 125141

İki Kişilik
- 1 Adet Yatak Örtüsü 240 x 260 cm
- 2 Adet Yastık Kılıfı (Kırlent)
- Kapitone kumaş *
- Aynı zamanda içine yorgan konularak kullanılabilir. (Etek kısmı düğmeli)

80 TL (KK Pro Kart Hediye)

Tek Kişilik
- 1 Adet Yatak Örtüsü 160 x 220 cm
- 2 Adet Yastık Kılıfı (Kırlent)
- Kapitone kumaş *
- Aynı zamanda içine yorgan konularak kullanılabilir. (Etek kısmı düğmeli)
70 TL (KK Pro Kart Hediye)

Renkler;

Eki Görüntüle 125151

Satın almak için TIKLAYIN

* İçi pamuk, yün vb. yumuşak dolgu maddesi konularak dikilmiş, döşemelik ya da giyim eşyası yapımında kullanılan kumaş.

fiyatı nedir acaba

Tek kişilik 70 TL
Çift kişilik 80 TL
:KK70:

ben bu takımı 3 yıldır kullanıyorum. çok memnunum. Çalışan bayanlar için çok ideal, yorgandı yatak örtüsüydü uğraşmıyorsunuz. hepsi bir arada ört çık

yaaa aglicam ama :KK43: yurtdisina gondermiomusunuz cevap bekliyorum lutfen icim gitti bunlara yaa :KK52:cok guzl bende istiyorum ltfn cevappp

Son düzenleme:
yaaa aglicam ama :KK43: yurtdisina gondermiomusunuz cevap bekliyorum lutfen icim gitti bunlara yaa :KK52:cok guzl bende istiyorum ltfn cevappp

Canım yurtiçinde verebileceğin bir adres yok mu?? Yakınların sana yollasın:KK34:

Heee.. ne zaman gelecek... hemen veriyo musunuz kargoya.. uçaraktan gelsin :KK55:

Hee gelsin biz üşüyoz ne örtücez üstümüzee..

Ben böyle bir seti limangodan 70 tl'ye aldım.
Ama 80 TL de gayet uygun.
Çok kullanışlı bir takım. Hem yazın hem kışın kullanılır. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.

X