Ayni durum bende de var oluyorum sancidanbende yeni evliyim eczaneden aldim cikmsdiMerhaba kızlar yeni evliyim . çok agrım var belim kopcak gibi ağrıyor . Göğüslerim şiş ve onlarda çok ağrıyor damarlarım hafiften belli oluyor . Beyaz akıntım var. 4 haziranda adet oldum en son. Okadar çok agrım var ki ağlıcam ağrıdan. 10 12 gün var adetime ağrı kesici icmeyede korkuyorum . Yarin kan versem gebelik cikar mi sizce ? Hani adetim gelcekse bile bu ağrıları hafifleten bisiler içerim diyorum . Sizce nakmalıyım ? Cikar mi kan testinde. cok saolun simdiden
Hadi ya çok kötüyüm çatlıyor belim ağrıdan. HaPta içemiyorum . Sen yaptircak misin kan testi canım çıkar mı kiAyni durum bende de var oluyorum sancidanbende yeni evliyim eczaneden aldim cikmsdi
Döngünüz kaç gün sürüyor. En son 4haziran demişinizMerhaba kızlar yeni evliyim . çok agrım var belim kopcak gibi ağrıyor . Göğüslerim şiş ve onlarda çok ağrıyor damarlarım hafiften belli oluyor . Beyaz akıntım var. 4 haziranda adet oldum en son. Okadar çok agrım var ki ağlıcam ağrıdan. 10 12 gün var adetime ağrı kesici icmeyede korkuyorum . Yarin kan versem gebelik cikar mi sizce ? Hani adetim gelcekse bile bu ağrıları hafifleten bisiler içerim diyorum . Sizce nakmalıyım ? Cikar mi kan testinde. cok saolun simdiden
Pardon yanlış yazmışım. Şöyle oldu 8 mayıs- 9 haziran - en sonda 4 temmuz da oldum . Kusura bakmayın yanlış yazmışım.Döngünüz kaç gün sürüyor. En son 4haziran demişiniz
Yok kuzum estagfurullah ne kusuru.Pardon yanlış yazmışım. Şöyle oldu 8 mayıs- 9 haziran - en sonda 4 temmuz da oldum . Kusura bakmayın yanlış yazmışım.
Inşallah canım benim 3 aydır olmuyor . Inşallah olur bu sefer . Sence çıkar mı kandaYok kuzum estagfurullah ne kusuru.inşallah bebektendir tüm belirtiler
Yani döngün 28-30 falanda daha regl olmama var kuzum o yüzden çıkmayabilir diye düşünüyorum benInşallah canım benim 3 aydır olmuyor . Inşallah olur bu sefer . Sence çıkar mı kanda
Doğru canım haklısın agrım çok fazla dayanamıyorum an geliyor inşllah bebistendir Allahın izniyleYani döngün 28-30 falanda daha regl olmama var kuzum o yüzden çıkmayabilir diye düşünüyorum ben
Ne kadarlık evlisin canım. İnşallah bu ay versin Rabbim hayırlısı ileDoğru canım haklısın agrım çok fazla dayanamıyorum an geliyor inşllah bebistendir Allahın izniyle
5 ay ama 3 aydır deniyoruz . Olmadı bir türlü Allah hayırlısını versin inşllahNe kadarlık evlisin canım. İnşallah bu ay versin Rabbim hayırlısı ile
Canım bu yumurtlama dönemi o zaman da akıntı agrı oluyor ben 12 gun önce yumurtladm bugun hamıle oldugumu öğrendım sanırım yumurtlama zamanı cnmMerhaba kızlar yeni evliyim . çok agrım var belim kopcak gibi ağrıyor . Göğüslerim şiş ve onlarda çok ağrıyor damarlarım hafiften belli oluyor . Beyaz akıntım var. 4 temmuzda adet oldum en son. Okadar çok agrım var ki ağlıcam ağrıdan. 10 12 gün var adetime ağrı kesici icmeyede korkuyorum . Yarin kan versem gebelik cikar mi sizce ? Hani adetim gelcekse bile bu ağrıları hafifleten bisiler içerim diyorum . Sizce nakmalıyım ? Cikar mi kan testinde. cok saolun simdiden
İnşallah canım Rabbim bekletmesinnn5 ay ama 3 aydır deniyoruz . Olmadı bir türlü Allah hayırlısını versin inşllah
Hadi ya Allah kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün çok sevindimCanım bu yumurtlama dönemi o zaman da akıntı agrı oluyor ben 12 gun önce yumurtladm bugun hamıle oldugumu öğrendım sanırım yumurtlama zamanı cnm
24 canım benimİnşallah canım Rabbim bekletmesinnnkaç yaşındasın
İnşâllah canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu inşallah bu sefer ki tutunur annesineHadi ya Allah kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsünçok sevindim
Aynı yaştaymışız24 canım benim
Inşallah canım Allah herşeyin hayırlısını versinİnşâllah canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu inşallah bu sefer ki tutunur annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?