Çok ağrım var hamile miyim ?

Bence gebelik olsun olmasın bir doktora muhakkak görünmelisin. Bu konuyu aksatma derim. Hamile değilsen bile rahatlatıcı bir şeyler önerebilir doktorun.

Bence gebelik olsun olmasın bir doktora muhakkak görünmelisin. Bu konuyu aksatma derim. Hamile değilsen bile rahatlatıcı bir şeyler önerebilir doktorun.
Evet eşimde annemde git aksatma diyor. Bu ara birden kilo verdim . Gidip baktırmam lazım

Doktora gittiniz mi peki hiç canım eşim tutturdu doktora gidelim diye
Evet canım ilk ay olmayınca gittim. İyiki de gitmişim. Ascus, enfeksiyon, rahimde yara çıktı. Bir ay fitil antibiyotik kullandım o ara ilişki yasaktı. Ama geçmedi. Sonra tekrar 2 ay boyunca kullandım yani bu ay sondu smear yaptırdım ama daha sonuç çıkmadı. Doktor bu 3 ayda bebek yapmamızı önermedi o yüzden 3 ayımız gitti. Bence sende bi an önce bi doktora görün, zararı olmaz yaratı olur

Çok geçmiş olsun canım benim . Iyikide gitmişsin bende gidiyim bu hafta hemen . Bu kadar ağrı normal değil . Kafayı yicem gibi oluyorum . Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize bide dün gece rüya gördüm 2 tane civciv ve 1 köpek yavrusunu evde bakıyorduk. Anlamı bebek demekmiş. Umutlandım acaba maglum mu oldu diyorum bakalım hayırlısı hakkimizda

İnşallah mağlum olmuştur kuzum. Bende şiddetli kasık ağrısı ile gitmiştim smear da çıktı ascus. İnşallah seninki sadece yumurtlama ağrısıdır

Yeni evliysen vücudun alışmaya çalışıyordur belki ondan da olabilir bende öyle olmuştum xanım. Fazla ümitlenme yine de adete 2 3 gün kala kan ver çıkar inşallah varsa herşey gönlünce olsun ♥

Kizlar cogu bayan gebelik belirtisi olarak adet olacakmisim gibi sancim vardi diyor ya tamamen ayni agri ve siskinlik oluyor mu? Benim reglim 2 gun gecti ama ara ara agri giriyor sanki rahmim sizliyor her an olacakmisim gibi bu sekilde belirti yasamismiydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…