- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Şimdi evde boyamayı deneyeceğim gerçekten çok güzeldi saçlarım size ilk halini atayım kendi kendime yaptım ne yaptıysam ya ;(Canına okumuşsun saçların. Kestir ve keratin uygula.
Boyayı unut şimdi cayır cayır yakarsın. Önce bakım.Şimdi evde boyamayı deneyeceğim gerçekten çok güzeldi saçlarım size ilk halini atayım kendi kendime yaptım ne yaptıysam ya ;(
Boyamak zorundayım bakım yapsamda düzelmedi ;(Boyayı unut şimdi cayır cayır yakarsın. Önce bakım.
Böyle kestirsem ekimde düğünüm var uzamaz ;(Bob küt kesim yaptır. Bu saçlar düzelmez, samana dönmüşler. Kestirip kendi rengine boyat.
Eki Görüntüle 3250033
Uzamasın, postiş falan kullanırsın. Bence toparlansın saçların bir an önce. Kendi kendine de lütfen boya yapma.Böyle kestirsem ekimde düğünüm var uzamaz ;(
Bakımla düzelmez. Düğünde saçın uzun kısa olmasının önemi yok. Tertemiz toplatır ekleme saçla istediğin görüntüyü elde edersin. Şık bir topuz yaptır.Böyle kestirsem ekimde düğünüm var uzamaz ;(
E yavrum bu şekilde de düğüne hayrı olmaz. Bi de üstüne boyarsan olanı da yakacaksın. En azından kendine gelmiş olur saçın.Böyle kestirsem ekimde düğünüm var uzamaz ;(
Valla kahverengi aldım inşallah çok daha kötü olmaz yaAçık ton renk alma, madem bu kadar yıpranmış orta yada köyü kajveboya bo daha hiç elleme ta ki toparlanma kadar, azcik da ucundan kestir, bakım kremleri spreyleri al, toparlar inşallah moralini bozma