Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

bana bi arkadaşım ev hediyesi olarak getirmişti. ama ben yatak örtüsü olarak kullandım çünkü içine yorgan geçirilebilir değildi. çok şık duruyor yatakta. günlük yatak örtüsü olarak çok ideal. öle pullu boncuklu yatak örtülerine heves edip aldım ama kaldır kondur uğraşamadım hergün hergün. günlük kullanım için ideal. bide çalışan bayanlar için 1dakikada tamamdır :))

Çamaşır Sepeti arkadaşımız
Ürün fiyatını etkileyen faktörler dokuma sıklığı, kullanılan malzeme ve işçilik gibi kriterlerdir. demiş,buna katılıyorum,bir ara eşim benzer bir iş için girişimde bulunmuştu,üretimini istediğimiz ürünlerle ilgili görüşmeleri oldu,bizede dokuma sıklığı,kullanılan malzeme vb. faktörlerin maliyeti etkilediğini söylemişlerdi,o güne kadar tekstil ürünlerinin bu kriterlere göre kalitelendirildiğini ve fiyatlandırıldığını bilmiyordum:78:

O yüzden satışa sunulan ürünler için pahalı diyemem,belki ucuzada ürünler vardır ama normal bir kapitone takımla çok amaçlılar arasında fiyat farkı var,fiyat kıyaslamasını yaparken bunuda göz önüne almak gerekir bencebirde bu tür ürünler ebatına göre fiyatlandırılıyor,örneğin 220x240 ebatlara sahip bir yatak örtüsüyle 240x260 ebatlarındaki bir yatak örtüsünün arasında 30 ila 50 liralık bir fiyat farkı oluyor

Valla 2 sene önce çooook bilinen bir markamızdan 2 tane nevresim takımı aldım ki seri sonu ürünüydü ve bundan daha fazla ödeme yapmıştım. 2. yıkayışta yastık kılıflarınız dikişleri attı ve renkler soldu. Çok şaşırdım aldığım yere gittim yanlış yıkamışsınızdır dediler Yahu 40 derecede makinada yıkamayacaksam nasıl yıkayacam. Çok da özel bir kumaş değil bildiğiniz nevresim işte. Şimdi görün 10 senelik gibi duruyolar ve sinir oluyorum. İlk işim siparişim gelince bir yıkamak olacak valla.. Eğer testimi geçerse 1-2 tane daha alıcam.. Hatta bir tane de arkadaşım ev aldı ona ev hediyesi götüreyim diyorum.

Ama ben hala çamaşır sepetinde iç çamaşırı yok mu onun cevabını bekliyorum

Piyasaya göre pahalı. Ben bu tarz nevresim yada pike takımlarında düz renkleri yada daha modern çizgileri tercih ederim. Çiçek olayını sevmiyorum.

valla ben çok beğendim ama 80 biraz pahalı gibi geldi bide peşin vericez kapıda ödeme varmı peki onu merak ettim

birde arkadaşlar evet nevresim takımları 50 falan ama aldığım yer taksit yapıor ve ben anında cebimden pat die ödemiyorum ondan birden ödeme düşüncesi ile zaten pahalı gelior sanırım yada şahsen bana öle geldi ama dediğim gibi çok GÜZEL

Evet ödeme aşamasına geldiğinde, kapıda ödeme seçeneği var... Ama keşke taksit de olsa..

valla ben böyle bir ürün kullanıyorum çooook rahat günlük yatak örtüsü niyetine kullanıyorum, içine yorgan sıkıştırmak zorgibi, ama mükemmel bir yatak örtüsü üstelik makinada da yıkanbiliyor :)

Pamuklu çarşaf takımları kadar kullanışlımı acaba? Benim böyle bir takımım yok resimden çok güzel görünüyor ama günlük kullanım için uygunmudur, rahat ütülenebilirmi? Birde herhangi bir sıkıntıyla karşılaşılırsa garantisi varmıdır? Renk solmasında falan ürün iade ediliyormu?Çok soru sordum ama görüntüsüne bayıldım

Merhaba
Günlük kullanım için uygundur, ütü için oldukça pratiktir, en ufak sorunda ürünlerimiz Kadınlar Kulübü garantisindedir. Takdir edersiniz ki 165.000 üyemize mahçup olmamak adına ürün kalitesinde taviz vermek gibi bir lükse sahip değiliz.

Kadinlar Kulübü üyelerimizden 1 kişi alıp ürün hakkında yorum yaparsa ürün satışında ciddi artış olacağına eminim. Özellikle yakında ekliyeceğimiz Versoft Battaniye kullanıcı yorumlarını merakla bekliyoruz.

Sorularınız çok güzel lütfen aklınıza ne takılırsa bizlerle paylaşın ki diğer ürünleri tanıtırken bu detayları da ekleyelim.

teşekkür ederiz

bence pahalı değil hemde şık ama biz daha eşimin bekar evinde kaldığımız için kendi çeyizim dekileri bile daha açıp kullanamadım ki yenisini alayım fakat beğendim

bence değil .nevresim fiyatları 50 liradan başlıyor.bu kapitone kumaş birde yatak örtüsü olarak kullanılacak .çok amaçlı yani

pahalı bence başka sitelerden hemde markalı bulabilirsiniz aynı kumaşdannn

Ee ben bunu almak istesem bi de pro üyelik alıcam önce, oldu mu nevresim sana 110 TL.
Yok bacım kalsın.

merhaba ...güzelmiş ama ben geçen yaz sonu deyziin kalırs marka3 takım almıştım. Bu yaz kullanırım diye çok kullanışlı ama tavsiye ederim .

Yurtdisinada gonderiomusunuz acaba.. benim ilgimi cektide.. iki tane tek kisilik alicam bitanede cift kisilik alicam sanirim yolluosaniz..

Cok hos gorunuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…