siz neden onlar sizi cagirdiklari halde gitmediniz peki???? madem amac beraberlik, hangi evde oldugunun bi onemi var mi?
Uyumsuzluk birlikte olmak istemekmi?
Uyumsuz hiç bir hareketim olmadıki şimdiye kadar.Nereye gitseler gıkımı çıkarmadan gittim.Ne konuşsalar katıldım.Ayrıca mızmızlanacak hiçbirşey yapmadım.Bunları nerden çıkardınız.
kırıldım çünkkü.Bana hadi gidelim birazda bizde oturalım deselerdi giderdim.Ama sen çalışıyosun yatarsın gidelim denilince alınılıyor..Ayrıca ev sahibi bir kez yarım ağız sende gel istersen dedi..Ablaam ev sahibi değilki onun demesiyle gideyim..
Herşeyi geçtim.Gelmek istemediğimi öğrendiklerinde ne oldu diye sormak gerekirdi bence..
.................siz neden onlar sizi cagirdiklari halde gitmediniz peki???? madem amac beraberlik, hangi evde oldugunun bi onemi var mi?
baska zamanlarda da boyle alinganliklar yapiyorsaniz ugrasmak istememislerdir.
Bilmem ben alınacak çok birşey göremedim..
Siz bence içinize attığınız için böyle oluyor..
Ben olsam ' Yoo daha erken ben yatmayacağım , ablam gelmiş sahura kadar oturalım ' ı düşünmekle kalmam söylerim
Söylemiş olsanız onlar otururlardı siz de bu kadar yıpratmazdınız kendinizi alınganlık edip..
Siz çalıştığınız için gidelim demişler.. Siz de birşey dememişsiniz..
benim bu sitede anlamadığım eğer sorun yaşanan kendi ailesiyse,ne varmış bunda.aile onlar aileye küsülmez alınılmaz deniyor.ama bu konu erkek tarafından birileri için,elti veya görümce için açılsaydı denmedik şey kalmazdı.sorun olunca kendi ailenle de olabiliyor işte.
Malesef öyle.benim bu sitede anlamadığım eğer sorun yaşanan kendi ailesiyse,ne varmış bunda.aile onlar aileye küsülmez alınılmaz deniyor.ama bu konu erkek tarafından birileri için,elti veya görümce için açılsaydı denmedik şey kalmazdı.sorun olunca kendi ailenle de olabiliyor işte.
haklısınız beni benden çok tanıyorsunuz..
Huysuzum alınganım,uyumsuzum haklılar ya..hatta iftara bile gelmemeleri gerekiyordu da geldiler.Güzel insanlar işte.Benim hiç haklı tarafım yok..Saçma sapan sebeplerle ağlıyorum sanırım deliyim ben.Sizide meşgul ettim kendi konunuz bellediniz.
Kusura bakmayın
ben onlara super insanlar demedim ki. uzulmekten baska careleriniz oldugunu da soyluyorum bu cozumler de onlarla degil tamamen sizinle alakali???
size deli diyen olmadi sadece tavirlarinizi degistirerek kendinizi bu kadar uzmeyebilirsiniz diyorum
kendini degistirmek her zaman karsindakini degistirmekten kolaydir
isterseniz magduru oynar oturur evinizde tek basiniza aglarsini dert yanip durursunuz, isterseniz de bakis acinizi degistirip hayattan alabildiginiz kadar zevk almaya bakarsiniz. bunda ne var anlamadim??
Birkere düşüncenizi söylediniz iki kere üç kere..Yarayı kanırtmak için daha daha deştiniz.Tamam beni haksız görüyorsunuz olabilirsiniz ama bu kadarda can acıtmaya ne gerek var.
Mesela bak acemiperide alınganlık yaptığımı söylüyor ama nasıl bir dil kullanıyor.
Rica ediyorum.Böyle devam edecekseniz yazmayın.Canım okadar çok yanıyorki sizde üzüntümün üzerine gidiyorsunuz..
Rica ediyorum lütfen.
bi sey demedim yahu oturup aglamayin onlara katilin dedim sadece?? desmiyorum bir seyi? nasil desebilirim ki? ne dedim desecek simdi??
hakkaten alinganmissiniz kusura bakmayin sizin isiniz zor.. insallah birileri gelir de avutur sizi burada. ne diyim.. tekrar ozur dilerim dedigim ve sizi uzen caninizi acitan bisey olduysa..
eger siz bu alınganlıgı bi komsunuza arkadasınıza veya akrabanıza yapıyor olsaydınız haksızsınız abartıyorsunuz derdim ama yaptıgınız kişiler abiniz ve ablanız..onlar birbirlerinide düşünmeseler alınmazsınız ama sırf birbirlerini düşünüp sizi bıraktıkları için kötü oluyorsunuz sanırım gayet normal bir şey bu ama konustuysanız ve hala inada devam ediyor gibilerse yapabilecek bir şeyiniz yok alısmaya calısın bi beklenti içinde olmayın onlara karsı ki onlar yapmaları gerekeni yaptıklarında daha mutlu olabilesiniz
Akşamdan sonra anladım alışmam gerektiğini. Zor olacak ama başarıcam
evet sizi üzmek gibi olmaz insallah ama her şeyi geçin eşiniz gelmiyor dediğinde bile en azından eşinize nedenini sormaları gerekirdi..
Bende onu diyorum..Neden..Ben onların düşmanı değilimki kardeşiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?