günaydın kızlar nasılsınız diğer konuda okudum boswer konu açtım diye ondan geldim canım okudum yazdıklarını ve sanki ben yaşamışım gibi biranda kendimi hikayenin içinde buldum buna benzer şeyler bizde yaşadık aile arasında ama sonra baktım ki ben büyütüyorum dedim kimseyle konuşmamaya başladım yani arayanla konuşuyorum aramayanla umrumda değil sorarlarsada neden aramıyorsun diye sende beni aramadın diyorum benim ki kardeşler arasında değil babam herşeyi ablamla yapar ben sonradan duyarım ilk ler de üzülürdüm ama şimdi değil
Zamanla bende alışacam belkide..
belkide canım ama üzülme anlamıyorlar çünkü yada benim kiler anlamadı benim kırıldığımı üzüldüğümü
ben çok abarttığını düşünmedim açıkçası canım, seni daha da üzmek gibi olmaz inş ama ben olsam bende alınırdım. hadi abinin eşini çoktan geçtim de ablan sonuçta el değilki..tabiki herkesten daha önce gelip bi bakması lazım sana, durumuna. Ama madem ki böyle yapmıyor üzme kendini ve böyle bişi bekleme ablandan Sende ona aynı şekilde davranırsın olur biter
eminim "ama o benim ablam el değil ki, nasıl boşvereyim" diyorsun :)) anladıgım kadarıyla ablan bu saatten sonra değişmez çünkü alındıgını da anlamamış. sıkma canını sen
Ben bana yardım etmeleri derdinde değilimki.Ben işlerimi hallettim.Sadece yabancı gibi görüp son anda gelmeleri canımı sıkan..
İftardan sonra gideceklerini birkaç kez söyledi abimin eşi ve her seferinde gitmeyin dedim.Ayrıca canın olan kişiler niye yük olsun.Yarım ağız beni davet etmesi zoruma gitti.Kendi kendine karar vermesi sen çalışıyorsun yatarsın..Bıraksında onun kararına ben varayım..
Herşeyi geçtim..Oraya gitmek istemediğimi söylediğinde eşim gelip soramazlarmıydı..
Bene göre yabancı değiliz biz..Ama onlara elmişim ben
bence erken gelselerdi de ayy ne vardi o kadar erken gelecek ben onlari iftara diye cagiriyorum ipini koparan bana gelmis derdiniz..
calisiyorsun uyursun demelerinde ne var?? sizin iyiliginizi dusunmusler obur turlusu olsa da sabaha kadar oturdular kalkmak bilmediler ne kadar dusuncesizler deyip yine surat sallardiniz amac uzum yemek degil bagciyi dovmek bence.
cok mu zor yani abla burda oturalim demek ya da 10 kere gel dedirteceginize hadi ben de geleyim sizle biraz da orda oturalim demek??
bunun alinganligiyla mi ugrasicaz demislerdir de gelmek istemiyor deyince israr etmemislerdir, gidesiniz olsa zaten 50 keresoyletmeden giderdiniz
ya onlarla bize anlatmadiginiz baska problemleriniz var ya da kendi kendinize dert cikarmaktan aci cekmekten zevk aliyorsunuz?
hayat boyle seylere takip dertlenecek kadar uzun degil
okurken benim icim sisti valla. ben olsam ben de boyle alingan insanla ugrasamazdim
bide oturup aglamissiniz ya
yazik degil mi gozyasiniza?
Benim için aile önemli.Birlikte olmak önemli..
bence erken gelselerdi de ayy ne vardi o kadar erken gelecek ben onlari iftara diye cagiriyorum ipini koparan bana gelmis derdiniz..
calisiyorsun uyursun demelerinde ne var?? sizin iyiliginizi dusunmusler obur turlusu olsa da sabaha kadar oturdular kalkmak bilmediler ne kadar dusuncesizler deyip yine surat sallardiniz amac uzum yemek degil bagciyi dovmek bence.
cok mu zor yani abla burda oturalim demek ya da 10 kere gel dedirteceginize hadi ben de geleyim sizle biraz da orda oturalim demek??
bunun alinganligiyla mi ugrasicaz demislerdir de gelmek istemiyor deyince israr etmemislerdir, gidesiniz olsa zaten 50 keresoyletmeden giderdiniz
ya onlarla bize anlatmadiginiz baska problemleriniz var ya da kendi kendinize dert cikarmaktan aci cekmekten zevk aliyorsunuz?
hayat boyle seylere takip dertlenecek kadar uzun degil
o zaman evde yalniz basiniza oturup aglayacaginiza gidip onlara katilin yani cok mu zor?
hayati kendinize neden zehir ediyorsunuz ki? onlar gulup eglenmis iste yok yere neden dertleniyorsunuz? onlar size uymuyorsa siz onlara uyun biraz girisken olun. boyle davranirsaniz daha cok dislanirsiniz adiniz problemli ve uyumsuza cikar. benden soylemesi.
karsinizdakileri aglayarak degistiremezsiniz, yapabileceginiz en iyi sey kendinizi degistirmeye calismak
İftar saatinden önce gelmek istememiş olabilirler.
Çalışıyormuşsun,kendin söylemişsin aceleyle evi toparladım diye...
Evi toplayıp masayı hazır etmen için rahatsız etmemişlerdir.
Ve yine çalıştığın için,erken yatacağını düşünmüşler.
Erken yatmıyorum,sahura kadar oturuyorum diyebilirdin.
Bence de fazla alıngan davranmışsın.Başka konulardan ötürü önyargılısın.
Veya onlar senin huylarından ötürü dikkatli davranıyorlar.
Mesela bana öyle geldi ki,sen eve biraz titizleniyorsun,işine karıştırmıyorsun.
Onların çocukları varmış.Belki çocuklarla senin evinde rahat edemiyorlar.
Çocuklu evde dağınıklık göze batmaz.Abinin evinde rahat ediyor olabilirler.
Veya belki çok dillendiriyorsun.Çalışıyorum,yoruluyorum,yetişemiyorum.
Çocuklu gelenlerden dert yanıp,yeğenlerine de müdahale ediyor olabilirsin.
Onlar da ona göre davranıyorlardır.
Fikirleriniz için teşekkürler..
Benden size tavsiye birinin derdini dinliyorsanız size göre saçmaysa ve yumuşak dille bunu anlatamıyacaksanız karşınızdakinin derdine dert eklemektense yorum yapmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?