Çok acil!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi şey dikkatimi çekti arkadaş ilk mesajım demiş...:1shok:.....mesaj sayısı 753 gösteriirken repide 5 binlerde allahım benmı yanlış görüyorum...........kafamçokkarıştı

Canım arkadaş kendisinden bahsetmiyor,konuyu açan arkadaşın ilk mesajını yollamış,bahsettiği kişi yaramasmelek yani.. :)

bi şey dikkatimi çekti arkadaş ilk mesajım demiş...:1shok:.....mesaj sayısı 753 gösteriirken repide 5 binlerde allahım benmı yanlış görüyorum...........kafamçokkarıştı

Arkadaşım ben konu sahibi arkadaşımızın ilk msjından alıntı yaptım ama ben yazmış gibi olmuşşş....
Sorunu olan ben değilim arkadaşa yardımcı olmak için konularına göz atayım dedim böööle bir ilk msj dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim ...sadece bu...
:Saruboceq:

Bir kere en büyük hatayı en başta yalan söylemekle yapmışsın.Sen kendi değerini kendin biçersin ve sen baştan kompleksine yenik düşerek bu hatayı yapmışsın artık ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ve de haklılar.
Yalnız ben olaya bir de farklı yönden bakacağım.Bir erkek annesinin kız arkadaşı hakkında söylediklerini ve endişelerini gelip kız arkadaşına aktarıyorsa evlendiğinizde büyük çatışmaların içine düşeceğiniz sinyalini alırım..Yani o çok kültürlü sevgilin bu konuda kör cahil kalmış..

Yaramasmelek ....sen siteye üye olurkende yalan söylemişsin zaten...:bbo:

ayyyyyyyyyyy.........kendimi saf bilirdimde bu kadar bilmezdim kızlar........:kedi:

özürdilerim canım ya yanlışlık yaptın sandın........ilk başta..........

birden alıcılarım kapandı ve anlıyamdım........kal geldi........

sonra anladım ki..........büyük bir pot oldu...........sırnaşık şey

kk nın tarihine geçtim sanırım...........

özürler canım..........a.s....bugünün pazar oluşuna verin........uyanamadım........:roflol::roflol:

konuların birinde bir arkadaş konu sahibi neden yalan söylesin eline ne geçcek demişti
pess vallahi pessss

konu sahibi arkadaş
yoksa o ilk mesajında , aynı şimdiki yazındaki gibi ,doğru olanı söyleyemediğin ve insanlar seni yargılamasın diye mi yazılmış bir mesajdı..ama sonradan bekarım demişsim..? işareti oldu

arkadaşım evlimisin bekarmısın. ya işte bu yüzden biz her konuda böyle yalanmı doğrumu kekleniyormuyuz diye soru işeretlerine boğuluyoruz. her konudan şüphelenir olduk sayenizde...

yine haftasonu ekşını mı buuuuu.....:umursamaz:

canım yanlış anlamışsın..arkadaş konu sahibinden bahsediyor..kendinde değil kaydirigubbakcemile3
o yazdığı konu sahibinin mesajı kaydirigubbakcemile3

duygumcum o mesaj 2006model arkadaşımızın değil bu topici açan arkadaşa ait bi mesaj2006 model arkadaşımız kopyalayıp yapıştırmış buraya

Canım arkadaş kendisinden bahsetmiyor,konuyu açan arkadaşın ilk mesajını yollamış,bahsettiği kişi yaramasmelek yani.. :)

demek ki ne yapcakmışız........dikkatli olcekmişiz..........

ve yapmıyecekmişiz..........:roflol::roflol::roflol:

ay ben birden utandım kırmızıda ban çok yakıştı haaaaaaa:kedi::kedi::kedi:

senden ne köy olur ne kasaba lmaz:

Önemli değil tatlım...Şeniz
benim alıcılarda haftasonu bir açık ki sorma.....:lepi:

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bızde bı guzel akıl verıyoruz kı... kıme akıl verıyormusuzda bılmıyormuşuz...:bbo:

arkadaşım evlimisin bekarmısın. ya işte bu yüzden biz her konuda böyle yalanmı doğrumu kekleniyormuyuz diye soru işeretlerine boğuluyoruz. her konudan şüphelenir olduk sayenizde...

he vallah bizide paranoyak ettiler lmaz: canı sıkılan keklemeye gelii heralde bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…