Amin canım öyle her seyı Allah bilirInşallah canım Allah herşeyin hayırlısını versin
Hadi yaAynı yaştaymışız
Bence gebelik olsun olmasın bir doktora muhakkak görünmelisin. Bu konuyu aksatma derim. Hamile değilsen bile rahatlatıcı bir şeyler önerebilir doktorun.Merhaba kızlar yeni evliyim . çok agrım var belim kopcak gibi ağrıyor . Göğüslerim şiş ve onlarda çok ağrıyor damarlarım hafiften belli oluyor . Beyaz akıntım var. 4 temmuzda adet oldum en son. Okadar çok agrım var ki ağlıcam ağrıdan. 10 12 gün var adetime ağrı kesici icmeyede korkuyorum . Yarin kan versem gebelik cikar mi sizce ? Hani adetim gelcekse bile bu ağrıları hafifleten bisiler içerim diyorum . Sizce nakmalıyım ? Cikar mi kan testinde. cok saolun simdiden
Evet canım bende 13 aylık evliyimHadi yaevli mısınız
Evet eşimde annemde git aksatma diyor. Bu ara birden kilo verdim . Gidip baktırmam lazımBence gebelik olsun olmasın bir doktora muhakkak görünmelisin. Bu konuyu aksatma derim. Hamile değilsen bile rahatlatıcı bir şeyler önerebilir doktorun.
Doktora gittiniz mi peki hiç canım eşim tutturdu doktora gidelim diyeEvet canım bende 13 aylık evliyim9 aydır istiyoruz ama 6 ay denedik henüz olmadı bakalım nasip inşallah bu ay olur
Evet canım ilk ay olmayınca gittim. İyiki de gitmişim. Ascus, enfeksiyon, rahimde yara çıktı. Bir ay fitil antibiyotik kullandım o ara ilişki yasaktı. Ama geçmedi. Sonra tekrar 2 ay boyunca kullandım yani bu ay sondu smear yaptırdım ama daha sonuç çıkmadı. Doktor bu 3 ayda bebek yapmamızı önermedi o yüzden 3 ayımız gitti. Bence sende bi an önce bi doktora görün, zararı olmaz yaratı olurDoktora gittiniz mi peki hiç canım eşim tutturdu doktora gidelim diye
Çok geçmiş olsun canım benim . Iyikide gitmişsin bende gidiyim bu hafta hemen . Bu kadar ağrı normal değil . Kafayı yicem gibi oluyorum . Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeEvet canım ilk ay olmayınca gittim. İyiki de gitmişim. Ascus, enfeksiyon, rahimde yara çıktı. Bir ay fitil antibiyotik kullandım o ara ilişki yasaktı. Ama geçmedi. Sonra tekrar 2 ay boyunca kullandım yani bu ay sondu smear yaptırdım ama daha sonuç çıkmadı. Doktor bu 3 ayda bebek yapmamızı önermedi o yüzden 3 ayımız gitti. Bence sende bi an önce bi doktora görün, zararı olmaz yaratı olur
İnşallah mağlum olmuştur kuzum. Bende şiddetli kasık ağrısı ile gitmiştim smear da çıktı ascus. İnşallah seninki sadece yumurtlama ağrısıdırÇok geçmiş olsun canım benim . Iyikide gitmişsin bende gidiyim bu hafta hemen . Bu kadar ağrı normal değil . Kafayı yicem gibi oluyorum . Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizebide dün gece rüya gördüm 2 tane civciv ve 1 köpek yavrusunu evde bakıyorduk. Anlamı bebek demekmiş. Umutlandım acaba maglum mu oldu diyorum bakalım hayırlısı hakkimizda
Insllah canim benimİnşallah mağlum olmuştur kuzum. Bende şiddetli kasık ağrısı ile gitmiştim smear da çıktı ascus. İnşallah seninki sadece yumurtlama ağrısıdır
Üzülmek istemiyorum en son 6temmuzda oldum biraz bekleyim ole yaptircamHadi ya çok kötüyüm çatlıyor belim ağrıdan. HaPta içemiyorum . Sen yaptircak misin kan testi canım çıkar mı ki
Anladım canım hayırlısı olsun aynı durumdayız. 1 haftalık falan çıksa keşke kandaÜzülmek istemiyorum en son 6temmuzda oldum biraz bekleyim ole yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?