Saç Rengi ve Saç Boyama Çok alakasız bir renk oldu..

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Ufff kızlar yaa palette bal köpügüyle palette acık papatyayı karıstırdım normalde acık olması lazım saclarım koyu kumraldı ama cok farketmedi azcık actı rengii..
Cok moralim bozulduu:sinifsinif:

Küllü kumral gibi bisey oldu resmen yaa (((

Son düzenleme:
gerçekten ilginç sacında hiç acılma olmamış ne kadar beklettın boyayı oksidanı yuzde dokuzlukmu kullandın

kendim yapmasam tmm dicem ama bendeki cıkan sonuçla alakasız olmuş...sarıyı çok kattın deılmı

benm sacım koyu kumraldı yalnız ikisinide set aldım bal köpügünün icinden cıkan oksidasyonuyla acık papatyanın icinden cıkanıda karıstırdım ama sonucc hicte umdugum gibi olmadı..

bişi sorcam boyları kullandın deılmı tüpte olanları sonra tüplerin içine yuzde dokuzluğu kattın deılmı

bişi sorcam boyları kullandın deılmı tüpte olanları sonra tüplerin içine yuzde dokuzluğu kattın deılmı

evet ama diğerininkinide kattım 2'sinide set boya aldım cünkü tüpte almadım yanii..
en iyisi kuaförde boyatmak olucakkk cok moralim bozulduuu:çok üzgünüm:

Ben simdi ne yapıcam pekii..
İllede o renk olsun istiyorum bazıları evde tutturabiliyor ben neden yapamıyorum yaa param resmen çöpe gitti.Cok hafif bir degisim söz konusu hatta karanlık bildigimiz koyu kumral bal köpügüyle uzaktan yakından ilgisi yok..fisfisfis:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…