Uyumsuzluk birlikte olmak istemekmi?
Uyumsuz hiç bir hareketim olmadıki şimdiye kadar.Nereye gitseler gıkımı çıkarmadan gittim.Ne konuşsalar katıldım.Ayrıca mızmızlanacak hiçbirşey yapmadım.Bunları nerden çıkardınız.
buradan cikardim, bunlar sizin yazdiklariniz:
Biz üç kardeşiz abim ablam ve ben..ablam farklı bir şehirde yaşıyor.Abimlede aynı apartmanda yaşıyoruz.
Dün ablamlar gelecekti..Dedim iftara bize gelin..Çalışıyorum ama yabancı değiller.Maksat birlikte vakit geçirmek.Dün eve gittim.Hızlıca evi topladım.Masayı kurdum yemekleri hazırladım..Bekliyorum gelecekler diye..
Ananemede haber vereyim düşüncesiyle kapıya çıktım
baktım abimin evinde herkes..Alındım..Neden derseniz beklerdimki varmı bir ihtiyacın yardım edelimmi denilmesini.Sonuçta yabancı değiller.Yardım edilecek birşey yoktu ama gönül almaktır bu.İftara doğru geldiler.
yemek yedik güzelce.Erkekler maç izlemeye gitti.Bizde bayanlar balkonda oturup sohpet ettik.Sürekli ikramlarda bulundum pervane oldum anlıyacağınız..(bu arada varis tedavisi için sülük almışlar.Ablam ve abimin eşi varislerine koyacak sülükleri) Saat 22.30 abimin eşi aynen şöyle dedi
Sen çalışıyorsun zaten yatarsın bize geçelim biz.Alındım yine..Bu saatte yatmam heleki misafirim var ablam gelmiş vakit geçirmek istiyorum.Bende sahura kadar otururuz birşeyler yer öyle yatarız diye düşünmüştüm..
Söylemedim tabi sustum.Ablam dedi sende gel.Dedim ben evi toplıyayım.Bakarım.
Yüzüm düştü ama ister istemez..Ama soran yok..Ablam birkaç kez daha gel dedi.Kapıdan çıkarken abimin eşi yarım ağızla gel sende istersen dedi.
Sustum..Gittiler
O kadar kötü oldumki ağlamamak için işe verdim kendimi.O sırada abimlerin sesini duydum geldiler.Eşimde otomatik olarak bizim evin önünde aykkabılar olmayınca oraya geçmişlerdir diye abimlere geçti.Hemen geldi senin burda ne işin var dedi.normalde eşime ailemle ilgili şeyleri anlatmam.Hiç dedim sesim titreyerek anladı birşey olduğunu.Sonra hıçkıra hıçkıra ağladım..Eşim zor sakinleştirdi.Tepsileri vardı bende birde börek.Eşime dedim götür bunu onlara..ablam açtı kapıyı duydum.
Gelmiyomusunuz dedi eşimde boşwer gelmek istemiyor dedi ve geldi..Bütün gece ağladım ve bir Allahın kulu gelip neden demedi..Çok alındım..
100 kere cagirmislar yani