- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Gidip yakacak saçını, düğünde peruk takar artıkın.Erkekler konusunda olduğu gibi bu konuda da çoğunluğun tavsiyelerini dinlemeyecek, iyice sıvayacaksın. Şimdiden kolay gelsin.
Hepimiz birden boyama dedik, gene bildiğini okuyorsun. Kestir o saçlarını, düzelmez başka türlü.Valla kahverengi aldım inşallah çok daha kötü olmaz ya
Nilay’a benzemese bari…Gidip yakacak saçını, düğünde peruk takar artıkın.
O kim?Nilay’a benzemese bari…
Yapmaman gereken neler neler yaptın, bence en çok da bunu yapmalısın şu an. Ekim'e çok var daha, toparlanır saçların ve uzar emin ol.Cidden yanar mı ya valla korktum , ama kestiremem cidden bunu yapamam
Nilay’a benzemese bari…
O kim?
Evet. Neyse ki sonradan kapandı da rahat ettik ajsjsjsjPeruk mu o?
Benim de konuyu açanın saçları gibiydi böyle kestirdim toparladı boyalar da aktı hatta 4 ay gibi bir sürede de uzadı omuzlarımı hafif geçtiBob küt kesim yaptır. Bu saçlar düzelmez, samana dönmüşler. Kestirip kendi rengine boyat.
Eki Görüntüle 3250033
Keratin bakımı yaptır o da toparlatır birkaç ay idare edersinGaliba Nilay gibi oldum
Kestirecegım evet ;(Sen genel olarak hiçbir konuda gelen yorumları dinlememe üzerine kurulusuntarzın bu belli. Saçlarım kusura bakma ama süpürgeye dönmüş. Yoluk yoluk ölü duruyor. Saç bakımları ile mucize bekleme. Boyamakla daha da kötü yapmışsın. Mecburen kestireceksin sonra sağlıklısı uzayacak.
Aaaa siz gerçek bir bireysinizGaliba Nilay gibi oldum
Sabit abi diye bir instagram sayfasında gördüm var yaniPermayı 75 yaşındaki kayınvalidem kafasındaki 3 tel saçına yaptırıyor 6 ayda bir. Hala yaptıran var mı ya. Çok yıpratıyor saçları.