Çok alıştım galiba

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
İyi geceler.
İnternetten bir cocukla tanıstım ama aynı ünideyiz. İnternet dedigim öyle beni buldu mesaj attı degl biraz degisik ve tesadüf oldu tanısmamız.cok ortak yonumuz var cok iyi anlasıyoruz konusuyoruz.iki hafta sonrada bulusacagız zaten. Sorun suki ben onla konusmaya cok alıştım.çünkü her daim konusuyoruz son zamanlarda biraz yazmasn hemen merak ediyorum onunla konuşmak istiyorum.öyle çok yakısıklı biseyde değil ama bağlanıyorum resmen.tabi yüzyüze nasıl olur bilemem.bağlanmak istemiyorm yani alışkanlık oldu galiba napıcam

Emzik mi bu aliskanlik olsun
muhtemelen duygusal bosluktasiniz ve bir insanla konusma istegi var onunla degil herhangi biriyle diye düşünüyorum

Görünce farkli olabilir belki. Ya seversin, ya uzaklasmak istersin.
Ayni unideyseniz niye 2 hafta sonrasini bekliyorsunuz?

Abartılı duygular tehlikeli. Daha dengeli ifadeler kullanarak konuya daha sakin yaklaşmalısınız bence. Ortak yönlerimiz var, konuştuğumuz konularda iyi anlaştık, onun ile konuşmak keyifli...vb. Daha görüşmeden bu derece bağlılık sizin boşlukta olduğunuzu düşündürüyor. Sürekli yazışmak elbette belli bir alışkanlık yapar, yazmayınca merak edersiniz, doğal. Ama gerçek ilişki farklı bir şey biliyorsunuz. Siz henüz tanışmamışsınız bile. Üstelik tipini pek de beğenmemişsiniz. Hayatınızın diğer yönleriyle de ilgilenin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…