Çok Amaçlı Yatak Örtüsü - Komplet Nevresim Takımı

Fiyatı da güzel renkleride beğendim bende şu an alamam
kız kardeşime almıştım denizliden bende çok kullanışlı açıp bakmıştık
şimdilik ihtiyacım yok ama diğer ürünlerinize de bakmak isterim

240lık kapitone içine kaçlık yorgan konulabiliyor? yanlardan bir yerden dikişi vardır sanırım, yorgan içinde yüzmesin diye..

uyumlu çarşafı ve yastık kılıfı olmadan nevresim olarak kullanılmaz ki, kapitone olması nedeniyle sadece yatak örtüsü olarak kullanıma uygundur, 80 ytl biraz fazla gibi

Merhaba ben yenı evlıyım malum esya eksıgım cok eksık bu tarz bır nevresınım yok kullanım seklıde sanırım cok guzeldır bende almak ısterım tesekkurler

yatak örtüsü olarak gayet güzel ama çarşafı ve yatmak için yastık kılıfları olmadan içinde biraz pahalı bencede. 2 yastığı var ama oda gündelik kullanımda çok yıpranır. heleki benim gibi haftada 2 kere yastık kılıfı yıkayan için

Merhaba
Ürün fiyatını etkileyen faktörler dokuma sıklığı, kullanılan malzeme ve işçilik gibi kriterlerdir.

Örnek olarak verirsek el havlusu fiyatları 3 TL'den başlayıp 30 TL'ye kadar değişmektedir. Bir ürünün markası basılana kadar yukarıda saydığımız faktörlere bağlı olarak maliyeti çıkartılmakta ve sonrasında satışa sunulmaktadır. Bu açıdan fiyatı mukayese ederken aynı kalitede, aynı ürünün buradaki fiyatı ile mukayesesini yapmanızı rica ederiz.

Görüşleriniz bizim için çok değerlidir fakat bunları da paylaşmakta yarar gördük.

Pahalıda gelebilir arkadaşlar ama ürün kalitesi diye birşey var
2-3 yıkamada giden yırtılan var hemde ucuz değil ünlü bir markanın
evlendiğimde hep ayn markanın ı nevresim takımını almıştım 1 aylık evli değildim
hemen hemen hepsinden de problem yaşadım denemeden bakmadan anlaşılmaz
kullanan arkadaşlarda memnunluklarını belirtmişler zaten aynı markamı bilmiyorum
bende aldım kız kardeşime ama henüz kullanılmadı ama güzel modelleri

Ya kızlar sizin için kendimi feda ediyorum. 1 adet çift kişilik turkuaz siparişi verdim. Banka havalesi yaptım.. Nasılsa 3-4 tane nevresim takımı alacaktım. Taktım bu ara eskilere vericem hepsini. Eğer beğenirsem devamını da burdan tamamlarım..

Ben bir de battaniye istiyorum.. Ve varsa havlu seti.. İnşallah fotoları en kısa zamanda paylaşırsınız hazır para harcama modumdayım kaçırmayın derim.

Ayrıca çamaşır sepetinde iç çamaşırı yokmu acep:26:

piyasaya göre fiyat çok uygun ama ben bu sektörün içinde oldugum için aslında ne kadar fahiş bi fiyat olduğunu görebiliyorum...
ben kendim dikiyorum. buna göre çok çok uygun bi bütçeyle halloluyo. ama böyle bi imkanı olmayanlar için ideal cici bi takım =)

Görüntüsü güzel. Fiyatıda uygun. Renkleri hoş. Dokunmadan almam mümkün değil. Ayrıca renk solmama garantisi veriyorsa süper bence...

Çok güzelmiş,bilgilendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Resimlerden bitanesi yatak odamdaki perdelerin rengine de çok uyumlu ben bunu biraz düşüneyim,almaya meyilli gibiyim sanki :))

Son düzenleme:
Herkese merhaba..

Fiyat çok pahalı değil, çok ucuz da değil ama biraz araştırdım, kapitone çift kişilik takımlar genelde 100 tl üstünde..

Ben resimlerde beyazı acayip beğendim ama beyaz seçenekler arasında yok.. Satışı yapılmayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…