Çok ağrım var. Ne yapmalıyım?

Buscopan ve parol hariç diğerleri öyle böbrek düşmanı ki anneme ağrıdan dikloron yapardık diğer ağrı kesiciler yüzünden kronik böbrek yetmezliği oldu çok şükür ki diyaliz olmadan farkına vardık sizde iş işten geçmeden nefroloji bölümüne gidin bu agriniz hiç normal değil

Taş düşürmede de gilaburu meyvesi çok iyi düşürüyor onu da kuzenim önermişti 2 ay kullandı annem taş mesaneye düşmüş geri de sonrasında yine kapalı ameliyat oldu mesanedeki taşı aldılar

Bence baska doktora da gorunsen iyi olur. Saglik bu ihmale gelmez.

Bir tanidigimiz farkli birseyden ameliyat oldu.. Yan etki olarak bagirsaklari dugumlenmis. Siddetli agrilar cekti ama doktorlar bagirsak dugmlenmesi oldugunu anlayamadilar.. Hep ameliyattan, normal gececek demisler.

En son baska hastaneye goturduler. Doktoru eger getirmeseydiniz yarin bilemedin maksimum bir sonraki gun ölurdu demis. Bagirsaklari curumus ve vucudu zehirlemeye baslamis.

Yani allah korusun tabi belki de normal bir sey yasadigin ama yine de baska doktora da gozuksen icin rahat eder.

Nefroloji hem dahiliye hem böbreğe giriyor her testi yapar sizi kurtarırlar canım inşallah Rabbim sana şifa versin tez zamanda ama ihmal etme olur mu nolur

Çok geçmiş olsun size de. İnşallah anneniz daha da iyi olur. Açıkçası benden kan tahlilini bir ay kadar önce aldılar. O tahlile göre ameliyata girdim. O zamanda da üre iyiydi. Kreatinn çok az bir şey düşüktü. Crp az yüksekti. İdrarda da zaten kan çok yüksekti. Geçen acilde idrr tahlili yaptılar sadece orada enfeksiyon çıktı az bir şey ilaç aldım.

Bende de taş kanalı tıkamış böbrek şişmeye başlamış o nedenle stenr taktılar. İki üç tane taş çıkartmış küçüktü. Bu şekilde az bir şey var onu zaten dökersin dedi gitti. Ağrım var dedim. Olur dedi yani. Bu kadar. Ama sabah uyanırken gün içinde veya gece ansızım bir ağrı giriyor ki.. Taş döküyorum desem işte bi gidicem en azından röntgwn ultrason taşın durumuna baksınlar taş mı döküyorım. Evden adımımı atamıyorum ağrı beni yakalar diye. Anlamadım gitti yani

Allah korumuş ya. Öyle yapacağım doktor fobim oluştu resmen. Doktordan korkar oldum

Crp enfeksiyonu gösteriyor çok şükür kreatin üre normalmiş ama stent doğru takıldı mi acaba yada protein kaçağı var mı bunların hepsini nefroloji tespit ediyor isterseniz gilaburu Meyvesi sipariş edin netten taşı düşürüyor kesinlikle ama stent böbreklerin kanalını açıyor sadece enfeksiyon olursa stent Ağrı yapar

Öyle üzüldüm ki durumunuza gerçekten Rabbim şifa versin tez zamanda böbrek ağrısı coooookkkk zor

Öyle üzüldüm ki durumunuza gerçekten Rabbim şifa versin tez zamanda böbrek ağrısı coooookkkk zor
Çoook sağ olun. amin inşallah. Gerçekten çok zormuş. Enfeksiyondan da böyle ağrı olanilir ama ben içimi rahat ettiricem gidicem başka doktora. Şifalı su falan getirttim pek faydası olmadı ama bunu da denemeyi düşünürüm

geçmiş olsun ile gidin vallahi anlamak zor ağrı çeken sizsiniz hee hee demekle olmuyor en azından normalse bile içiniz rahatlardı.

Gidin kesinlikle böbrekler ihmale gelmez bı aksilik varsa bile erken teşhisle kurtulursunuz gilaburu meyvesini de üroloji doktoru kuzenim önerdi baya baya döküyor. Sizin ki ne durumda bilmiyorum ama önce doktora gidin sorun sadece taşsa bu meyveyi alıp kurtulursunuz İnsAllah

Mide koruyucu almıyor musunuz.

İnşallah inşallah tamam onu da deneyeceğim umarım geçer bir an önce

Ya baktım mhrs den nefrolojiye direkt sıra alamazsınız yazıyor. Dahiliye ye mi.gitmem lazım
Canım araştırma hastanesine randevu için MHRS değil hastanenin sitesinden alacaksınız randevu hangi sehirdesiniz bakayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…