• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

Harika bir desen....

Kırık beyaz çift kişilik sipariş verdim, ürünüm yolda... :) Bi elime ulaşsın, serip fotoğrafını çekeceğimmmmmm... Duyrulurrrr... :)))

Sabırsızlıkla bekliyorummmm .. :52:

Benim mobilyalarım açık renk ve ben acı kahve rengi istiyorum ama yok bu renklerin hiçbiri benim yatak odama uymaz.:26:

Yaa benim bir sorum olacak ben şimdi büşra kadife bornozuda çok beğendim acaba ikisini birden alsam 30 + 30 yani 60 tl mi indirimim olacak :26:

İndirim sadece 1 sipraiş için geçerli, bir sonraki sipraişte kargo ücretsiz.

çok amaçlının amaçlarını anlayamadım ben tam olarak :24::24:

Yazın pike olarak kullanabiliyorsunuz, kışın içine yorhan koyup kullanabiliyorsunuz aynı zamanda yatak örtüsü.

bende pro kart var.Bana 50 TL olurmu pro kart almasam acaba :26::37:

kart almasam 50 tl ye alabilir miyim????

malesef bu mümkün değil ürünün fiyatı bu, KK Pro Kartı biz hediye olarak yolluyoruz.

Siparişim cuma günü kargoya - bugün de dağıtıcıya verilmiş ama hala bana ulaşmadı.
Kulağım sürekli kapıda - uuuufff sabrım tükeniyor. :6:

Siparişim cuma günü kargoya - bugün de dağıtıcıya verilmiş ama hala bana ulaşmadı.
Kulağım sürekli kapıda - uuuufff sabrım tükeniyor. :6:

169 numarali ALO kargoyu arayip kargonuzun nerede oldugunu sorabilirmisiniz ?

Bugun size coktan ulasmasi gerekiyor.

169 numarali ALO kargoyu arayip kargonuzun nerede oldugunu sorabilirmisiniz ?

Bugun size coktan ulasmasi gerekiyor.

Mesai saati bitmiş olmalı - telefon cevap vermiyor. Yarın arayacağım İnşaallah.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. :kkk:

Kargo gelmiş ve bildiri bırakmış. İki kişi evden hiç çıkmadığımız halde duymamışız. :44:
Çok amaçlı yatak örtüsü ve pro kartım artık bana çok yakın. :32:
Yarın kavuşur kavuşmaz bilgi vereceğim.
2055-telephone-cellulaire-9305.gif

Kargo gelmiş ve bildiri bırakmış. İki kişi evden hiç çıkmadığımız halde duymamışız. :44:
Çok amaçlı yatak örtüsü ve pro kartım artık bana çok yakın. :32:
Yarın kavuşur kavuşmaz bilgi vereceğim.
2055-telephone-cellulaire-9305.gif

Bu adamlar urunlerine cok guveniyor bende kefil oldum lutfen sizde foto paylasin ki kime kefil oldugumu goreyim ....

Back