Çok alındım :(

siz neden onlar sizi cagirdiklari halde gitmediniz peki???? madem amac beraberlik, hangi evde oldugunun bi onemi var mi?

kırıldım çünkkü.Bana hadi gidelim birazda bizde oturalım deselerdi giderdim.Ama sen çalışıyosun yatarsın gidelim denilince alınılıyor..Ayrıca ev sahibi bir kez yarım ağız sende gel istersen dedi..Ablaam ev sahibi değilki onun demesiyle gideyim..

Herşeyi geçtim.Gelmek istemediğimi öğrendiklerinde ne oldu diye sormak gerekirdi bence..

Bilmem ben alınacak çok birşey göremedim..

Siz bence içinize attığınız için böyle oluyor..

Ben olsam ' Yoo daha erken ben yatmayacağım , ablam gelmiş sahura kadar oturalım ' ı düşünmekle kalmam söylerim

Söylemiş olsanız onlar otururlardı siz de bu kadar yıpratmazdınız kendinizi alınganlık edip..

Siz çalıştığınız için gidelim demişler.. Siz de birşey dememişsiniz..

buradan cikardim, bunlar sizin yazdiklariniz:

Biz üç kardeşiz abim ablam ve ben..ablam farklı bir şehirde yaşıyor.Abimlede aynı apartmanda yaşıyoruz.

Dün ablamlar gelecekti..Dedim iftara bize gelin..Çalışıyorum ama yabancı değiller.Maksat birlikte vakit geçirmek.Dün eve gittim.Hızlıca evi topladım.Masayı kurdum yemekleri hazırladım..Bekliyorum gelecekler diye..

Ananemede haber vereyim düşüncesiyle kapıya çıktım baktım abimin evinde herkes..Alındım..Neden derseniz beklerdimki varmı bir ihtiyacın yardım edelimmi denilmesini.Sonuçta yabancı değiller.Yardım edilecek birşey yoktu ama gönül almaktır bu.İftara doğru geldiler.

yemek yedik güzelce.Erkekler maç izlemeye gitti.Bizde bayanlar balkonda oturup sohpet ettik.Sürekli ikramlarda bulundum pervane oldum anlıyacağınız..(bu arada varis tedavisi için sülük almışlar.Ablam ve abimin eşi varislerine koyacak sülükleri) Saat 22.30 abimin eşi aynen şöyle dedi Sen çalışıyorsun zaten yatarsın bize geçelim biz.Alındım yine..Bu saatte yatmam heleki misafirim var ablam gelmiş vakit geçirmek istiyorum.Bende sahura kadar otururuz birşeyler yer öyle yatarız diye düşünmüştüm..Söylemedim tabi sustum.Ablam dedi sende gel.Dedim ben evi toplıyayım.Bakarım.Yüzüm düştü ama ister istemez..Ama soran yok..Ablam birkaç kez daha gel dedi.Kapıdan çıkarken abimin eşi yarım ağızla gel sende istersen dedi.Sustum..Gittiler

O kadar kötü oldumki ağlamamak için işe verdim kendimi.O sırada abimlerin sesini duydum geldiler.Eşimde otomatik olarak bizim evin önünde aykkabılar olmayınca oraya geçmişlerdir diye abimlere geçti.Hemen geldi senin burda ne işin var dedi.normalde eşime ailemle ilgili şeyleri anlatmam.Hiç dedim sesim titreyerek anladı birşey olduğunu.Sonra hıçkıra hıçkıra ağladım..Eşim zor sakinleştirdi.Tepsileri vardı bende birde börek.Eşime dedim götür bunu onlara..ablam açtı kapıyı duydum.Gelmiyomusunuz dedi eşimde boşwer gelmek istemiyor dedi ve geldi..Bütün gece ağladım ve bir Allahın kulu gelip neden demedi..Çok alındım..

100 kere cagirmislar yani

baska zamanlarda da boyle alinganliklar yapiyorsaniz ugrasmak istememislerdir.

baska zamanlarda da boyle alinganliklar yapiyorsaniz ugrasmak istememislerdir.

haklısınız beni benden çok tanıyorsunuz..

Huysuzum alınganım,uyumsuzum haklılar ya..hatta iftara bile gelmemeleri gerekiyordu da geldiler.Güzel insanlar işte.Benim hiç haklı tarafım yok..Saçma sapan sebeplerle ağlıyorum sanırım deliyim ben.Sizide meşgul ettim kendi konunuz bellediniz.

Kusura bakmayın

benim bu sitede anlamadığım eğer sorun yaşanan kendi ailesiyse,ne varmış bunda.aile onlar aileye küsülmez alınılmaz deniyor.ama bu konu erkek tarafından birileri için,elti veya görümce için açılsaydı denmedik şey kalmazdı.sorun olunca kendi ailenle de olabiliyor işte.

Ben kaç kere kalın oturun dedim.

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için

Malesef öyle.
Boswer biraz hassas olduğu için alınganlık yapıyor ama kardeşleri de bu alınganlığı bildiği halde körüklüyor bunu, umursamıyor.
Sevdiğimiz birisi bize bir hareketimizden alındığını söylerse daha ince, daha nazik davranmaya çalışmaz mıyız?
Boswerin abi ve ablası bunu yapmıyor işte, aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Belki o dönem kardeşlerinin onlara ihtiyacı var, belki özel ir ilgi bekliyor, ne var biraz daha samimi ve hoşgörülü yaklaşsalar?

ben onlara super insanlar demedim ki. uzulmekten baska careleriniz oldugunu da soyluyorum bu cozumler de onlarla degil tamamen sizinle alakali???

size deli diyen olmadi sadece tavirlarinizi degistirerek kendinizi bu kadar uzmeyebilirsiniz diyorum
kendini degistirmek her zaman karsindakini degistirmekten kolaydir

isterseniz magduru oynar oturur evinizde tek basiniza aglarsini dert yanip durursunuz, isterseniz de bakis acinizi degistirip hayattan alabildiginiz kadar zevk almaya bakarsiniz. bunda ne var anlamadim??

Birkere düşüncenizi söylediniz iki kere üç kere..Yarayı kanırtmak için daha daha deştiniz.Tamam beni haksız görüyorsunuz olabilirsiniz ama bu kadarda can acıtmaya ne gerek var.

Mesela bak acemiperide alınganlık yaptığımı söylüyor ama nasıl bir dil kullanıyor.

Rica ediyorum.Böyle devam edecekseniz yazmayın.Canım okadar çok yanıyorki sizde üzüntümün üzerine gidiyorsunuz..

Rica ediyorum lütfen.

bi sey demedim yahu oturup aglamayin onlara katilin dedim sadece?? desmiyorum bir seyi? nasil desebilirim ki? ne dedim desecek simdi??

hakkaten alinganmissiniz kusura bakmayin sizin isiniz zor.. insallah birileri gelir de avutur sizi burada. ne diyim.. tekrar ozur dilerim dedigim ve sizi uzen caninizi acitan bisey olduysa..

alınganlık yapmadım size sıkıldım yüz kere aynı şeyi söylemenizden.Birkere dediniz tamam iki kere yeter anlamında yazdım sadece.

alınmadım size sadece tutumunuzdan etkilendim.Kırmadan cevap vermek istedim.Ama zaten üzüntülüyüm bir yere kadar katlanabildim..

Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim yinede.

eger siz bu alınganlıgı bi komsunuza arkadasınıza veya akrabanıza yapıyor olsaydınız haksızsınız abartıyorsunuz derdim ama yaptıgınız kişiler abiniz ve ablanız..onlar birbirlerinide düşünmeseler alınmazsınız ama sırf birbirlerini düşünüp sizi bıraktıkları için kötü oluyorsunuz sanırım gayet normal bir şey bu ama konustuysanız ve hala inada devam ediyor gibilerse yapabilecek bir şeyiniz yok alısmaya calısın bi beklenti içinde olmayın onlara karsı ki onlar yapmaları gerekeni yaptıklarında daha mutlu olabilesiniz

Akşamdan sonra anladım alışmam gerektiğini. Zor olacak ama başarıcam

Akşamdan sonra anladım alışmam gerektiğini. Zor olacak ama başarıcam

evet sizi üzmek gibi olmaz insallah ama her şeyi geçin eşiniz gelmiyor dediğinde bile en azından eşinize nedenini sormaları gerekirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…