• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok alındım :(

İftar saatinden önce gelmek istememiş olabilirler.
Çalışıyormuşsun,kendin söylemişsin aceleyle evi toparladım diye...
Evi toplayıp masayı hazır etmen için rahatsız etmemişlerdir.
Ve yine çalıştığın için,erken yatacağını düşünmüşler.
Erken yatmıyorum,sahura kadar oturuyorum diyebilirdin.

Bence de fazla alıngan davranmışsın.Başka konulardan ötürü önyargılısın.
Veya onlar senin huylarından ötürü dikkatli davranıyorlar.
Mesela bana öyle geldi ki,sen eve biraz titizleniyorsun,işine karıştırmıyorsun.
Onların çocukları varmış.Belki çocuklarla senin evinde rahat edemiyorlar.
Çocuklu evde dağınıklık göze batmaz.Abinin evinde rahat ediyor olabilirler.

Veya belki çok dillendiriyorsun.Çalışıyorum,yoruluyorum,yetişemiyorum.
Çocuklu gelenlerden dert yanıp,yeğenlerine de müdahale ediyor olabilirsin.
Onlar da ona göre davranıyorlardır.

benim kardeşim çalışırken bizleri yemeğe davet etse,onunla birlikte evine girer hatta anahtarı varsa önceden gider,ortalığı toparlarken ve yemeği yaparken yardımcı olurdum.çalışan insanın her halükarda yardıma ihtiyacı vardır.:34:

İftar saatinden önce gelmek istememiş olabilirler.
Çalışıyormuşsun,kendin söylemişsin aceleyle evi toparladım diye...
Evi toplayıp masayı hazır etmen için rahatsız etmemişlerdir.
Ve yine çalıştığın için,erken yatacağını düşünmüşler.
Erken yatmıyorum,sahura kadar oturuyorum diyebilirdin.

Bence de fazla alıngan davranmışsın.Başka konulardan ötürü önyargılısın.
Veya onlar senin huylarından ötürü dikkatli davranıyorlar.
Mesela bana öyle geldi ki,sen eve biraz titizleniyorsun,işine karıştırmıyorsun.
Onların çocukları varmış.Belki çocuklarla senin evinde rahat edemiyorlar.
Çocuklu evde dağınıklık göze batmaz.Abinin evinde rahat ediyor olabilirler.

Veya belki çok dillendiriyorsun.Çalışıyorum,yoruluyorum,yetişemiyorum.
Çocuklu gelenlerden dert yanıp,yeğenlerine de müdahale ediyor olabilirsin.
Onlar da ona göre davranıyorlardır.

Yeğenlerim benim canım.Evi talan etseler umrumda olmaz.Bunuda bilirler.Zaten abimin çocukları akşamları gelir hep bana..

Hiçbir zaman aman çok yoruluyorum yetişemiyorum işlerime bile demedim.Hatta hep derimki abimin çocukları hep yanımda onları rahatça görebiliriyorum.Ablamın çocuğuna karşı suçluluk duyuyorum onu çok göremiyorum diye..

Birkaç kez dedim.Getirin sülükleri burda tedavinizi yapın ne olacak oturuyoruz.Buna rağmen gittiler.

Benim derdim zaten yardım etmeleri değilki ben işimi yaparım.Yanımda olsunlar yeter.Onlar hep birlikte olunca kendimi dışlanmış gibi hissediyorum

benim kardeşim çalışırken bizleri yemeğe davet etse,onunla birlikte evine girer hatta anahtarı varsa önceden gider,ortalığı toparlarken ve yemeği yaparken yardımcı olurdum.çalışan insanın her halükarda yardıma ihtiyacı vardır.:34:

Dimi ama kardeş bu can önce sen düşünürsün dimi..

ne art niyetli düşünceniz var.rahatsız olsa zaten yemeğe davet etmezdi ve gerçekten kırılmakta çok haklı konu sahibi.:50:

ne gibi bi art niyetim olabilir acaba cok merak ettim?? konu sahibinin canini sikinca elime bir sey gececek olsa falan dediginiz mantikli olabilir. ben sadece oturup zirlayip hayati kendine zindan etmesinin hic bir faydasi olmayacagini anlatmaya calisiyorum. isteyen sizin gibi buradaki niyetin farkli oldugunu dusunur isteyen de igneyi kendine cuvaldizi baskasina batirir..

o zaman sizin istediginiz gibi bi cevap vereyim

ahhh canimm cok haklisin ben olsam ben de alinirdim iyi yapmissin gitmemekle umarim seni anlayacaklardir
seni anlayana kadar bence onlari bi daha iftara cagirma :43::43:

Ben istediğim cevap demedimki keşke biraz daha yumuşak anlatsaydınız düşüncelerinizi dedim.

kimi insan da bundan hoslanmaz.. ben iftara davetliyim bulasik yikayip yemek hazirlamaya degil diye dusunebilir. o saate kadar yapmasi gereken isler olabilir. davete icazet etmemis olsa hakli ama neden erken gelmediler diye dertlenmek sacma

onlarin da bir hayati var ve dusunce yapilari farkli olabilir herkes bana uymuyorsa oturup aglarim demek cook sacma

Yeğenlerim benim canım.Evi talan etseler umrumda olmaz.Bunuda bilirler.Zaten abimin çocukları akşamları gelir hep bana..

Hiçbir zaman aman çok yoruluyorum yetişemiyorum işlerime bile demedim.Hatta hep derimki abimin çocukları hep yanımda onları rahatça görebiliriyorum.Ablamın çocuğuna karşı suçluluk duyuyorum onu çok göremiyorum diye..

Birkaç kez dedim.Getirin sülükleri burda tedavinizi yapın ne olacak oturuyoruz.Buna rağmen gittiler.

Benim derdim zaten yardım etmeleri değilki ben işimi yaparım.Yanımda olsunlar yeter.Onlar hep birlikte olunca kendimi dışlanmış gibi hissediyorum

bence davet beklemeden siz katilmaya calisin onlara sen gel dediklerinde yok gelmicem deyip evde aglamak yerine gidin sohbete dahil olun bakalim.. o zaman belki dislanip dislanmadiginiz konusunda karar vermeniz daha kolay olur

kimi insan da bundan hoslanmaz.. ben iftara davetliyim bulasik yikayip yemek hazirlamaya degil diye dusunebilir. o saate kadar yapmasi gereken isler olabilir. davete icazet etmemis olsa hakli ama neden erken gelmediler diye dertlenmek sacma

onlarin da bir hayati var ve dusunce yapilari farkli olabilir herkes bana uymuyorsa oturup aglarim demek cook sacma

Siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz..O saatte yapması gereken işten bahsediyorsunuz.Abimin evinde oturup zaman geçirmek işleri..Ben birlikte olalım istiyorum..Yardım etmesinler otursunlar bir köşede.Ama bende ailenin bir parçası olduğumu hisseddeyim

dedigim gibi buyuk ihtimalle sizin uyumsuz ve mizmiz ldugunuzu dusunuyorlardir (objektif olup olaylara disaridan bakmaya calistim)

bu kaniyi kirmak da bence sizin elinizde

bence davet beklemeden siz katilmaya calisin onlara sen gel dediklerinde yok gelmicem deyip evde aglamak yerine gidin sohbete dahil olun bakalim.. o zaman belki dislanip dislanmadiginiz konusunda karar vermeniz daha kolay olur

Benim yerime karar verildi zaten.Sen çalışıyorsun yatarsın..Ne zamn görülmüşki ablam burdayken ben haftai içide olsa erkenden kalkıp yatmışım.

Siz beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz..O saatte yapması gereken işten bahsediyorsunuz.Abimin evinde oturup zaman geçirmek işleri..Ben birlikte olalım istiyorum..Yardım etmesinler otursunlar bir köşede.Ama bende ailenin bir parçası olduğumu hisseddeyim

siz neden onlar sizi cagirdiklari halde gitmediniz peki???? madem amac beraberlik, hangi evde oldugunun bi onemi var mi?

Peki işine karıştırmayan bir evsahibesi misin acaba ?
Bazı kadınlar,mutfaklarına kimseyi sokmaz.Ben yaparım bırak derler.
Veya herşey kendi istedikleri gibi olsun diye titizlenirler.
Onu o tabağa koyma,bunu daha sonra servis edeceğim,bunu ısıtıp çıkaracağım diye diye birşey elletmezler.

ablam şuan hamile ondan zaten bişey beklemem ama bunun öncesinde arkadaşlarım, eşimin ailesi yada başka biri yemeğe yada çaya geldiği zaman ablam bir gün önceden temizliğime bile yardıma gelirdi o günde birşeyler yapıp eşiyle gönderirdi..
bu gönül almadır kardeşe destektir..
sende kafana takma konu sahibi madem konuşmuşsun değişen bişey yok üzüme kendini..

Son düzenleme:
dedigim gibi buyuk ihtimalle sizin uyumsuz ve mizmiz ldugunuzu dusunuyorlardir (objektif olup olaylara disaridan bakmaya calistim)

bu kaniyi kirmak da bence sizin elinizde

Uyumsuzluk birlikte olmak istemekmi?
Uyumsuz hiç bir hareketim olmadıki şimdiye kadar.Nereye gitseler gıkımı çıkarmadan gittim.Ne konuşsalar katıldım.Ayrıca mızmızlanacak hiçbirşey yapmadım.Bunları nerden çıkardınız.

Peki işine karıştırmayan bir evsahibesi misin acaba ?
Bazı kadınlar,mutfaklarına kimseyi sokmaz.Ben yaparım bırak derler.
Veya herşey kendi istedikleri gibi olsun diye titizlenirler.
Onu o tabağa koyma,bunu daha sonra servis edeceğim,bunu ısıtıp çıkaracağım diye diye birşey elletmezler.

hayır hiçbir zaman birşey demedim.Yardımda etmesinler sorun değil.Sadece yanımda olsunlar

Benim yerime karar verildi zaten.Sen çalışıyorsun yatarsın..Ne zamn görülmüşki ablam burdayken ben haftai içide olsa erkenden kalkıp yatmışım.

yoruldugunu dusunmuslerdir bence? yok ben yorgun degilim deseniz yoook sen yat biz gidip kakara kikiri yapicaz mi derlerdi??

kaldi ki sizi bircok kere cagirmislar neden yok ben evi toplayayim dediniz ve evde kaldiniz?

ablam şuan hamile ondan zaten bişey beklemem ama bunun öncesinde arkadaşlarım, eşimin ailesi yada başka biri yemeğe yada çaya geldiği zaman ablam bir gün önceden temizliğime bile yardıma gelirdi o günde birşeyler yapıp eşiyle gönderirdi..
bu gönül almadır kardeşe destektir..
sende kafana takma konu sahibi madem konuşmuşsun değişen bişey yok üzüme kendini..

Benim ablam yakın olsa her misafirinde koşar yardım ederim..

Zamanla alışıp takmamayı öğrenecem sanırım

Back